איזה פרק מהמם!!!!

איזה פרק מהמם!!!!../images/Emo105.gif

וייי...מה אני יכולה להגיד?! פרק מרגש,מצחיק,גרם לי לבכות מעצב ומהתרגשות מתוחכם מהמם יפה,מעולה,כבר אמרתי מהמם??? והקטעים מהעונות הקודמות....איזה יופי!!!!!!! ופייסי ואודרי-איזה חמודים!!!! סוף סוף הם החליטו להגדיר את הקשר שלהם!!! וג´ק היה ממש מסכן...גרם לי לבכות וג´ן הייתה ממש חמודה איך שהיא הסתובבה עם הפיג´מה!!!! ואפילו צ´רלי וג´ואי היו חמודים!!! היה פשוט פרק עוצר נשימה!!! נ.ב ראיתם את הפרומו (כל הכבוד לערוץ 3 על הפיצוי!)?! איזה יפה!!! בקיצור,אהבתי ,אהבתי,אהבתי!!!! ואני כבר מחכה לפרק הבא!!!

ד י י ז י

New member
היה נחמד..

ציפיתי שיהיה יותר מיוחד.. פרק המאה והכל.. ג´ואי וצ´ארלי היו חמודים.. גם ג´ן איך שהיא ידעה הכל על אמ טו אמ... באמצע , נזכרתי שהם כאלו רק בני 18!!! לפעמים זה נראה כאלו הם כני 30 או משהו...

../images/Emo15.gif עדיין בהתרגשות ...../images/Emo98.gif

אז ככה סיכום הפרק: המפסידן של הפרק - דוסון לירי. כמה שאני אוהבת אותו, כמה שאני מרחמת עליו ועצובה בשבילו, טוב שפייסי הציב מראה עגומה למדי מול הפרצוף של המערכת יחסים עם ג´ואי ... עינוי מתמשך ... והתמונה בסוף דוסון על החוף עם העקבות רגליים על החול ... בכיתי בקטע הזה ... ציון 5 בסולם קרין ( אפילו אני בהלם מהציון ... ) המרגש של הפרק - התלבטות ארוכה בין פייסי לג´ק... בסוף אני ושבת שג´ק הכי ריגש עם הבכי אחרי הצלילה לבריכה ( קטע גדול !!! ) ודוסון בתפקיד המושיע ... ציון 9 בסולם קרין המצחיק של הפרק - אוליבר החבר של דוסון.עם השיר בסגנון אלביס ... והקטע "נראה שהשמש זורחת ושוקעת עם הבחורה הזו " לדוסון ... באוטו בדרך לפגישה ... ציון 8 בסולם קרין המתלבטת - אודרי. החבר לשעבר החתיך יש לציין כריס או פייסי המתוק ... בסוף יצא הכל על הצד הטוב ביותר ( בשבילה ... ) ציון 10 בסולם קרין הרומנטי- פייסי. עם הפרח וסצנת הנשיקה בין אודרי לכריס ... רק חבל שהוא לפעמים די קנאי לאודרי ... ציון 10 בסולם קרין המחזר המתמיד - צ´רלי. מתרשמת מהנחישות להשגת המטרה ( ג´ואי ), מגעיל הקטע עם ג´ן שהזהירה את ג´ואי מצ´רלי ... מספיק לשחק את האחות הגדולה של כולם ... תני לג´ואי לסמוך על התחושות שלה ... היא ילדה גדולה ... ועכשיו כולם יתפלאו: ציון 9 בסולם קרין על הנחישות להשיג את ג´ואי... הנחנחית - ג´ואי. עם ספר בלי ביקיני בחוף הכי מושלם בעולם !!! ומעניין כמה היא קבלה חשבון פלאפון אחרי כל השיחות עם צ´רלי ... " אני נמצאת בשדרת " אין סיכוי שבעולם " פינת " תתגבר על זה " ומיין ... " גדול !!! ציון 6 בסולם קרין ( בלתי נסלח הקטע עם הספר בחוף ... ) המעצבנת - ג´ן. גם חולה גם מבעסת את ג´ואי... היא וגרהאמס מתחילות להשמע אותו דבר ... ציון 3 בסולם קרין ( וגם זה יותר מדי ... ) טוב, לא שכחתי אף אחד אני מקווה ... מחכה כבר לפרק הבא ... ביי ... טוב , זהו

ד י י ז י

New member
דיי בהתחלה..

