איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!

Michal BJ WL

New member
איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

הקטע שמייקל אמר "עד שהוא הגיע...." והפעם הראשונה!!!! והנשיקה!!!!! והמקלחת!!!!!! וווווווווואאאאאאאאאייייי!!!!! איזה פרק!!!!

ayaliar

Well-known member
אני עוד לא ראיתי

הקלטתי ואני אראה מחר כי אני נורא עייפה היום ומחר אני בחופש. גם אין לימודים גם אין עבודה

diri

New member
אחחח..

יו..איזה כייף שזה היה!! לא היה לי מושג שבריאן-אלוהים-קיני ענד את הצמיד שלו כבר מההתחלה.. נו טוף..למדתי משו חדש! חוצמזה היה סבביישן לראות את כל רמזים המטרימים לעלילה..ושכחתי שמייקל הוא המספר.. טוב, עזבו.. יום טוף, דיריי

ayaliar

Well-known member
טוב ראיתי והנה תגובתי

א. ג´סטין פששוט אידיוט. מהפרק הראשון. איך לא ראיתי את זה קודם אני לא יודעת אבל עכשיו אני מבינה למה ממש בהתחלה לא סבלתי אותו (זה עבר לי אח"כ ועכשיו אני לא מבינה למה) איזה טמבל אמאלה. אם מישהו היה שואל אותי כ"כ הרבה פעמים איך קוראים לי הייתי הולכת הביתה לא שוכבת איתו 17 פעם ב. אמט הוא האליל. זה הדבר היחיד שלא ישתנה לעולם ג. בריאן או בריאן...מושלמות לשמה. אופי של פוץ אבל איזה פנים, איזה גוף...איזה מניאק ד. בקשר למייקל - אני יכולה להבין אותו. אל תשבחו שבריאן בטח מביא כל יום איזה 20 כמו ג´סטין ומתייחס אליהם כמו שהוא התייחס לג´סטין אז איזו סיבה יש למייקל להתייחס אליהם יותר יפה? למרות שהוא כן התייחס לג´סטין יותר יפה מבריאן ה. טד
ו. גאס - כמה מרגש! זהו

אוי...איזה פרק../images/Emo99.gif

זאת הפעם ה-1 שראיתי אותו...וברובו פשוט לא נשמתי! בריאן היה כל כך...מושלם!!!

רינת4

New member
בהחלט פרק מדהים

ובמיוחד למי שלא ראה עדיין. לדעתי דווקא ג´סטין נראה שם נהדר! ילדון חמוד,חסר ביטחון ועם זאת-לא ממש ביישן. אני מאוד אוהבת את התסרוקת שלו-הוא נראה מצויין. שלא לדבר על בריאן- מה שהכי יפה בדמות שלו,שהוא היחיד שבכלל לא השתנה מההתחלה.ואני לא מתכוונת לזה שהוא התרכך או לא אלא להיפך-היינו מצפים שבהתחלה האופי שלו יהיה קצת שונה ממה שאנחנו רגילים כי לקח לשחקן זמן ליצור את הבריאן קיני-חסר החתיך חסר המעצורים שלא מראה רגשות. אבל לא-כאן בריאן הוא בריאן קיני בכל מובן המילה! מייקל-בדיעבד כבר פה הוא מתחיל לעצבן אותי,אבל אז עוד חיבבתי אותו- אבל רואים כמה שהוא מקנא בג´סטין,איך הוא מתייחס אליו ממש מגעיל. אמט-מתוק כמו תמיד,וטד...טוב זה טד-אין הרבה מה להגיד. בפרק הראשון אני אוהבת כל רגע ורגע.לא משנה שאתמול נרדמתי באמצע, אבל זה רק בגלל שראיתי את הפרק הזה אלפי פעמים. בשבילי השידורים החוזרים מתחילים היום-כי מכאן הפרקים שאני ממש לא זוכרת. למי ששכח-מייקל באמת היה המספר,ואני חושבת שזה יקרה רק בעוד פרק או שניים שזה יהיה כמו הסיפור שלו. משום מה,אחד המשפטים שאני הכי אוהבת בפרק,שתמיד גורם לי לצחוק,זה המשפט שמייקל אומר ל"חתיך" המזוייף הזה שהוא אוסף לבית,אחרי שהוא מגלה שהוא פשוט בנוי ע"פ קטלוג. "no if´s,and´s or..." ואז הוא לא אמר את המילה but´s שבשמיעה, יש לה שני מובנים.... ו...זהו לבינתיים.

maayan15

New member
אבל דווקא בפרקים הראשונים...

מייקל נחמד אל ג´סטין! ואני ממש אוהבת שהוא אומר "האם הוא יילך? האם הוא יישאר? איך הולך לי? מה אני עושה?......אלא עם אתה בריאן קיני ואז זה ´למי איכפת מה אתה חושב, יש לך מזל שאתה איתי!´"....אויייש...ענק!!.....1 מהפרקים האהובים עליי....והיום!!...היום פרק 2!!....אני מאושרת!

ilana b

New member
פיפלללללללללללללל איזה פרק!!!!!!!!!

