איזו אקסטזה!!!!

הטיZרית

New member
איזו אקסטזה!!!!

שיעמם לי קצת.. החלטתי להכנס למייפל... רצחתי ת'איש שלג ועזרתי לכמה אנשים.. ואז כשהייתי בדרך לויקטוריה.. פתאום שאגות עולות מהגילד... "רדי מהסירה רדי!!! תרדי כבר!!!" עד שקלטתי שצועקים עלי... O.O שאלתי מה קרה.. בואי לזאקום עכשיו! אבל.. אני נובית... ואני אתפגר אחרי שניה... בואי עכשיו! אז הלכתי.. ואני פתאום קולטת... אין HB אני רוצה HB F4
תסתדרי בלי! רבק.. אין לי מושג איך.. מרותקת למסך... עשיתי את זה!!!!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטובבבבב

איזה כיף לשמוע..D: כמה הייתם בפארטי? כמה תוקפיםהיו?=0 איזה רמות? הצלחת לתקוף או שהיית עסוקה בלנסות לא למות?
קיבלתם זאקום הלמס? וסקילים?D:

הטיZרית

New member
היינו..

4 NL רמות 135 - 145 בישופ 149 נראה לי ואני
ובקושי הצלחתי לשים לב לדרופים.. תקפתי חופשי כל הזמן.. פחדתי למות כי הייתי בלי HB עם 3.4 HP והשתמשתי ב 300 שיקויים של ג'ינג'ר אל תפסתי סקיל אחד אינפנטי 30 נדמה לי.. (שווה משהו בכלל?) וספר מוזר (לא סקיל) של משהו קומבו.. (מה זה?)

בטח סקיל בוק של אראנים, זה יקר יחסית.

את יכולה למכור את זה במחיר נחמד. :)

הטיZרית

New member
עכשיו בדקתי ../images/Emo13.gif

משהו לעבודה רביעית של אראן באמת מחיר? סקניה

Hasselblad

New member
אדבנס קומבו אתק?

אם כן זה סקיל ששווה לא מעט... אבל מצד שני אי אפשר למכור אותו בלי קארמה מהקאש שופ. כל הכבוד על הזאקום מלחיץ בלי HB אבל מרגש לדעת שאפשר לשרוד בלי

הטיZרית

New member
יש מצב ../images/Emo13.gif

ספר חום כזה... כתוב עליו שאפשר להעביר אותו פעם אחת עם קארמה נראה לי.... אני כל כך נובית.. אפילו לא זוכרת מה יש לי...

deisy

New member
וואי מגניב! ../images/Emo6.gif

כמה זמן לקח? האינפיניטי לא להיט, אבל מחירי הסקיל בוקים כל כך הזויים שנסי את מזלך למכור אותו ביקר
איזה התרגשות להצליח ככה!!!

זה 15 דקות ל- 500 מיליון HP ?

זה נשמע ממש לא הגיוני! אם הייתם 5 תוקפים (אולי הבישופ גם תקף אבל הם די חלשים) כל אחד אמור לעשות 100 מיליון נזק שזה אומר 6.6 מיליון בדקה לאיש אחד.... נשמע לא הגיוני כי סינים ברמות האלו אולי עושים מקסימום של 30-40K בפגיעה

deisy

New member
4 NL וקשתית עם SE

ובישופ? בהחלט הגיוני! אתה מדבר על *4* NL ברמות של 14X , ברור שז הגיוני!

אם את אומרת....

אולי רמות יותר גבוהות.... ברמות האלה יש המון שאין להם עוד זריקה משולשת טובה....

למעלה