איזה...

Chrome-Boy

New member
איזה...

איזה פיקאפים כדאי לי לשים בגיטרה שלי (איבנז s470qs hum\single\hum) ...אני אוהב מאד את הצלילים של בקר ואי וסטריאני ואני רוצה לקנות פיקאפים ברמה ממש טובה ואין לי מושג לאן לפנות ובמי להתייעץ... אז תמליצו בבקשה ואם אתם יכולים תגידו גם את המחיר...תודה.

Chrome-Boy

New member
המליצו לי..

רק שניים ושניהם של סטריאני, ולא אמרו מחיר...

eylonG

New member
הפתרון הכי טוב לבעיות הפיקאפים- !!

הפתרון הכי טוב- ללכת לאתר של מרכז ההרמוניה ולקרוא ביקורות על הפיקאפים. ככה אני בחרתי פיקאפים לגיטרה שלי (סנסורים מדהימים של פנדר!) הנה קישור לרשימת הביקורות, על פי החברות שמייצרות פיקאפים. הביקורות כאן לדעתי הכי משמעותיות, בגלל שכאן מדובר בהרבה ביקורות של נגנים מכל העולם, ולא של איזה מבקר אחד במגזין גיטרות. תחשבו על זה! (ממליץ לכל מי שמעוניין להחליף פיקאפים לגיטרה, ומתלבט לאיזה! )

mocko

New member
צודק ../images/Emo13.gif

אין כמו ביקורת שמגיעה מה"שטח" אחרי תקופה ארוכה של נסיון . אבל לא תמיד צריל להסתנוור מיד ממה שכתוב ( בכל מקום ) ולרוץ סתם ולהזמין , אף על פי שלפעמים זה יכול להצליח ( ולפעמים זו יכולה להיות גם אכזבה נוראית ) . אחרי שקוראים את הביקורות בהרמוני או בכל מקום אחר כדאי להיכנס לאתר של החברה המייצרת ולקרוא את הנתונים ( ספציפיקציות ) של המוצר ולהשיג כמה שיותר פרטים . אם אפשר אחרי זה לנסות גיטרה שעליה מורכבים הפיקאפים באחת החנויות - מצויין . מקור נוסף שאפשר להצליב בו מידע ולהחכים הוא קבוצות דיון אחרות לפי העיקרון של הפורום שלנו ( ובאנגלית כמובן) כמו alt.guitar וכדומה , אליהם ניתן להגיע דרך מנוע החיפוש של www.deja.com . בעוד שכאן מסתובבים כמה עשרות או מאות אנשים , שם מסתובבים אלפים ( עומר , אל תעלב
) והמידע שיש שם חשוב לא פחות מלבדוק פדבקים בהרמוני , ואולי אפילו יותר .

למעלה