איזה שלום דחילקום?

מאיה A

New member
איזה שלום דחילקום?

הא? שלום עם ערבים שרוצים לראות אותי אותך בים??? מה שנקרא שלום על ישראל...

חשבת על זה לבד?

את בטח מאלה שרוצים בשלום שבו 'ארץ ישראל שיכת לעם ישראל' והדמוקרטיה נועדה לאדוני הארץ בלבד, כלומר ליהודים... ממש ימות המשיח... זה מה שנקרא שלום על העולם...

מאיה A

New member
לא כל כך הבנתי חמוד מהי כוונתך?

אני לא מאנשי ארץ ישראל השלמה אבל ודאי שהמדינה הוקמה לעם היהודי וכל מי שלא קשור לעסק שיעוף לקיבינימט .. זה עמדתי! יש מבין?

מאיה A

New member
לשגריר?

המדינה הזאת לא זקוקה לשגרירים אלא לאנשים עם קצת (לא הרבה) שכל בקודקוד ושיודע את הנקודה והעובדה הפשוטה שעם ערבים לא יהיה לעולם שלום ולא דו קיום... רק ים המלח מחכה לגדולים שבאוייבים שלנו...

סלוניק

New member
אההה... "את העובדה הפשוטה"..

את יכולה אולי להוכיח את המשוואה הלוגית המעניינת הזו?

מאיה A

New member
בקלות אני יוכיח...

מתי לעזאזל ערבים כבדו הסכם או משהו שדומה לזה (אפי` כשמאד השתלם להם בזמן ויתורי ברק שם בקמפ דיויד) אלף פעמים חתמנו אתם ובכל פעם הם הפרו... נא להתעורר אף אחד לא מעוניין בקיום העם היהודי לא פה ולא במדבר סהרה אפי`... ובטוחה אני שאם עכשיו נקפל ציוד ונעבור כולם יחד למדבר סהרה או כל מקום אחר הרחוק מישוב אדם לשם ירדפו אחרינו ושם ימשיכו להרוג בנו!!! למה? ככה! זה מה שלימדו אותם לעשות לזה הם נוצרו! מי היה חוזר ואומר תכופות : "יברך האלוהים את רחם האישה הערבית"...? זוהי המלחמה רבותי!!! אתה הורג להם מחבל אחד במקומו יש עוד 4 ... הם לא נגמרים!!! הבעיה שעדיין לא היתה למדינת ישראל הזדמנות אמיתית להלחם ביד חופשית וכמו שהיא יודעת ולהגן על עצמה!!! הערבים שכחו מהר מידי את המצב לאחר הנצחון האדיר על צבאות ערב בששת הימים שלאחריה אף ערבי לא העיז להרים את האף ואף ערבי לא צייץ!!! אוי ארצי.. אוי ארצי...

לגבי נחיצות של 'קצת שכל' אני מסכים

איתך. רק מה? נראה שכדי להבין את המצב לאשורו נדרש קצת יותר מהקצת עליו את מכריזה 'חמודה'. מי שרוצה לקפל ציוד מוזמן לעשות את זה. בארץ הזאת עדיין חיים מספיק אנשים שהקצת שכל שלהם הוא אולי קצת יותר מידי עבורך. והם מבינים יפה שמדינת ישראל לא שיכת רק לעם היהודי אלא גם לכל אזרחיה שאינם יהודים. לא זו בלבד שהם אינם מתכוונים 'ללכת קיבינימט' הם מתכוונים להישאר כאן כמוני ואולי, לצערי, גם כמוך. מסתבר שהרצון שלך שערבים 'לא יציצו' לא תואם אפילו אנשי ימין מובהקים כמו שרון והכנופייה העליזה שלו השולטת בנו. הגישה של 'אני ואפסי עוד' עברה מהעולם השפוי ונותרה נחלתם של מטורפי הימין הקיצוני שעל פי סגנונך ודרך כתיבתך נראה שאת חלק מהם, והשאלה היא - מה לך בפורום דו-קיום? (למרות מה שאת 'יוכיח').

מאיה A

New member
אני לא נימנת על אנשי הימין הקיצוני!

אז ראשית לגבי הטעות כתיב אני ממש מתנצלת... "אוכיח" (ולא יוכיח)... ותודה על התיקון! שנית, כמו שכבר אמרתי בכותרת אני ממש לא נימנת על מטורפי הימין הקיצונים שלקחו על עצמם `משימה בלתי אפשרית`... גאולה ומשיח... אי לכך ובהתאם לזאת עדיין אני מצדיקה את הכתיבה שלי בפורום,לא? ולגבי העניין: אני רק רוצה שקט!!! בלי פיגועים! לא שלום! כי שלום לא יהיה עם הערבים. אפי` אני בעד מסירת כל השטחים עד גבולות 67 למען מטרה אחת והיא שלום רק שאני יודעת שזה לא יהיה וחבל על הזמן... לגבי מדינת כל אזרחיה אז שכולם ידעו שיבוא היום ונשלם מחיר דמוגרפי יקר מאד!!! ועדיין לסיום אני אומרת שמי שלא יהודי מאבא ומאמא גם יחד שיעוף לקיבינימט מפה!!!

