מרק אתם הכייייי אוהבים? ברור, בעיקר בחורף אבל אם השאלה איזה מרק אז מרק בצל, עגבניות, עוף.
מי יודע להכין הכי טוב את המרק שאתם אוהבים? אני כמובן
האם אתם מזמינים מרק במסעדות? כן, אבל לא כל מרק בכל מסעדה.
בעיקר מרקי ירקות למיניהם (שיכולים להיות מחוזקים בציר עוף). גם מרקים שירק אחד הוא הדומיננטי בהם וגם מרקים של תערובת ירקות (טריים, בטח טריים). א-ב-ל אני מכינה ומסוגלת לאכול מרקים רק בחורף, בשום אופן לא כשחם. אוהבת גם מרק רגל אם אני מצליחה להשיג עצמות רגל מנוקות (לא אלה עם הפרווה שיש בסופר המקומי שלנו).מרק אתם הכייייי אוהבים?
מי יודע להכין הכי טוב את המרק שאתם אוהבים?
האם אתם מזמינים מרק במסעדות?
חולה על מרק גריסים.מרק אתם הכייייי אוהבים?
כל מרק שהוא סמיך ומהווה ארוחה בפני עצמה אני אוהבת. מרק שאזמין במסעדה הוא מרק בצל ויש מסעדות(מעט) שמגישים אותו בככר לחם .מרק אתם הכייייי אוהבים?
מרק מעולה, חתני מכין מרק בצל בלחם שאפה.כל מרק שהוא סמיך ומהווה ארוחה בפני עצמה אני אוהבת. מרק שאזמין במסעדה הוא מרק בצל ויש מסעדות(מעט) שמגישים אותו בככר לחם .
נשמע מעולה. צריך להיות לחם מיוחד כדי שהמרק לא יזל ממנו.מרק מעולה, חתני מכין מרק בצל בלחם שאפה.
אבי ז"ל היה אומר: מים יש בברז. קרי, מרק צריך להיות סמיך ומלא תוכן.כל מרק שהוא סמיך ומהווה ארוחה בפני עצמה אני אוהבת. מרק שאזמין במסעדה הוא מרק בצל ויש מסעדות(מעט) שמגישים אותו בככר לחם .
מרק בכיכר לחם?כל מרק שהוא סמיך ומהווה ארוחה בפני עצמה אני אוהבת. מרק שאזמין במסעדה הוא מרק בצל ויש מסעדות(מעט) שמגישים אותו בככר לחם .
מרק אתם הכייייי אוהבים? אוהב את כלללללללללל המרקים , העיקר שיהיו סמיכים
מי יודע להכין הכי טוב את המרק שאתם אוהבים? אמא שלי
האם אתם מזמינים מרק במסעדות? רק מרק בצל , השאר זה מים צבעוניים
אני מכינה את המרקים בבית, מכינה רק בחורף.מרק אתם הכייייי אוהבים?
חתיכת עבודה, לפי המתכון חתני די משקיע במרק בצל בכיכר לחם.בבקשה, וזה עובד טוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.