איזה שווה

חמוד??? רק חמוד???

הו הורס... תראי איזה עיניים, פנים ... אמאאאאאאאאא!!!
אההההה... דרך אגב אני חדשה פה... ושאלה: מה זהו??? הוא יותר לא יחזור לג'ואי??? אתם יודעים מה??. אל תגלו לי!!!

Dawson girl

New member
דבר ראשון-

כותבים נראה . שנית- היא ממש לא סובלת את אדי
שלישית- לא צריך לפתוח הודעה חדשה על כל דבר..

מצתערת שעפרתי לשלוותך

אני לא יעשה זאת שוב ועכשיו את יכולה לפתוח הודעות על נושאים יותר מעניינים בבקשה
ודרך אגב בקשר לשגיאות כתיב כן אני דיסלקטית עם גם זה מפריע לך

Dawson girl

New member
טוב שלא עשית ממני מפלצת....

א. לא ידעתי שאת דיסלקטית, סליחה
ב. מעצבן שפותחים הודעות חדשות על דברים קטנים, כשאפשר לשרשר את זה להודעות של תפוז או לכל מיני שרשורים, כי זה דוחף לעמוד האחורי שרשורים גדולים יותר (כמו תמונות חדשות, חדשות וכאלה). לא אמרתי את זה כדי שאני אוכל לפתוח הודעות חדשות ואת לא... מצטערת אם הייתי תוקפנית מדי, זו בהחלט לא היתה הכוונה.

LillipooT

New member
אבל למה להיות תוקפניים ../images/Emo35.gif ../images/Emo60.gif

היא חדשה פה, תנסו להיות נחמדים יותר...

Dawson girl

New member
לא הייתי תוקפנית

אני מצטערת אם ככה זה נשמע, לא התכוונתי לפגוע במישהו. אבל זה די מעצבן שהיא פותחת הודעה חדשה על כל דבר..

קורא לה אלההההההההההה../images/Emo9.gif

חזרתי מהופעה של היהודים בנתניה
היה לי ממש כיף |למרות שדיי גררו אותי לשם ולא הכרתי א-ף-ש-י-ר.. חוצמ''אלה'' כמובן) ליאתי ודניאל!למה לא באתם?! זה אפילו היה בחינם... גיליתי שפיתחתי אובססיה לגיטרות
אני חייבת ללמוד לנגן על גיטרה! ומהר
או.. וגם.. היו שם המון אנשים יפים
היה לי ממש חביב
ועכשיו אני ארוץ לשמוע לי כמה שירים ואם עדיין יש פו מישו אני אשמח לצ'אט לילה מקסים לכם

גל1234

New member
גם אני אשמח לצאט

אגב היהודים פעם ממש שנאתי אותם , עכשיו אני לא שונא אבל אני לא אוהב.......... כאילו השירים שלהם פשוט אליפות , הביצוע פשוט גרוע , לא אוהב תקול הצרוד הזה אבל יש להם הרבה שירים שכל פעם שאני שומע בטקסים או משהו אני בשוק מהעוצמה של השיר........ ועלי דוקא עבר יום חמוד , רבתי עם חברה שלי (בדיוק כמו שאתם אמרתם , כועסת עלי שאני מתאמץ יותר מדי בספורט ) ואז הייתי אמור ללכת למסיבת סוכות בפורום עם חברים אבל רציתי להתפייס עם דורין אז הלכתי ראיתי עם אבא שלה תמשחק של מכבי (כל הכבוד ליאת אגב......) ואז רכבתי טיפה על סוסים , אמאלה איזה פחד

למעלה