לא ימין קיצוני, סתם גזענית...

'מי שלא יהודי מאבא ומאמא גם יחד שיעוף לקיבינימט מפה!!!' מה אגיד לך, הימין הקיצוני ביותר לא היה מנסח את הדברים שלך אחרת... אז אולי את סתם מתבדחת? קשה להאמין שיש עוד אנשים שחושבים כמוך...

מאיה A

New member
גזענית? אני?

פעם היה קמפיין של איזה מפלגה שהסיסמה שם היתה "אם זו גזענות אז אנחנו גזענים" גם אני אומרת כך! שנית למה לעזאזל זה גזענות,הא? הרי כל כך הרבה מדינות יש בעולם והמדינה הקטנה הזאת הוקמה למען עם ישראל=העם היהודי. אז מה לעזאזל שכחו פה מליון+ גויים ועוד מאות אלפי ערבים,הא? יש כל כך הרבה מדינות בעולם.. ודווקא לפה הם באים? למדינה הקטנה שגם ככה אין פה מי יודע כמה מקום.. הא? אז יאללה עופו לקיבינימט כל אלה שלא יהודים ע"פ ההלכה היהודית!!! (דהיינו: יהודי בתנאי שאמא שלך יהודיה מאמא שלה וכ`ו... )

סלוניק

New member
ננסה להתחיל בכשל הלוגי שבהודעתך.

אם את מציינת שכל ערבי מעוניין במלחמה ובהשמדת העולם, מדובר במשוואה מתמטית הדומה ל- A=B*. כלומר, במקרה של A תמיד מתקיים B. אם את טוענת שאדם בעל מוצא אתני ערבי תמיד יקיים תכונות מסויימות (גישה גזענית לכשעצמה) לא ניתן להוכיח זאת באמצעות מקרים פרטיים אלא באמצעות הוכחה כוללת. במילים אחרות, במקום להוכיח שבמקרה של A תמיד מתקיים B, הוכחת ש יש מקרה A בו מתקיים B. ולסתור טענה ממין זו, הרבה יותר קל. בשביל לסתור משוואה של "A = תמיד B", מספיקה הוכחה אחת בלבד של: A = לא B". במילים אחרות, מספיק שאני אציג לך דוגמה אחת של אדם ערבי אחד שמעוניין בשלום בשביל לסתור את הטיעון הלוגי המופרך שלך. לפני שאני אתחיל בדוגמאות, אשאל אותך פעם נוספת אם את לא יכולה לחשוב על דוגמה בעצמך או שאת עדיין תקועה בהשקפת העולם התמוהה שלך. בכל אופן, אם הגעת עד לכאן מקווה שהבנת. ואם לא הבנת, אני מציע שתשקלי מחדש את הניסיון לנכס את הלוגיקה לתחומים שאין בהם צורך.

סלוניק

New member
וליתר הבהרה, אנסה כך.

יש לי חתולה אפורה. מסקנה - כל החתולים אפורים. יש מבין?

masorti

New member
עזוב אותך מפילוסופיה למתקדמים...

המנהיג המתון והפרגמטי של העם הפלשתיני, אבו מאזן הנכבד והאציל, הבהיר לפני כמה ימים שמבחינתו מדינת ישראל הינה "האויב הציוני". הביטוי מוכר וכולם מבינים מה שאיפות כל מי שמשתמש בו. כל היתר הוא קצף על המים ו"כלאם פאדי".

מאיה A

New member
ההצהרה האומללה והחושפנית של הנחש...

מחמוד עבאס=אבו מאזן רק מחזקת את מה שאני טוענת.. חבר`ה להתעורר! וטוב שניה קודם...

סלוניק

New member
וודאי.

אני לא מבין מדוע זה מפתיע מישהו שאבו מאזן היה זקוק לסיסמאות קיצוניות טרם הבחירות ובתקופה הנוכחית בה הוא עומל על בניין הקואליציה. א' ב' בשיווק הוא לפנות לקהלי יעד חדשים כאשר הקודמים כבר אצלך בכיס. כך גם אבו מאזן אינו זקוק ליחצן עצמו אצל האגף המתון. המציאות היא, שאבו מאזן לא רק המתון והפרגמטי בצד הפלסטיני כיום, אלא גם היה למנהיג הראשון להתבטא נגד האינתיפאדה החמושה. תקופתו כראש ממשלה לפני כשנה וחצי יכלה להיות תפנית לשלום לולא הפרעות ערפאת, אך גם הפרעות מצד ישראל.

מאיה A

New member
אוי סלוניק אוי

עד מתי תמשיך לשכנע את עצמך שאבו מאזן הוא הצדיק היחיד פה בסדום.. ומי שמפריע לו זה ישראל.. מדינת ישראל קמה רק לעם היהודי ורק בשביל להגן עליו אז מה אתה רוצה שיזרקו קאסמים ויתפוצצו וצה"ל לא יצא להגן על אזרחי המדינה? אז למה לעזאזל הוקמה המדינה והוקם צבא הגנה לישראל?

למעלה