איזה פרק יפה

אבל....

איך זה יכול להיות שהוא לא דיג´יגדל כלומר דיג´ימונים חייבים כדי להיות ברמה שונה לדיג´יגדול או שאולי אימפמון היה פשוט ברמה שמתחת לגילמון ובעצם בילזמון זה הרמה שברמה של גילמון והשאר...אני ממש מבולבלת...

LILO digital

New member
הרשי לי להסביר

קודם כל, אני רוצה להרגיע אותך שבכלל כל העניין עם אימפמון והמאמנים שלו הוא די מסובך, כי דיג´ימון לא אמור לקבל שני מאמנים, והרי גם ככה אין להם דיג´יכלי או ייעוד (להציל את העולם)... אבל בקשר לדיג´יגדילות שלו, אין כאן שום דבר מוזר: אימפמון הוא בדרגת טירון, וביילזמון הוא מין דרגת מגה: וכידוע לך, דיג´ימונים גדלים למגה כשהם משלב טירון (אגומון לגריימון מלחמתי, גילמון להתמזגות הדיגיטלית עם טאקאטו...) כשהם גדלים לשלב הסופי שלהם, שזה בד"כ מגה או משהו אחר, הם גדלים משלב טירון - כנראה כדי להשתמש בבת אחת בכל האנרגיה של כל הדיג´יגדילות... בכל אופן זה מה שאימפמון עשה

זה נכון אבל...

הוא לא אמר אימפמון דיג´יגדל לביילזמון הוא פשוט הפף אליו זה מה שמוזר בעניין הזה....

LILO digital

New member
לא, זה בכלל לא מפתיע...

את מפספסת פה את הנקודה והיא שהדיג´ימונים אומרים "גילמון דיג´יגדל ל..." רק במסגרת הדיג´יגדילה, זה לא אומר שהם באמת חלייבים להגיד את זה. זה כמו שגראוולמון לפעמים יורה את הפיצוץ-אש שלו, ובלהט הקרב הוא שוכח לצעוק "פיצוץ אש!" וזה קרה גם בכל מיני פעמים אחרות בעונות הקודמות... כנ"ל לגבי הדיג´יגדילה: אם נתעלם לרגע מהעובדה שלביילזמון אין אפילו קטע אנימציה מיוחד של הדיג´יגדילה (אולי כי אין למאמנים שלו דיג´יכלי...), ושהוא באמת משתנה מעצמו (אז מה? גם בעונה הראשונה ליאומון השתנה לסייבר-ליאומון בעצמו, בלי דיג´יגורל, והוא כן צעק "ליאומון דיג´יגדל לסייבר ליאומון)----- אז נבין שכל הקטע של הדיג´יגדילה הוא בעצם משהו שמתרחש ב-ת-ו-ך הדיג´יכלי עצמו, בתוך הדיג´ימון, ולא רואים את זה ממש מעל פני השטח. מה את חושבת, שכשמפלצת תוקפת את המאמן ויורה עליו טיל, ועוד שניה הטיל מתפוצץ עליו, ואז רואים את הדיג´ימון שלו דיג´יגדל כדי לעצור את הטיל - ומתחילה כל המוזיקה של הדיג´יגדילה ושומעים את הדיג´ימון צועק, נגיד "גילמון דיג´יגדיל ל..." -- אז אם באמת זה היה ככה, הילד היה מתפוצץ לפני שהדיג´ימון היה גומר לגדול... אלא שזה לא ככה. כל הקטע של האנימציה הארוכה, השמות של ההתקפות שהדיג´ימונים צועקים וכו´ - זה רק בשבילנו, הצופים, כדי שנבין מה הולך כאן ומה הם עושים. בתוך העלילה עצמה, הדמויות לא סובלות את כל הקטעים האלה...

אוקי...

אבל תודי שזה היה די מצחיק אם גם הדמויות שבסידרה היו סובלות את כל זה אני יכולה לדמיין את טאקטו אומר לגראוולמון למה התעכבת כל-כך בדיג´יגדילה...חחחח..

LILO digital

New member
כן...../images/Emo6.gif

או את ארוקנימון עומדת לרסק את דיויס לחתיכות ווימון מתחיל "וימון, דיג´יגדל ל..." בעוד שדיוויס הופך לדייסת איברים קטועים וצורח: "נו כברררר, יא גמד כחול!!!!!"

רקכג

New member
לא נורה

תודה בכל מיקרה

Morphia

New member
אהבתי את הפרק

אהבתי את הסרט הוורוד שקשר את האוזניים של טריירמון *צוחקת* ואהבתי את התאומים האלה, הם משעשעים. מעניין איפה ריו, קאזו, קנטה, סוזי וג´רי... אחרי הכל, הם חלק מהעלילה... נו טוב, אני כבר מחכה ל´פרק הבא של דיג´ימון, מפלצות דיגיטלייות´!!!

DiGiHiLa

New member
הנה ריקה....וראנמון

מכינות לחם אחרי זה אני שמה את אימפמון.. מורפיה יש לך איזה בקשה לתמונה?..... ריקה וריינמון>>>>>>>>>

DiGiHiLa

New member
שלום לך...

רוצה איזה תמונה מהפרק?... אימפמון אי ומאקו....

שלום..שלום...

הפרק היום היה פרק מדליק והסוף שלו היה הכי מדליק כשטרירמון צחק על **אימפמון** והוא כזה התעצבן הוא היה כזה חמוד ומתוק.... ופשוט אהבתי את הפרק.... אני לא זוכרת ציטוטים אז אולי בצהריים.....

DiGiHiLa

New member
היי חופית...

חח גם את לא זוכרת ציטוטים?...יש איזה תמונה שאת רוצה מהפרק שהיה היום?..

למעלה