שאלה: אם צ´ארלי וג´ואי ישנו בבית , איך דוסון לא ראה אותם?

shirakl

New member
היה פרק מעולה!

ממש מתאים להיות פרק המאה! אהבתי את אודרי ובמיוחד אהבתי את פייסי! הוא היה כ"כ חמוד! והטקסטים שלהם היו פשוט אדירים! כל הכבוד לתסריטאים... דוסון היה ממש מוזר - בעיקר בקטע האחרון עם פייסי... הוא בשלו, ופייסי מנסה להגיד לו שהוא טועה והטא לא מקשיב! דפוק.. ג´ואי היתה מקסימה וצ´ארלי היה מדהים!!!! הקטעים שלהם יחד היו גדולים! למרות שכעסתי נורא על ג´ואי שהיא כאילו ירדה על ג´ן... צ´ארלי באמת יכול לפגוע, וג´ן חוותה את זה על בשרה! היא רק רוצה לייעץ לה בתור חברה טובה, וג´ואי היתה ממש, אבל מ-מ-ש מגעילה בקטע הזה! ומה היא משווה את דוסון לצ´ארלי? דוסון לא פגע באף אחד, והוא וג´ן היו ידידים לפני שהם שכבו... ממש דפוקה הג´ואי הזו! וג´ן - ג´ן היתה פשוט מתוקה! והיא גם נראתה ממש טוב בפרק של היום... ואחרון חביב, ג´ק! איזה מסכן... הוא מרגיש כ"כ רע! נראה לי שהוא ניסה להתאבד, וממש לא אהבתי את זה! שמתם לב שבכל העונות שג´ק השתתף בהן הוא אף פעם לא היה מאושר? אי אפשר לתת לג´ק קצת הפינס? זה לא פייר!!!!

ד י י ז י

New member
נכון, גם פעם היה לו יותר זמן מסך!

בכל מקרה , את צודקת בקשר לג´ואי וג´ן , ג´ואי באמת היתה מגעילה , וגם בקשר לג´ק!

LillipooT

New member
מממ.. ../images/Emo60.gif

אולי מה שג´ואי אמרה היה קצת..ממ..רע.. אבל היא די צודקת..! לג´ן לא הייתה בעייה לשכב עם דוסון.. והיא לא חשבה על ג´ואי באותו רגע.. אז אין לה ממש זכות להגיד לה מה לעשות..

ד י י ז י

New member
לדעתי זה לא נכון..

כי המצב הוא ממש לא אותו דבר!!! זה כל השטויות שהם תמיד עושים מהמצב ג´ואי-דוסון הם היו ביחד , ונפרדו , זוג יפה עד כמה שהם היו , זה נגמר , הם צריכים להשלים עם זה ולהתגבר , ולא כל פעם לעשות את המוות כשאחד מהם רוצה לצאת עם משהו.. ג´ן נסתה להסביר לג´ואי שצ´ארלי יבגוד בה (מה שהוא כנראה היה עושה , עד כמה שהוא מתוק..) להזהיר אותה , להיות חברה טובה , זה עצבן את ג´ואי אז היא החליטה לעשות לה רגשות אשמה ולהשתמש בקלף דוסון.. הם צריכים להפסיק עם זה! ולהתחיל לפרגן! או שהם ביחד , או שהם לא... זהו.. סיימתי..

LillipooT

New member
../images/Emo60.gif

אולי את צודקת באמת..ממ.. לא יודעת. אבל בכל זאת ג´ן יכלה להגיד את זה קצת יותר יפה וג´ואי לא הייתה צריכה לערב את דוסון באמת.. כי הוא ממש לא קשור!

למעלה