יעשה לכם את זה, ברכה מושקעת בעזרת ai
או ברכה מהכותב בלשונו?
או ברכה מהכותב בלשונו?
מאחר ואני מכירה את המברכים, יודעת מה לצפות מהם ואם אקבל ברכה לא מותאמת לייחוד שלהם, פחות יעשה לי את זה.יעשה לכם את זה, ברכה מושקעת בעזרת ai
או ברכה מהכותב בלשונו?
מבינה אותך,מאחר ואני מכירה את המברכים, יודעת מה לצפות מהם ואם אקבל ברכה לא מותאמת לייחוד שלהם, פחות יעשה לי את זה.
AI לא ממציא ברכות. עוזר בניסוח, לפעמים נותן רעיונות. דוגמא: כתבתי סיפור פנטזי יפה, בעזרת GPT, בסוף שאלתי אותו ממי כתב את הסיפור, הוא או אני? מה היה חלקי ומה חלקו? ואז אמרתי לו שהיה לכתוב לבד. ענה לי:כן, אבל מהר מאוד הייתי נגרר לקלישאות. לא האמנתי לו, ובשיחה אחרת נתתי לו לכתוב על הנושא לבד, ואכן כך היה. תעשי ניסוי. במחשב שנקנה ב40.000.000 לירות AI עובדיעשה לכם את זה, ברכה מושקעת בעזרת ai
או ברכה מהכותב בלשונו?
אתה מזכיר לי את כלתי.AI לא ממציא ברכות. עוזר בניסוח, לפעמים נותן רעיונות. דוגמא: כתבתי סיפור פנטזי יפה, בעזרת GPT, בסוף שאלתי אותו ממי כתב את הסיפור, הוא או אני? מה היה חלקי ומה חלקו? ואז אמרתי לו שהיה לכתוב לבד. ענה לי:כן, אבל מהר מאוד הייתי נגרר לקלישאות. לא האמנתי לו, ובשיחה אחרת נתתי לו לכתוב על הנושא לבד, ואכן כך היה. תעשי ניסוי. במחשב שנקנה ב40.000.000 לירות AI עובד
אחלה כלה. מה זה "מתייעצת"? לרוב מקבלת נתונים. פעם היית צריך לחפש חצי יום בספריה, אחר כך לחפש שעתיים בגוגל, עכשיו שתי דקות.אתה מזכיר לי את כלתי.
כל דבר היא מתייעצת עם ai
ואומרת לי "לא מאמינה את לא מדברת עם ai?"
כל השקעה שאדם ישקיע בי אודה לו עליה. אם ההשקעה היא לשבת ולנסח בעצמו רבע שעה או לפנות לגורם אחר שיעשה זאת ובכך לקצר את זמן השקעתו, לא ישנה לי כהוא זה. עצם היחס הוא זה שחשוב בעיני ואני נהנה ממנו ומקבל אותו בשתי הדרכים.יעשה לכם את זה, ברכה מושקעת בעזרת ai
או ברכה מהכותב בלשונו?
ברור שברכה אם היא אמורה להיות אישית , אז רצוי שתהיה בלשונו של הכותב , ובכתב ידויעשה לכם את זה, ברכה מושקעת בעזרת ai
או ברכה מהכותב בלשונו?
שאפו, כך גם אני חושבת.ברור שברכה אם היא אמורה להיות אישית , אז רצוי שתהיה בלשונו של הכותב , ובכתב ידו
אם המברך חושב להתייחס אלי באמצעות AI שלא יתפלא שיקבל ממני אותו יחס
זה כמו ההזמנות דרך וואטסאפ.ברור שברכה אם היא אמורה להיות אישית , אז רצוי שתהיה בלשונו של הכותב , ובכתב ידו
גועל נפשזה כמו ההזמנות דרך וואטסאפ.
נשלח מתנה דרך וואטספ, אלא שבהזמנה אחת היה כתוב אפשר גם בביט
זה דור ההמשך.גועל נפש
אבל מי ששולח הזמנה בווצאפ , שיקבל מתנה בביט
זה לא נכון. הברכה היא אישית בהחלט. הנה שאלתי ל CHATGPT ותגובתו:ברור שברכה אם היא אמורה להיות אישית , אז רצוי שתהיה בלשונו של הכותב , ובכתב ידו
ברכה מהכותב בלשונו.איזו ברכה
יעשה לכם את זה, ברכה מושקעת בעזרת ai
או ברכה מהכותב בלשונו?
