איזה צד יותר טוב?

dor and more

New member
איזה צד יותר טוב?

חגגתי סיום כל העונות בפעם ה9 בערך... אני רואה כל ערב פרק לפני שאני נרדמת ככה שכל כמה חודשים אני מתחילה מחדש, ואני שוב רואה כל פעם מחדש שלמרות שהפרקים הראשונים של העונות הראשונות יותר חרושים- אני צוחקת יותר וגם מתפעלת מהחכמה, למשל אתמול ראיתי את הפרק עם הפוני, הויכוח של הlevels עם ההתערבות תקפה או לא- גאוני! אין דברים ברמה הזאת בהמשך - כאילו הסדרה שונה, אז איזה צד אתם מעדיפים? עד עונה 5.. או אחריה? (לדעתי שם בערך משתנה קצת הקו.. )

dor and more

New member
לא חושבת - לפחות לא אצלי..

אני חולה על הדיאלוגים הגאוניים האלו, ויש פחות מהם בחצי השני של הסדרה - אז מבחינתי די פשוט לקבוע הדמויות שונות- איילין פחות מרושעת, ג'ורג' פחות אדיוט וקריימר שונה גם אני פשוט לא יכולה להגדיר במה..

SaintJohn

New member
קשה להחליט

אם את רוצה שאני אקבע חד-משמעית, אז אני מעדיף את העונות המאוחרות יותר. אבל זה הרבה יותר מורכב מזה. יש בעונות הראשונות פרקים שאני אוהב הרבה יותר מפרקים מסויימים בעונות המאוחרות. אבל בד"כ כשאני רוצה לראות פרק ואני צריך להחליט איזה בא לי לראות מתוך המארז המלא, אז היד שלי נוטה לגשת לעונות המאוחרות יותר. יש מצב שזה יביא לקצת הזנחה של העונות המוקדמות, ואז יהיה אולי "מהפך" בהעדפה שלי.

dor and more

New member
כמובן שיש פרקים מהמאוחרות

שהרבה יותר אהובים עליי מאשר במקודמות, אבל באופי הכללי של הדמויות והדיאולגים מבחינתי מוקדמות שולט

clevelandrocks

New member
ברור שהאחרונות

התוכניות בעונות הראשונות איטיות יחסית וגם יכולות המשחק (בעיקר של ג'רי וגם של ג'וליה) לא היו בשיאן. אין באמור לעיל לסתור את העובדה שגם בעונות הראשונות יש פרקים גאוניים.

Optimus_Prime

New member
אני חושב להיפך

דיסקליימר וכו' כל העונות טובות כל הפרקים גאוניים, אבל... אני אוהב את התמימות בעונות הראשונות.. לפני שאיליין ממש התחילה לשנוא את ג'ורג' והיו ביניהם קשרים חברתיים (slip him a mickey , למשל
) , ועוד כל מיני דברים.. אני חושב שדווקא כשאתה תמים ונחמד הציניות וההומור הסיינפלדי עובד יותר טוב (כמו ב"התערבות" וב"מסעדה הסינית" למשל) אגב אני מחשיב את נקודת המפנה רק בשתי העונות האחרונות, אחרי עזיבתו של לארי דיוויד אבל אם אני צריך לחלק, אז זה 1-5, 6-7, 8-9 נניח. טוב , עשיתם לי בלאגן
ואגב אחד הדברים שאני הכי *שונא* זה המראה של איליין בעונות המתקדמות. תוחזר התספורת הישנה!

אם חייבים להחליט, אז יש לני נטייה להעדיף את

הפרקים המאוחרים דווקא, למרות ששוב, עבורי זה כמו להחליט איזה בן אתה יותר אוהב.

Darth Tomer

New member
גם לי יש העדפה לפרקים המאוחרים יותר

מהסיבה שבעונות האלה כל הדמויות קיבלו את הצורה הסופית שלהן, והספיקו לעצב את עצמן בעונות שקדמו. כלומר, בכל הסדרה זה ככה אבל ככל שהזמן עבר זה יותר התקבע.

למעלה