איזה שבוע...

איזה שבוע...

יום ראשון- ריצת 20 ק"מ טמפו- שיא אישי חדש. יום שני בבוקר- רכיבה בסינגלים ושבילים בכרמל, שעתיים. בצהריים- אימון משקולות וחיזוקי רגליים. יום שלישי- ריצה 1:20 שעות ביערות הכרמל במסלולי הרכיבה. אחה"צ- רכיבה שעתיים ביער עופר- כרם מהר"ל. יום רביעי בבוקר- אימון משולב שחיה (45 דקות) בים וריצה (40 דקות) בשבילי כורכר על החוף. בצהריים- 45 דקות אימון חתירה בקיאקים (הכנה למירוץ האתגרי שיתקיים בסוכות). יום חמישי בבוקר- שחיה שעה בים. תכננתי גם לרכב ביער קדושים אחרי דיון בבית המשפט בירושלים אבל נאלצתי לבטל לטובת הכנת עוגות יומולדת לבנותיי... יום ששי בבוקר- אימון ריצה עם הקבוצה- מדידת 3000 מ' פעמיים, סה"כ 12 ק"מ ריצה. לפני הצהריים- אימון משקולות חזה וגב. אחה"צ- רכיבה לצידו של רץ ביער הזורע, 24 ק"מ של שבילי כורכר, עליות, עליות ועוד קצת עליות. שבת בבוקר- ריצה כ-27 ק"מ. הרגליים כבר היו כבדות... עכשיו עומדת לארח את כל המשפחה- חוגגים יומולדת לשתי הבנות. אחה"צ יוצאת עם הקטנה לחנוך את האופניים החדשים שלה, מן הסתם אצטרך ללכת/לרוץ אחריה... שבוע טוב וגמר חתימה טובה!

omaopa

New member
לי היה

שבוע תלת ספרתי ראשון מזה שנתיים!!!! הגוף שרד, הקצבים היו טובים, גם הארוכה נגמרה בסוף ואפילו הצלחתי להחזיק 10 ק"מ מתוך הארוכה (של 30) על קצב מרתון-. הגעתי הביתה עייפה אך רצוצה (כמו שאומרת גיסתי היקרה) וקמה מחר לרוץ שוב...... אין מנוחה לרשעים
ובוודאי שלא למי שמתאמנת למרתון.....

מרב.

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo106.gif

את מתאמנת לטבריה או למשהו קרוב יותר? שבוע תלת ספרתי נשמע מדהים- וקשה קשה!

כל הכבוד לך! מעולם לא רצתי תלת ספרתי

רק אם מחברים את הקילומטרים של הרכיבה והריצה מגיעים לתל ספרתי, הכי קרוב שהגעתי היה 90 ק"מ בשבוע ריצה, הברכיים שלי לא אוהבות תלת ספרתי... להתראות בטבריה ובחצאים שבדרך

omaopa

New member
מצד שני

את רצה הרבה יותר מהר ממני...... אני משתמשת בקילומטרז' הגבוה כדי לכפר על חוסר הכשרון הבסיסי שלי
האמת היא, שבאופן בסיסי אני לא משהו בתור רצה. הדבר היחיד שאפשר לומר שיש לי זה כמות חוסר-פרופורציונאלית של סיבולת.....

יעל :-)

New member
מרשים!

אני כבר כמה דקות בוהה בהודעה שלך.... מנסה לתהות איך נשאר לך זמן לנהל חיים, עבודה, משפחה ועוד, עם כל האימונים האלו
בעיניי, הלא ספורטאיות, זה כמובן נראה לי מדהים!
סחתיין! מזל טוב וגמר חתימה טובה

נשאר זמן לכל היתר, רק קצת פחות ../images/Emo6.gif

תודה על המחמאות, אני באמת תרה אחר כמה שעות נוספות ביממה כדי שאספיק לישון כמו שצריך ולהספיק להפגש עם חברות לא- ספורטאיות... כשהקטנות יגדלו, כנראה יצוצו להן השעות החסרות ואז אפשר יהיה גם לנסות לדחוף גם את בן הזוג להשתתף באימונים, בינתיים הוא מתפקד כבייביסיטר...

מרב.

New member
תגידי, וזמן לבלות נשאר לך ../images/Emo8.gif?

ברצינות, קראתי בפעם הראשונה ברפרוף ובשניה בעיון וחיבור מספרים ושעות ואני אשכרה לא מצליחה להבין מאיין הזמן+ המרץ.. את מתאמנת עכשיו לקראת משהו? בימים שאת מתאמנת פעמיים ביום את נחה בין אימון לאימון? בעיני הלא מקצועיות זה נראה כמו יומן אימונים של ספורטאית מקצועית

2_be

New member
וואו. ../images/Emo47.gif כמה שעות יש לך ביממה?../images/Emo8.gif

אגשית

New member
קרן, את משהו

ואחרי שנפגשנו אני גם יכולה לדמיין אותך מספרת את כל זה בהתלהבות... הלואי עליי הספק כזה! (בשלב זה מסתפקת רק בריצה)

dganitm

New member
רצה רחוק!!! את מתעייפת מתישהו? ../images/Emo13.gif

יקירתי... נשמע שאת אשת חייל מדהימה! איך בין כל זה את גם מספיקה לנשום ולגדל משפחה? מדהימה!

למעלה