כמוך גם אני.ללא ספק ברכה מהכותב בלשונו
בלי חארטות והשקעה
דף נייר בכתב יד יהווה עבורי
הרבה יותר ממברכה בעזרת ai
או איגרת וכיתוב מפונפן
AI זה בלשונו. הנה שאלתי ל CHAT GPT ותשובתו:ללא ספק ברכה מהכותב בלשונו
בלי חארטות והשקעה
דף נייר בכתב יד יהווה עבורי
הרבה יותר ממברכה בעזרת ai
או איגרת וכיתוב מפונפן
מבלי לפגוע, אבל הפוסט הזה שלך מהווה בעיני דוגמה קלאסית למה שלא חיובי בבינה המלאכותית. שאלת שאלה שאין כל צורך בAI בשביל להשיב עליה וכל בן אדם שמוח בקודקודו וטיפת נסיון ואינטליגנציה רגשית בגופו, יכול להשיב עליה בעצמו. יותר מזה, אין שום סיבה בעולם לחשוב שתשובת הAI תהיה נכונה או טובה יותר מתשובת כל בן אנוש באשר הוא כזה.AI זה בלשונו. הנה שאלתי ל CHAT GPT ותשובתו:
יש דיון בפורום "חורזים וכותבים" אם ברכה שנעזרים בה היא ברכה של הכותב או הברכה של AI ואין בה התייחסות אישית. תכתוב דעתך ב4-5 שורות , כדי לפרסם אותה בפורום.
ChatGPT said:
ברכה היא בראש ובראשונה כוונה, רגש ומסר אישי. גם אם נעזרים בבינה מלאכותית לנסח רעיון, הבחירה, ההתאמות והנגיעה האישית הופכות את הברכה לשייכת לכותב. כמו שספר בישול לא מבשל במקומך, כך גם AI לא מחליף את המחשבה שלך – הוא רק כלי. בסופו של דבר, ברכה היא אמיתית כשהיא נכתבת מתוך הלב, ולא משנה באילו אמצעים השתמשת כדי ללטש אותה.
אכן תשובת AI לא טובה מתשובת אדם פיזי למקרה זה (שונה הדבר עם נתונים וניתוח נתונים). היה לי נוח להביא את תשובתו, כי הוא ביטא את מה שרציתי טוב ממני. באמת יש שאלה אם הוא "מכיר אותי" ועונה בהתאם. אין לי תשובה לזה. באופן עקרוני הוא לא אמור "להכיר" אותי, שכן הם מצהירים שלא אוספים מידע. יכול להיות שבהגדרות כן הרשתי לו "לזכור".מבלי לפגוע, אבל הפוסט הזה שלך מהווה בעיני דוגמה קלאסית למה שלא חיובי בבינה המלאכותית. שאלת שאלה שאין כל צורך בAI בשביל להשיב עליה וכל בן אדם שמוח בקודקודו וטיפת נסיון ואינטליגנציה רגשית בגופו, יכול להשיב עליה בעצמו. יותר מזה, אין שום סיבה בעולם לחשוב שתשובת הAI תהיה נכונה או טובה יותר מתשובת כל בן אנוש באשר הוא כזה.
אם אנשים מגיעים למצב שבשביל לענות על השאלה הזאת הם נזקקים לAI, אני מברך את עצמי על כך שלפי שעה אני נמנע מלהשתמש בכלי הזה ומקווה לעמוד בכך גם בעתיד.
על כך אינני חולק. אבל בין זה לניוון המוח באופן יזום ומכוון, יש פער. אבי ז"ל נהג לצחוק על הישראלים שעבור כל מטלת חשבון קטנה נוטלים מחשבון. הוא אמנם היה יוצא דופן לכיוון השני, אבל זה החינוך שקיבל במדינת מולדתו. אבל תכל'ס כשמישהו נדרש לקחת מחשבון כדי לחשב כמה זה 8X8, הוא מנוון את המוח שלו. אותו כנ"ל כאן.אכן תשובת AI לא טובה מתשובת אדם פיזי למקרה זה (שונה הדבר עם נתונים וניתוח נתונים). היה לי נוח להביא את תשובתו, כי הוא ביטא את מה שרציתי טוב ממני. באמת יש שאלה אם הוא "מכיר אותי" ועונה בהתאם. אין לי תשובה לזה. באופן עקרוני הוא לא אמור "להכיר" אותי, שכן הם מצהירים שלא אוספים מידע. יכול להיות שבהגדרות כן הרשתי לו "לזכור".
בקיצור... CHAT GPT , הוא המשך המוח של, ממש ככההאם זה טוב? לא יודע.
אבל למקרה של עבודה שחורה, חיפש נתונים, סידור נתונים וכו" אין לו תחליף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.