איזה קטע

Gilliana

New member
סליחה, מה זה "נראה כמו יהודי"?

את זה אני ממש צריכה להבין.

Darth Tomer

New member
לפי ויקיפדיה הוא אומר

לפי ויקיפדיה הוא אומר שהוא מרגיש "אירי כבנאדם ויהודי כשחקן".

henney

New member
כן גם

קארי פישר ג'ורג' לוקאס (חצי, כמו האריסון) עוד כמה מהעובדים אצל ג'ורג', סטיבן שפילברג (כמובן) ונטלפי פורטמן. בקיצור, גאווה!

וגם

חצי מהוליווד יהודים והחצי השני חצי יהודים והיתר [לא שיש כי חצי וחצי זה הרי שלם אבל זה לא הפואנטה] קשורים ומכירים יהודים זה אף פעם לא היה סוד למעשה חברי האקדמיה נראה לי ברובם יהודים

Gilliana

New member
קארי פישר לא יהודיה

לפחות לא עפ"י ההלכה - אמה, שחקנית העבר דבי ריינולדס, איננה יהודיה - רק אביה, אדי פישר.

נכון

גם אני חשבתי על זה אבל בכל זאת כבוד והאם אמא שלה זה זאתי משיר אשיר בגשם נדמה לי ששמה היה דבי רינדלוס לא?

Gilliana

New member
יפה מאדדד! ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אכן, זוהי דבי - אמה של קארי.

אז היא ממש

נולדה וחיה את הילדות שלה סביר להניח בעולם המשחק בטח גם בגלל זה בהיותה רק בת 18 היא קיבלה כזה תפקיד בכזה סרט נ.ב שמעתי שעכשיו היא נהיתה סופרת ובאחד בסרטים שנעשו על הספר שלה שיחקה אפילו מריל סטריפ אז ליה בכלל לא סתם בחורה

Gilliana

New member
שוב יפה מאד! ../images/Emo45.gif

אכן, מריל סטריפ גילמה את דמותה של קארי בסרט "גלויות מהחיים" שנעשה עפ"י ספרה של קארי, באותו שם. את תפקידה של דבי ריינולדס גילמה השחקנית המעולה, שירלי מקליין. לקארי לא היו חיים קלים כל כלל ועיקר - הורים גרושים, אמא ממורמרת (אביה של קארי - אדי, עזב את אמא לטובת השחקנית אליזבת טיילור), לחץ בלתי פוסק ובהמשך - התמכרות לסמים ואלכוהול. קארי עצמה היתה נשואה לזמר פול סיימון למשך תקופה קצרה, אולם השניים נפרדו כבר לפני שנים ארוכות. ואם כבר הזכרת את הסיבה שקיבלה את התפקיד במלחמת הכוכבים - אין לי ספק שהייחוס המשפחתי עשה את שלו (וקארי כבר הופיעה בסרטים עוד לפני מלחמת הכוכבים) אבל שימי לב שג'ורג' לוקאס נוטה לקחת שחקנים אלמונים או כאלו שהם ממש בראשית דרכם. האם מישהו הכיר את מארק האמיל לפני "תקווה חדשה"? או את היידן כריסטנסנן לפני "מתקפת המשובטים"? אפילו האריסון פורד היה שחקן זוטר ו-"רוקי" לגמרי כאשר לוהק לתפקיד האן סולו, וראי אותו עכשיו...

Y. Welis

New member
הוא לקח אותה כי התנהגה כמו פרינצסה

... גם בחיים. וזה דבר שאופייני למי שנולדו לכוכבים. היתה לה אגב אחות (ג'ואלי) שאותה היא לא הכירה שנים, ודומה לה מאוד, שהחלה ב'אלן'. באחד הפרקים פישר התארחה שם ככוכבת מבוגרת...

Y. Welis

New member
בסרט התיעודי מוצגים כמה ממבחני הבד

שעברו השחקניות שרצו להתמודד על התפקיד, והיא בהחלט יותר שתלטנית מכולן. מה שמענין הוא שבשני הסרטים הבאים הצד הזה שלה מותן, ובשלישי היא בכלל לא בתפקיד פיקודי.

Another Girl

New member
../images/Emo45.gif השינוי בעיני מאוד מורגש

על אף שהוא מוצג בצורה הדרגתית ולא דרסטית. בכל זאת, היא עוברת איזשהו "מיתון" באופי עם התקדמות הטרילוגיה. מוזר.

Gilliana

New member
באימפריה היא עדיין מאד אגרסיבית

במיוחד בהתנהגותה כלפי האן...

Another Girl

New member
הממ.. כן ולא

היא די אגרסיבית, אבל בטח ובטח לא כמו הנסיכה עזת הרוח שחטפה ללוק את הרובה מהידיים והחלה לטווח בחיילי האימפריה ב"תקווה חדשה"...

למעלה