איזו אכזבה

Go West

New member
איזו אכזבה ../images/Emo7.gif

בדיוק התקשרו מבריטיש אירוויס שבשל המצב מבטלים הטיסות לישראל. הייתי צריך לטוס איתם בסוף שבוע הבא. אמנם אפשר לדחות הכל אבל הלך לי המרוץ ניווט אופני הרים שהיה צריך להתקיים בסוף החודש. מצד שני יכול להיות שידחו גם את המרוץ אם כי נכון לעכשיו הבנתי שאין כוונה כזאת.

Am and Am

New member
מישהו יודע מה המדיניות של אל על

במקרים כאלה? או לחילופין אייר קנדה? יש עוד חברות שהדיעו על הפסקת הטיסות? M&M

nehama horvitz

New member
טיסה לארץ..

שלום מ ומ. האם בכוונתך לשאול באם אל על מבטלת טיסות? אני מתכוננת לטוס לארץ לפסח באל על ואחותי הודיעה לי כי ג ם בזמן מלחמה ימשכו הטיסות. על אייר קנדה במקרה מלחמה יש לשער כי ינהגו במו שאר החברות..

estee from ynet

New member
Air Canada

Sorry Mehama, but you are wrong. Ruth Ben Zur has announced that Air Canada would continue to fly to Israel even in the event of scud attacks. estee

nehama horvitz

New member
טיסות..

היי אסתי, תודה.אני לא זוכרת לגבי הטיסות במלחמת המפרץ הראשונה..הרבה חברות ביטלו טיסות לארץ אז..לפחות קנדה תבצע מעשה חיובי כלשהו בהמשכת הטיסות.

אל על תטוס כרגיל רק יותר פעמים

וגם תשמש את הנוסעים מחברות הזרות שלא יטוסו. אייר קנדה ממשיכה על פי הכתוב לטוס לישראל. יתכן שינוי בשעות ההמראה והנחיתה אבל הם ממשיכים להוביל אנשים בקו ארבע פעמים בשבוע. המטוס ינחת בלוד יפרוק מטען ונוסעים, יטוס לקפריסין, שם יחליף את הצוות ויאופסן . ובבוקר הטיסה שלו חזרה יחזור ללוד עם צוות טרי וימריא לקנדה. לא האמנתי שאני אי פעם אגיד את זה. אבל . כל הכבוד לאייר קנדה.

Go West

New member
מי שחייב להגיע בתקופה זו

כדאי שיקנה כרטיסים באל על. ממשלת ישראל נותנת ערובה (ערבות?) למטוסים של אל על ולכן הם ממשיכים לטוס. כל שאר החברות לא יכולות לטוס כי חברות הביטוח לא מבטחות את המטוסים שלהן לאזורי מלחמה.

Puch

New member
Am and Am

אני עדיין כאן בארץ, אל-על ממשיכה את טיסותיה במתכונת מצומצמת ואיר-קנדה ממשיכה כרגיל על אף המלחמה

gozala

New member
המוביל הלאומי ../images/Emo104.gif../images/Emo160.gif../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif

תרתי משמע

gozala

New member
כפל משמעות ../images/Emo88.gif

התכוונתי שבהיות אל-על המוביל הלאומי, היא ממלאה את תפקידה גם כ"מוביל" וגם "לאומי" אם חברות אחרות נוטשות את תפקידן כ"מוביל", כנגדן אל-על עומדת בתפקידה בכל מצב. זו סתם הייתה הערה אגבית.

estee from ynet

New member
Dear Doda Motek - El Al

Dear Doda Motek, I suggest that next time either you or one of your Sunday morning friends speak to Moshe Shamai, El Al's Head of Worldwide Sales - you might want to tell him that by the time I am finished with him and his airline, only you, Gozala and Go West will defend El Al or do business with him and his partners-in-crime. He should have known that I always deliver on a promise and it's long overdue. If you are curious, just stay tuned. Or, you could contact the President of the Supreme Court... estee

Go West

New member
אני טס איתם???

פעם האחרונה כשטסתי איתם היה ב- 89 או 90. דווקא התכוונו לטוס בריטיש איירוויס רוב הטיסות כי אנחנו נוסעים לנתב"ג וחוזרים מאיסטנבול. רק מנתב"ג לאיסטנבול אנחנו טסים אל על.

Aviator

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo160.gif ../images/Emo96.gif

מה קרה, נגמר להם הדייט ספרייט?

מה זו המלחמה בעיראק לעומת המתקפה הז

הגברת חורצת מסקנותיה ממה? אם מותר לדעת? אז בואי נתחיל . א. עד כמה שידוע לי האדם שהזכרת, לא בתפקיד נציג אל-על בקנדה כבר לפחות שנתיים. ב איפה בדיוק מצאת כתוב שאני טסה אלעל? ג. אם אני מציינת עובדה שאלעל ממשיכה לטוס כרגיל.. יש לך בעיה עם זה? היא ממשיכה לטוס רגיל אם תטוסי באל על או לא תטוסי באל על. ובכלל. יש לך משהו אישי נגד אלעל? שאצרף לך את מספר הטלפון שלהם? אני בטוחה שנגיציהם לא טורחים לקרוא בפורומים. עכשיו קחי אוויר. חזרי לפרופורציות ושנשאיר לאחרים לנהל מלחמות. הפורום הזה עד כמה שבינתי משגת הוא פורום שוחר שלום. נשאיר אותו כזה שבת שלום וכל טוב.

Sundancer

New member
על איומים ../images/Emo5.gif

אני בטוח שהאדון שמאי, מנהל המכירות העולמי של אל על לדבריה של הגברת, ממש רועד מפחד. עימות בשידור חי עם לקוחה לא מרוצה? וואו, אני בטוח שכל דירקטריון אל על שכח מהמלחמה בעירק והתכנס עכשיו לישיבת חרום!

2מונטי

New member
אדון שמאי - הגש בקשה למעמד של פליט

אני חושב שאחרי האיומים של הגברת למעלה אדון שמאי וחבריו 'לפשע' (?...)יוכלו לבקש להיות פליט בקנדה, הם עונים על ההגדרה- לא?, והיא עוד מאיימת לערב את השלטונות בעניין, אז בכלל...

Am and Am

New member
אסתי הרי תפוז ביקשו לא?

הודעה חשובה לגולשים: נוכח המצב הבטחוני והמתקפה האמריקאית בעיראק, מדינת ישראל, הצנזור הראשי ותפוז אנשים מבקשים מכם הגולשים לגלות רגישות יתר בפרסום מידע העשוי לפגוע בבטחון המדינה. באופן מיוחד,אין לפרסם את הפרטים הבאים: 1. מיקום מדויק של נפילות טילים 2. סוג הטיל שנפל 3. שת"פ עם גורמים זרים 4. היערכות מבצעית של צה"ל, תכניות מבצעיות, גיוס מילואים 5. דיוני קבינט ובנימה אישית: אנו בטוחים שטובתה ובטחונה של מדינת ישראל עומדים תמיד לנגד עינכם, וכי תפעילו שיקול דעת אחראי בעת פרסום ההודעה. תפוז אנשים ימשיך תמיד להיות בית בשבילכם, בימים של רגיעה ובעתות מלחמה. ועכשיו אני תוהה למה ההודעה הזאת בנוסח קצת אחר כמובן, לא מופיעה באופן קבוע ומבקשת לגלות רגישות יתר, נימוס וכו וכו כאשר כותבים הודעה כלשהי אחד לרעהו??? שיהיה לכולכם שבת שלום ומבורך

למעלה