איזה תקופה נהדרת...

כמו חדש

New member
איזה תקופה נהדרת...

תרשו לי קצת לבכות לכם.אבל קצת. בנוסף לכל הבלאגן שיש לי כרגע בחיים ,חטפתי 2 דוחות ביום!!! אחד בבוקר , 130 ש``ח חניה ( הפרעה לתנועה)ליד המכללה ואחד 750 ש``ח(!!!) על מהירות של 136 קמ``ש בדרך של 80 בכביש ב``ש-דימונה.הייתי צריך לחטוף שלילה במקום וזימון למשפט אבל קצת עיניים והיא ויתרה לי. שאלתי אותה עם יש הנחה עם הצגת תעודת סטודנט.הומור שחור.... וחוץ מזה לא ביטלו את המכשיר הזה? מה נגמר איתו?קראתי איפה שהוא שזהו ,מכמונות מהירות לא קבילות בבית המשפט,אז מה נסגר? אההה והיום גם עשיתי טיפול לרכב 650 ש``ח ובעוד חודש טסט לרכב (4000 ש``ח - רכב דיזל). אז, מישהו/י יכול להמליץ על פינת רחוב ,אבל אחת ממש טובה,שאפשר לקבץ שם נדבות?

shanikoo

New member
במדרחוב שלנו...

יש לנו כמה מקבצי נדבות נורא מיוחדים,קבועים כאלה,אני בטוחה שתשתלב מצוין. במקרה הבי``ס שלי נמצא כמעט צמוד למדרחוב,ככה שלי ולחברי לספסל הלימודים היו כמה וכמה התקלויות לא ממש נעימות איתם... יש את בחלה,שהיא נראית כמו מכשפה מהסרטים המצוירים,עם שיער שחור כזה,מטונפת כולה..מה לעשות שאין לה כל כך כסף לאוכל,אז לפעמים היא פשוט באה ונוגסת לך מהפלאפל שקנית,או מהלחמניה שקנית מהמאפיה...ככה ללא התראה הפרצוף שלה נדחף לך לאוכל...קריפי... עוד בחור ,שבניגוד לבחלה,נורא נחמד הוא יצחק שמנגן באקורדיון,וכל פעם שתעבור שם תראה אותו עם האקורדיון שלו.ואם יתמזל מזלך ותסתובב במדרחוב ביום חג הוא ינגן שירי חג. יש אחד מש ממש מפחיד,שמסתובב עם העגלת קניות שלו וכל הסחבות,והאף שלו ענק,יש לו שם איזה ג`ונגל או משהו...כמה שזה מגעיל לרדת עליו או משהו כזה,זה ממש מפחיד הגידול שהולך לו שם באף!!! כל פעם שהוא מתקרב אנחנו ישר מתרחקים,כי אז הוא מתחיל למלמל דברים,ואז אתה צריך להסתכל על האף שלו מקרוב... וזה הרבה יותר קריפי מבחלה... יש עוד כמה משוטטים קבועים,שנורא מפחידים כאלה... אז,אם אתה מספיק מטורף בשביל לעמוד מולם,אני מציגה בפניך את המדרחוב של אשקלון-מסמך אנשוי(?) מזעזע...

כמו חדש

New member
מדרחוב? אשקלון?

איפה יש בדיוק מדרחוב באשקלון?בעצם, מה אני מבין? כולה אני מכיר את חוף ברנע ,וגם רק בלילה.

shanikoo

New member
חחחח...

לחוף ברנע הוא לוקח את החברות שלו... פחחחחחחחחח... שובב ליאורי,שובב.... המדרחוב נמצא וקיים,תאמין לי... ממש כאן מתחת לאף שלנו...

