איזה פרק יפה

DiGiHiLa

New member
איזה פרק יפה

איזה פרק יפה זה היה תגידו זה רק חלק מהדי-ריפר נכון?... זאת הייתה ג´רי...אני חושבת ...הם היו כאלה חמודים שהם הכינו לחם... לחם גילמון משאלתו של גילמון התמלאה אוף זה מבאס שנשארו רק עוד כמה פרקים והעונה נגמרת... איזה חמוד אימפמון אהובה של אחותי ..הוא כזה חמוד!!!! וראיתם פתאום גם ריקה והנרי מרגישים את המכות שמקבלים הדיג´ימונים שלהם אימפמון דיג´י גדל עם הרובה שמאקו הביא לו זה חדש... אי נתנה לו נשיקה חחח טוב אני שמה כמה תמונות שאהבתי....מהפרק...

DiGiHiLa

New member
עוד תמונה

אם יש תמונה מהפרק שאתם רוצים תגידו ואני אחפש... טקאטו וגילמון מכינים לחם>>>>>>

DiGiHiLa

New member
הם היו חמודים שם...

טקאטו וגילמון והנה הנרי וטריירמון מכינים לחם>>>>>>

LILO digital

New member
שמתי לב ש...

על הדיג´יכלי של טאקאטו (החדש, בצבע זהב) יש את כל שמונת הסמלים, חרוטים, מסביב בעיגול! בשביל מה?!

LILO digital

New member
לא, אבל...

אם יש לך את הפרק מוקלט - או כל פרק שבו רואים את ההתאמה הדיגיטלית עם הדיג´יכלי המוזהב - אז תסתכלי טוב ותראי

לצערי הרב....

לא הקלטתי שום פרק..{מה אני אעשה בסוף העונה...איך אני אשמע את הקול של הנרי ובכלל אותו...}אני אחפש תמונה של הדיג´יכלי שלו...או שאני אחכה שהם שוב יתמזגו דיגיטלית...

LILO digital

New member
חבל שאת לא מקליטה!

אני מקליטה את כל הפרקים ואז צופה בהם שוב... אבל אל תדאגי, בטח יעשו מתישהוא קלוזאפ מקרוב על הדיג´יכלי שלו - חייבים לעשות זאת

הייתי רוצה...

להקליט את הפרקים העיה היא שכל הזמן אני שוכחת לסדר את הוידיאו ואח שלי הקטן הורג את כל מי שנוגע בטלוויזיה מתי שהוא רואה פוקס קידס...{אני מתכננת להקליט את הפרק האחרון אם אני לא אשכח...}

LILO digital

New member
כן! לפחות זה

כי זה הכי חשוב! אני בכלל לא תכננתי מעולם להקליט דיג´ימון.. אבל פעם הקליטו לי כשלא הייתי בבית, וכשראיתי את המוקלט זה היה לי ממש מוזר (וכיפי) שאני יכולה לראות כמה פעמים שאני רוצה את אותו פרק, ולעשות "פאוז" אם אני רוצה להתמקד בתמונה או לעשות אחורה... ומאז אני מקליטה את כל הפרקים (את צריכה לראות את המדף בחדר שלי... אם הקלטות לא עומדות ליפול משני הכיוונים שלו, אני לא אני...)

Snake Bandage

New member
הנה תמונה של הדיג´יכלי של טקאטו

אלה לא הסמלים, זה רק דיג´יקוד.

LILO digital

New member
מה איתך?! ברור שאלה הסמלים!

תודה רבה על התמונה, למרות שלא רואים בבירור ממש טוב - אבל הנה, תסתכל טוב: הנה סמל הידע משמאל קיצוני, והנה סמל טוב הלב, והאומץ... בטח שזה הם! ומי שיסתכל בדיג´יכלי בטלוויזיה, יראה אותם ממש בבירור!

LILO digital

New member
לא, רק רגע -אופס

טעות שלי.. פתחתי את התמונה הלא-נכונה אתה צודק זה באמת קוד יפני

Snake Bandage

New member
נראה לי ששכחת איך נראים הסמלים...

תראי, זה לא זה. זה דיג´יקוד, קוד שכתוב על כל מיני אביזרים של דיג´ימונים ומבוסס על סוג של כתב יפני. הסמלים לא מתקרבים למראה של דיג´יקוד בכלל. הם ציורים, לא כתב דיגיטלי.

LILO digital

New member
אני יודעת

לא, לא שכחתי איך נראים הסמלים... פשוט הסתכלתי בתמונה הממוזערת (בלי לפתוח אותה להגדלה) וזה בלבל אותי נותר לי רק לומר אופס... אבל חבל, זה היה באמת יכול להיות נחמד אם אלה באמת היו הסמלים..

רקכג

New member
אני רוצה תמונה של אימפון גודל

היי אני רוצה תמונה של אימפמון גודל בבקשה

שדגדש

New member
הינה אנימציה יפה

הינה אנימציה של ריקה טאקטו הנרי והדיגימונים שלהם

DiGiHiLa

New member
אין את הדיג´י גדילה..בערך אין...

אבל הנה הוא שהוא גדול..יש לי תקלה אוףף..אני אשים מאוחר יותר מצטערת...

למעלה