איזה

דם צה וב

New member
כמו אשששש אש על הפניםםםםםםםםם

זה בא ושורף אותי מבפנים זה כמו אש על הפניםםםםםםםםםם אוווווווו הפועל זונההההההההה הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונההההההההההההההההההההה היא ז ו נ ה!!!! ת"א צהובהההההההההההההההההההההההההה או אה מה קרה הפועל אכלה אותהההההההה אוווווו ישראלי מתתתתת ישראלי מת ישראלי מת ישראלי מתתתתתתתת או או או

חחח

אדם שביטה אוהד שרוף ! חחח. זרקו עלי פצצת תאורה אדם שביטה בן זונה ! איזה פיצוצים הורדנו בכם אתמול במלחה חח אפילו המשטרה לא עזרה לכם. חכו מה יהיה עוד חודש בטדי יהיו הרוגים !

gabizon79

New member
פשששש...סחתיין...

מהקטמון עם אינטרנט,מה קרה אמא קיבלה קיצבה?

לא

אני מקבל קיצבה מאמא שלך. על הנכות שלך. בסופו של דבר אני אבא טוב. לא יודע איך יצא לי בן כמוך

לכל אוהדי בית"ר

תחזרו לחורים שלכם, אנחנו נותנים לכם קבוע רביעיות בבלומפילד אז עדיף שתיסתמו! יש לכם איי קיו של עכבר מעבדה יא סתומים, בטח לא עשיתם בגרות, ואני מניח שכשתהיו יותר גדולים גם לא תלכו ללמוד, אלא תתרכזו בעזרת השכל הקטן שלכם ותתאמצו בלזכור את ת'מילים של הקבוצה הדפוקה שלכם, חבורת קופים דפוקים, ירושלים על הזיןןןןןן וביתר על הקטן תסתמו את הפה

gabizon79

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... לא מספיק המכות שאת חוטף אתה רוצה גם את זה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה על אוהדי ביתר,נותינים לך בידור על הכיפאק

ArNoLd LaYnE

New member
זה הכי בוגר!

אח אוהדי בית"ר אתם פשוט מגניבים אז מה הפועל ירושלים...? גם אתם נפתחתם..... מצחיק... ומכבי אווו.. פתחו פה... מצחיק ונחמד תגידו אין לכם מה לעשות? לכו לפורום שלכם ותיקברו שם חבורת מפגרים ותחזרו כשיהיה לכם שכל... מה כאילו אתם מגניבים.. יצאתם כלים.. ששאתם מקללים שיואו אחים שלי נפגעתי... בעצם רגע מי רוצה ליהיות אחים שלכם חבורת טיפשים... ונחמד שאתם קוראים לי נאצי מקללים ומרביצים... אבל רגע.. מה זה אומר עלייכם.. שאני נאצי ואתם יהודים?... ככה מתנהגים יהודים? נבלות!

Oren G

New member
חזק התמונה הזאת..

שש כדורי אש כאלה קיבלתם מאיתנו העונה
אז מי פה בעצם "נשרף"..?

איזה

פיצוצים אכלתם אתמול במלחה. או הפועל זונה. כמו אש אש על הפנים. אדם למה לא קשרת את הנעל ?

למעלה