אני בהלם ............ בחור זקן עם אף ענק...... שמלא ניירות באף שלו........ בשנות ה80 היה לנו אחד כזה שהסתובב בהדר ופתאום הוא נעלם..... אז הוא עבר לאשקלון..... אני מבין..... אני זוכר שהיייתי ילד וכשהייתי מסתובב עם אבא שלי ברחובות הדר והיינו רואים אותו אבא שלי היה מאיים עליי ואומר..... אם תחטט באף יהיה לך אף כמוהו ...... בררררררר שיהיה בריא !!! בחור טוב !!!! ושני פעם הבאה שאת תורמת לו תני לו גם םשקל בשמי B-)

shanikoo

New member
קודם כל,איפה זה הדר????

דבר שני,נראה לך שאני תורמת לו??? הוא יותר מדי מפחיד בשביל שאני אתרום לו! חוצ`מזה,שימצא עבודה! אני תורמת רק ליצחק,זה עם האקורדיון,כי הוא כ-זה חמוד,וזה באמת נורא נחמד מצידו לשבת כל היום במדרחוב ולנגן לנו שירים... לא מגיע לו? בטח מגיע לו!

הדר ? חיפה חיפה........ כמו בשיר... יש בחיפה חתיכה.... היא גרה ברחוב פנורמה.... את הלב היא מרתיחה.... אח איזה לילה ,לילה ודרך אגב מה שר ידידנו יצחק ? ועבודה ? יש אנשים שבלתי אפשרי בשבילם לעבוד !!!וזה לא שהם לא רוצים.

כמו חדש

New member
אין דבר כזה שאי אפשר לעבוד.

ולכן לא מקובל עלי כל המובטלים שקיימים.כלומר ,אני מבין שיש כאלו שפוטרו וכ``ו,אבל יש המון אנשים עצלנים,ומבחינתי עצלן זה לא רק אחד שאין לו עבודה,אלא עצלן זה אחד שגם אין לו מקצוע,אפילו קופאית (וזה לא שאני חושב שקופאית זה מקצוע בזוי,אבל זה גם לא מהנדס חלליות).לכן מי שרוצה עבודה יעבוד גם בתחנת דלק או יעשה צמידים וימכור אותם או כל דבר אחר.אני הכרתי אחד שהיה מוכר בוץ שחור בחופי ים המלח בתקופה שעבדתי שם.הוא היה אוסף בוץ שחור,שם בשקיות אוכל ומוכר כל שקית לתיירים ב 5 ש``ח.גם זאת עבודה!

ליאור.......... אם היית רואה אותו ........ היית פשוט מבין (ואני מדבר ברצינות ) יש אנשים שלא מסוגלים לעבוד ולא בגלל שהם בטלנים אלא פשוט בגלל שהחיים לא חייכו אליהם. עצוב ,עצוב אבל ככה זה העולם. אין מה לעשות !!!

כמו חדש

New member
עדיין לא מקובל עלי !

הבן אדם יכול יום שלם לשבת ולקבל כסף מאחרים? הוא יכול גם לשבת בבוטקה בכניסה לחניון ולקחת כסף מאנשים.שהבן אדם יתגלח,יסתפר,ישקיע 100 ש``ח בחולצה ומכנס חדש ולא בשתיה או בסגריות (ואני כרגע לא מדבר עליו ספציפית) וילך לעבוד.אתה יודע מה? שישמור על אנטנות סלולריות.הוא לא צריך לעשות כלום ,לשבת שמונה שעות ליד אנטנה ולשמור שלא יגנבו ממנה נחושת,הוא אפילו לא צריך נשק.כלום.לשבת(ואפילו לישון) לידה.זהו. מי שרוצה יש עבודה,ומי שיכול לקום בבוקר וללכת למדרחוב לקבץ נדבות יכול לקום גם בבוקר ולעבוד.

אני לא אומר.......... שזה בסדר. אבל יש אנשים כאלה שזו המנטליות שלהם ואי אפשר לשנות אותה . אי אפשר לשפוט אותם יש כאלה שאין להם כל מוטיבציה לכך. אין להם בשביל מי ומה לעבוד.

למעלה