אלו-הים!!!!!!!!!! למי שעדיין לא יודע-אני לא ראיתי את רוב העונה ה-1(מה לעשות?! לא הייתי בבית בשעות כאלה!) בקיצר-כמובן שגם לא ראיתי את הפרק ה-1. ואנשים!!!!!!!!!! אתמול ראיתי..... איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!
מה שהכי מדהים זה איך שג´סטין מנסה לשחק אותה מנוסה-ואיך שבריאן ישר קולט שהוא סתם מחרטט........ כמו בקטע שהוא אמר שהוא בן: 21,20,19,18 חח........ובריאן כזה:"מה זה? שיגור של טיל?".............חח
זה היה מהמם!
בקיצר-פשוט פרק מטריף, ואני בטוחה שזה רק יילך וישתפר. רק חבל שאני רואה את זה בהפוך-קודם ראיתי את העונה ה-2 ואז את ה-1.............

netaK

New member
סליחה?!?!?!

מייקל נחמד אל ג´סטין!?!?! מייקל שונא את ג´סטין ורוצה להיפטר ממנו....מהפרק הראשון כבר שנאתי את מייקל בגל איך שהוא מתנהג לג´סטין!!!! ועוד היום זה נהיה יותר גרוע אני הכי אוהבת בפרקים הראשונים שג´סטין כזה קטן ותמים...בריאן הרס אותו..חחח

maayan15

New member
סליחה?!

שבריאן הולך שג´סטין מגיע...מי נשאר עם ג´סטין?....קונה לו לאכול?....קפצו לי!

ilana b

New member
סלי-חה!

אבל מייקל באמת מגעיל אל ג´סטין בפרקים הראשונים! ןלמה?---->כי מייקי שלנו מ-ק-נ-א בג´סטין!!!!!!!!! מה, בפרק הראשון למשל, הוא כל הזמן התייחס אליו כאילו הוא איזה חפץ....."נו כבר....יאללה...." מה לא?!

Michal BJ WL

New member
מייקל....

מ-ק-נ-א!!!!!!!!!! אבל הוא עדיין נחמד לאנשים.... בגלל זה הוא נשאר עם ג´סטין... בגלל שהוא ריחם עליו ולא רצה להשאיר בן 17 ברחוב לבד... אבל מייקל כן היה מגעיל לג´סטין והוא תמיד נשאר... חוץ מפרק 215... שהם עשו את רייג´ ביחד... נ.ב. אני שונאת את מייקל!!!! איך אהבתי שהוא אמר : "עד שהוא הופיע..." מקנא מקנא מקנא...

ilana b

New member
חח....צודקת אחות שלי!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

maayan15

New member
אופפ איתכן!

תראו...אף פעם לא הכחשתי שמייקל מקנא...הנה מייקל מקנא!...אבל אפשר להאשים אותו?....הוא מאוהב בחבר הכי טוב שלו 15 שנה....יש לו זכות לקנא!....ונכון שלפעמים הוא מגזים..אבל דווקא בפרקים הראשונים הוא מתייחס אל ג´סטין יפה....כלומר, בניגוד לבריאן שאפילו לא זוכר את השם שלו (אייי....אלו היו ימים....)...

ימים שלא יחזרו לעולם...

אבל מעיין הוא כזה...כזה...נואש! להיות מאוהב 15 שנה באותו בנאדם..בחבר הכי טוב שלך!

הוא היה נחמד?! הוא היה רע!

והוא באמת התנהג לג´סטין כמו חפץ... ובריאן(
)היה חמוד עם ג´סטין! אני חשבתי שהוא יצחק עליו הוא משו שהוא לא ידע את כל הדברים, אבל הוא היה בדיוק ההפך! אני הולכת להוריד את פרק 1...

maayan15

New member
ליאור

תסבירי לי...מה הוא עשה שהוא התנהג אליו כאילו הוא חפץ?!?!?!? ואני מודה שהוא אובססיבי...אבל זה לא משהו שהוא יכול לשלוט בו!! אוייש...למה אני מנסה אפילו?....הריי ידוע שמייקל הוא בכיין ורע לא משנה מה הוא עושה.. מעיין <לא כותבת כאן יותר היום כי היא מרגישה פשוט רע ועצבנית ולא רוצה שייפגעו ממנה>

ilana b

New member
מה ז"ת מה הוא עשה??

הוא התנהג אליו כמו איזה חפץ דומם פור קריינג אאוט לאוד!!!!!
הוא כל הזמן כזה:"מה גם הוא בא?" או--->"אנחנו לוקחים גם אותו". או---> "נו כבר...אתה בא! אין לי הרבה זמן אלייך..!" אקסקיוז מי!!!! אבל הוא התנהג אליו ממש כמו לכלב!!! אני לא רוצה שתקבלי רושם מוטעה כן? אני לא שונאת את מייקל-הוא פשוט יכול להיות ממש מעצבן לפעמים....קצת יותר מידי מתפלסף......וקצת יותר מידי ק-נ-א-י! אני לא צודקת??

Michal BJ WL

New member
מממממ!!!!

אז בראיין לא זכר את השם של ג´סטין... בו הו פאקינג הו!!!!! תאמיני עכשיו הוא זוכר אותו טוב מאוד...
בראיין וג´סטין יהיו בסוף ביחד!!! ומספיק להכחיש את זה!!! בראיין וג´סטין מאוהבים...
מייקל נואש...בכיין...תלותי...ומ-ע-צ-ב-ן!!!! יאללה שידרס על ידי משאית כבר...
לפחות אז הוא יצא לבראיין מהתחת!!!

למעלה