איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!

maayan15

New member
אני לא אומרת שזה רע שהוא לא זכר!

להפך..אני יותר אהבתי את זה ככה! בקשר לזה שבריאן וג´סטין יהיו ביחד בסוף...אולי כן אולי לא...בת´כלס..אנחנו לא יכולים לדעת..אנחנו יכולות לרצות ולהתפלל שככה ייקרה או שככה ייקרה אבל אי אפשר להיגד שהם יהיו ביחד או לא יהיו ביחד....כי אתם לא יודעים! ואת יודעת מה?....נגיד ו(שהדגש הוא על-נגיד) מייקל נואש..בכיין...תלותי ומעצבן....זו סיבה מספקת בשביל לאחל לו מוות?....מה...אנשים כאלה אסור להם לחיות?.....גם אני נואשת, בכיינית, תלותית ומאוד מעצבנת (תשאלו את יפית)...אז מה?...גם נאי צריכה להידרס ע"י מכונית?? מעיין <אז לא יכלתי להיתאפק...שוט מי..>

יכול להיות שתצטרכי בעתיד...

לא סתם...אבל בקשר לסוף של הסדרה, גם אם הייתי שונאת את ג´סטין (מה שבחיים לא יקרה)הייתי מודה שבסוף הם(B/J)יהיו ביחד...זה כזה שקוף! אהה...ותביאי ליפית ת´קישור הזה ותגידי לה שפה אין כחול בפורום:

מעיין אהבתי את החתימה!

ונטע-תגידי, החתול יהיה אתינו שנהיה אצלך? אירית-תפסיקי להתקשר, תקלטי שאין לך בטריה!

netaK

New member
החתול שלי!?!?!

קודם כל תקראי לו אלוהים כי הוא קדוש והוא לא חייב להיות איתנו יש לו בית שלם להתסובב בו

netaK

New member
כן מאפי הקטן והמושלם שלי...

את אלרגית לפרווה והכל? תביאי תרופות הוא בכל מקום
אבל הוא לא חייב להיות איתנו לידינו

netaK

New member
אוי לי...

החתול ישן לי על המיטה....המיטה שלי עשויה מפרווה!!

lolly1

New member
חחחחח....

למי שלא הבינה.. לקחתי את הפלא´ לביצפר ונגמרה הבטריה.. ולא ויתרתי וכל שניה התקשרתי לליאור שוב לדבר את ה3 שניות שנשארו בכל פעם עד שהייתה לי 20 פעם פריקה.. אז ויתרתי..

maayan15

New member
על זה שליאור אמרה

שהיא אהבה את החתימה... חשבת שאת תהיה בן האנשים שחוגגים על שינוי החתימה...טעות שלי...

netaK

New member
חחח...לא שמתי לב אליה

היא מאוד יפה ככה!!!!!! רק תוסיפי כמה מחמאות ומילים טובות על ג´טסין המלאך!

netaK

New member
מתחברת עם לשתות....

ממש לא מתחברת עם לעשן אבל לשנוא את עצמך זה המקצוע שלי בחים!!!

BUTTERFLY GIRL

New member
מה קרה? RogerW

חוץ מזה פרק פשוט ענק קודם כול אני פשוט חייבת להגיד שהמשחק בסדרה מצד כול השחקנים *שיעול גייל הורלד שיעול* הוא פשוט מעולה ונראה לי שזה מה שהופך את הסדרה כזאת טובה כן זה ועובדה שכולם שם מדהימים בטירוף *שיעול גייל הורלד שיעול* ועכשיו לפרק דיי באיחור אבל מה לעשות אהבתי המון קטעים שחושבים על זה בעצם לא היה קטע משעמם אחד בכול הפרק בהתחלה שמייקי מדבר על סקס פשוט קטע ענק במיוחד "אלא עם אתה בריאן קיני ואז זה ´למי איכפת מה אתה חושב, יש לך מזל שאתה איתי!" כול הקטעים עם בראין וגסטין היו פשוט מדהימים אמט מתוק כמו תמיד כזה ממי וטד
כרגיל וזהו היה פרק ענק לא יכולה לחכות ל24:00

BUTTERFLY GIRL

New member
סורי

gale harold
gale harold
gale harold
gale harold
gale harold
gale harold
gale harold
gale harold