איזה פרק יפה

Morphia

New member
O.O;;; זה מה שתכננתי לעשות..

לימון לא מפרסמים סתם ככה בפורום... את השתגעת?

Morphia

New member
עידכון

הסיפור הוא- מה באמת קרה במערה הת-ימית כשטריירמון יצא לחפש דרך החוצה ^^;

סבבה...

נשמע גדול....**מוחצת את טרירמון** זה נשמע ענק אני כבר מצפה לזה.... {למרות שלא נראה לי שהנרי יאהב את הרעיון אבל...מי שואל אותו}....

Morphia

New member
O.O

הם כל הזמן מחליפים תפקידים... זה מעצבן... אבל זה כיף! וזה גם קצת מוזר.. הלימון הראשון שלי בעברית...

Morphia

New member
ארר....

טאקאטו והנרי... במי שלמעלה o.o;;; וזה מאוד מוזר לדעתי...

Morphia

New member
סליחה...

הבהרה- הוא אמר ´הבייגלה האלה היו ישנים?´ כלומר, הוא שאל אותה אם הביגלה שהיא הביאה איתה לאן שלא יהיה היו ישנים... אני בהחלט יכולה לראות את שני אלה ביחד...

LILO digital

New member
ואם יוצרי דיג´ימון יהיו מספיק חכמים

אז אולי הם יוכלו לשלב במשפטי הסיום של הסוף הטוב (בפרק האחרון), גם את יאמאקי, האיש הגדול והשקוח שלנו, האיש המתבודד והזעף שלנו --- ניגש אל ריילי, ושואל אותה - קצת בהסמקה ובמבוכה - אם מתחשק לה לבוא ולשתות איתו קפה או משהו, ואולתי גם לראות סרט. ואם היא גם תחייך ותסכים, אז בכלל זה יהיה טוב - ואז הפרק האחרון יהיה באמת מוצלח.

Morphia

New member
אני ממש בספק...

הסיכויים שדיג´ימון תהיה רומנטית מעבר לרמזים הבקושי נקלטים הם נמוכים כמו הסיכויים שתהיה שם נשיקה צרפתית...

כן..

זה יהיה מדליק הלוואי שזה יהיה ככה זה באמת יהיה מוצלח... או אולי שיראו אותם מתחבקים מתי שהמאמנים מנצחים את הדי-ריפר כמו שהיה בעונה ה1 שראו את אמא של מאט וטייקי מתחבקת עם אבא שלהם...

LILO digital

New member
אז זהו, שלא!../images/Emo10.gif

אולי במקור היפני הם התחבקו או משהו... בגרסה שאנחנו קיבלנו, רק ראו אותם מחזיקים ידיים, כשהתחולל הקרב הגדול עם אפוקלימון... אתם יודעים שהמאירקאים פשוט מצנזרים את ככככל הקטעים ה"גסים" (במרכאות כפולות) הכי שווים? החל מהטוסיקים החמודים של מאט וטאי, וכלה ב"התנשקות" המצחיקה של קאזו וקנטה!!!

LILO digital

New member
אבל זה היה כל כך מאכזב

קיוויתי שהם יתחתנו בסוף העונה הראשונה!!! אבל כמובן לא היה זמן, ומקום... אני לפחות מקווה שבמקור היפני, כשאפוקלימון הובס וההורים חייכו באושר אל השמש הזורחת, אז ההורים של מאט וטיקיי לפחות התחבקו והתנשקו, כמחוות פיוס. למה אף אחד שם לא מקרין מעט חיבה?! מעט מגע אנושי?? מה אנחנו, מוסלמים שומרי איסור-נגיעה???

ובכן...

גם אני ציפיתי שהם יחזרו להיות ביחד וציפתי שלפחות בעונה ה2 הם יגורו אחד עם השני אבל זה לא קרה..וזה מה שמבאס...כלומר הם היו נשואים כבר והם יכולים לעשות את זה שוב ואם לא בשביל עצמם אז בשביל הילדים שלהם...

LILO digital

New member
אבל שיא האכזבה היה...

שלא הראו שום דבר מתפתח בין מאט לסורה!!! אפילו לא הראו את התגובה שלו כשהיא הביאה לו עוגיות לפני המופע... הפעם היחידה שראו אותם יחד היו כשהוא, סורה, יולי וקארי באו לעזור לבנים האחרים, וראו מרחוק את היד שלו על כתפה של סורה. וגם כשג´ון הסבירה לדיויס למה התייאשה מלרוץ אחרי מאט, וסיפרה איך הוא רץ לעזור לסורה כשהבניין התמוטט - בתכלס, זה דברים פצפונים, אבל לא הראו שום דבר מיוחד ביניהם!!!!! קיוויתי שלפחות ירחיבו על המשולש הרומנטי טאי-סורה-מאט!!!!!

כן...

את צודקת וגם אף אחד לא אמר שהם גם התחתנו בסוף העונה זה שראו ילד שדומה לו זה לא בהכרח אומר שהם התחתנו {טוב אולי זה כן אומר...} אבל בעיקרון הם היו צריכים להרחיב...

LILO digital

New member
הם התחתנו והתגרשו

אני הייתי המומה כשסיפרו לי, אבל זה מה שקרה: הם התחתנו, ילדו בן ובת, ואז התגרשו, ומאט לקח את הג´ינג´י וסורה את הבלונדינית... זה כאילו להראות שהוא כמו אבא שלו, וגם אצלם זה לא הלך...
מימי גדלה להיות פשוט יפיפיה!

LILO digital

New member
יולי נראתה כמו דוסה נשואה!

או לפחות כמו מתנחל... ועוד עם שלושה ילדים! אפילו לתינוק הפיצפון היה דיג´ימון... הילד של טאי דומה לו כמו שתי טיפות קולה!

למעלה