איזה קטע...

  • פותח הנושא tenen
  • פורסם בתאריך

tenen

New member
איזה קטע...

היי שמעו איזה קטע היה לי כרגע... אני מסתכל החוצה מהחלון בבית כי שמעתי חתול מעצבן שהנחתי שהוא תקוע על העץ חתול אולי לא מצאתי אז זה בטח היה אחד שברח מכלב... אבל מה שכן מצאתי זה אדם שאוסף צבע עם מעדר מהכביש :) הכלי של הצבע הלבן בטח נפל למסכן והכל נשפך ועשה כתם לבן גדול על הכביש והוא מנסה לאסוף את הצבע בחזרה לכלי עם המעדר :) לפחות כמה שהוא יכול... הייתי רוצה לצעוק לא שלא צריך לבכות על לבן שנשפך אבל לא נראה לי שהוא היה נהנה מהבדיחה... בכל אופן עכשיו אני עסוק בלצפות במסכן מנסה להקטין את הכתם הלבן ע``י איסוף הצבע בעזרת מעדר... מה שיכול להיות מאוד מצחיק :) נראה לי שהוא לא שמע על צינור יכול להיות? מה דעתכם כדאי לי להגיד לו פשוט לקחת צינור של מיים ולשטוף או להנות מלהסתכל עליו??? בכל אופן זאת בדיחה טובה כי אני אזכר בה כל פעם שאני אסתכל על הכתם ולא רק עכשיו שאני רואה את זה :)
 

*may*

New member
מיכל,

הוא לא אמר ``כתום`` אלא - ``כתם``. כתם לבן. :)
 

Sprite

New member
מיכל מסיקה מסקנות מהר...

היא לא קוראת לעומק, אבל זה חלק מהיחוד שלה.
 

Sprite

New member
לדעתי את....

פשוט נהנת להזכיר את העובדה שיש לך חבר... בזמן שלרובנו אין!
 

rastotman

New member
למה כולם מתייחסים לחבר כאלך דבר כל

כך טוב? גם אתה רוצה חבר? או אולי לעשות את מיבחן הגאי החדש של הפארק? חבר רק גורם לאנשים תגובות כמו של תרופות אנטי דיכאוניות, אומרים שזה טוב, אנשים שלוקחים את זה חושבים שטוב להם, ומחלקים את זה לכל מי שלא מאושר לשתי דקות- אבל בעצם זה גורם לאנשים להיתאבד. חיק פו, טפו טפו טפו. ענבל, לסבית בשישה אחוז מעל הממוצע, וגנובת נרגילה בפעם השלישית במעט מאוד זמן.
 

rastotman

New member
ספארק, לא פארק, וקישור למיבחן.

זה עם האיש והסימן שאלה, שמאלה למעלה.
 
אוף אוף!!

מאז שהמבחן יצא אני מנסה לעשות אותו אבל יש בעיית CGI, HTML אבל לא! אני יודעת, שאני סטרייטית, עם נטיות תמוהות!!!
 

flameable

New member
אח.. הספארק - קלאסיקה...

מתה אל האתר. ובנוגע למה שאמרת - חבר זה לא בהכרח דבר טוב. אני שמחה שאני חופשייה עכשיו וטוב לי עם זה. חבר יכול להיות מלחיץ - והכי גרוע זה לקראת הסוף - כשרוצים לצאת ממערכת היחדים ופשוט אי אפשר כי ``לא נעים`` לך. flame
 

Panther

New member
עכשיו זה עובד

בדקתי ועכשיו זה עובד. יצא לי שאני 20% גאי, שזה אומר שרוב האנשים יותר חובבי-מינם ממני.
 

MERD!

New member
אני מאוכזב!!!!!

רק 38 אחוז?!!!?? לא פייר אני עושה עוד פעם!
 

kirk hammet

New member
נו טוב.

אני 25 אחוז הומו. 85 אחוז יותר הומואים ממני. אני הפוך ממך נחמד ביותר. אני מניח שאם הייתי מבין את כל השאלות כראוי אולי הייתי יוצא יותר. אבל אני לא ידעתי הכל. תמיד יש עוד דברים ללמוד.
 

MERD!

New member
יש להם מבחן חדש..?????

איך זה שהם לא הודיעו לי באימייל???? אני מת על המבחנים שם :) אני 50 אחוז טהור, אני אשכב עם 12 אנשים 1 מהם גבר, אכנס להריון 15 פעם, אמות בעוד 4 חודשים בגיל 17 וקצת וכו וכו :)
 

Panther

New member
לא רע

הם היו מודעים לזה שאתה זכר כשהם אמרו שתכנס להריון 15 פעם?
 
למעלה