בהחלט פרק מדהים
ובמיוחד למי שלא ראה עדיין. לדעתי דווקא ג´סטין נראה שם נהדר! ילדון חמוד,חסר ביטחון ועם זאת-לא ממש ביישן. אני מאוד אוהבת את התסרוקת שלו-הוא נראה מצויין. שלא לדבר על בריאן- מה שהכי יפה בדמות שלו,שהוא היחיד שבכלל לא השתנה מההתחלה.ואני לא מתכוונת לזה שהוא התרכך או לא אלא להיפך-היינו מצפים שבהתחלה האופי שלו יהיה קצת שונה ממה שאנחנו רגילים כי לקח לשחקן זמן ליצור את הבריאן קיני-חסר החתיך חסר המעצורים שלא מראה רגשות. אבל לא-כאן בריאן הוא בריאן קיני בכל מובן המילה! מייקל-בדיעבד כבר פה הוא מתחיל לעצבן אותי,אבל אז עוד חיבבתי אותו- אבל רואים כמה שהוא מקנא בג´סטין,איך הוא מתייחס אליו ממש מגעיל. אמט-מתוק כמו תמיד,וטד...טוב זה טד-אין הרבה מה להגיד. בפרק הראשון אני אוהבת כל רגע ורגע.לא משנה שאתמול נרדמתי באמצע, אבל זה רק בגלל שראיתי את הפרק הזה אלפי פעמים. בשבילי השידורים החוזרים מתחילים היום-כי מכאן הפרקים שאני ממש לא זוכרת. למי ששכח-מייקל באמת היה המספר,ואני חושבת שזה יקרה רק בעוד פרק או שניים שזה יהיה כמו הסיפור שלו. משום מה,אחד המשפטים שאני הכי אוהבת בפרק,שתמיד גורם לי לצחוק,זה המשפט שמייקל אומר ל"חתיך" המזוייף הזה שהוא אוסף לבית,אחרי שהוא מגלה שהוא פשוט בנוי ע"פ קטלוג. "no if´s,and´s or..." ואז הוא לא אמר את המילה but´s שבשמיעה, יש לה שני מובנים.... ו...זהו לבינתיים.