איזה פרק יפה

אני כבר אמרתי את דעתי....

הם דומים מאוד וההשערה שלי זה שלציירים לא היה כוח לצייר עוד מישהו אז הם פשוט לקחו את ריו ו"שיפרו" אותו.... או {וזה מאוד דמיוני} שיתברר בסוף הסידרה שריו וקאזו הם אחים למחצה...

שמת כבר את התמונה שאני רוצה.....

הנרי וטרירמון מכינים לחם....
אני אשים תמונה של אימפמון...

DiGiHiLa

New member
טוב אני הולכת בנתיים..

אני אחזור בערב או בצהריים.....בערב אני בכל מקרה יהיה.... ביי חופית וכדי שזאת לא תיהיה הודעת צ´אט אני אשים תמונה?חחח הנה תמונה חמודה...הנה הנרי..

LILO digital

New member
הם עוד יופיעו

חכי, עכשיו יש את פרקי המעבר לקרב הסופי... כרגיל בכל עונה של דיג´ימון יש שלושה קרבות מרכזיים עם שלושה אויבים מרכזיים - לא תמיד הם אויבים... יאמאקי היה "האויב" הראשון (לא בדיוק אויב, ולא בדיוק הוא, אבל הפרק שבו הם ניצחו את דיוות החזיר ועמדו בעיר ההרוסה היה ההפרק של הקרב האחרון.. אפשר לומר שהם ניצחו את כוח-הרסני). ברגע שניצחו את כוח-הרסני, הופיע האויב השני, השליט העליון של הדרום (הציפור האדומה), וגם הקרב ההוא הסתיים בפרק המותח שבו הם שומעים על האויב השלישי - ה"די ריפר"... גם בעונות הקודמות היה דבר דומה: הם התכוננו במשך פרקים ארוכים לקרב עם דוימון, ואז כשהביסו אותו - הם שמעו על האויב הבא שלהם. כשניצחו את מיוטיסמון, הסתבר שזה רק הכנה לאויב הגדול, "אדוני האופל" ופיידמון, וכשהם ניצחו אותם, ג´נאי אמר שהאויב האמיתי שלהם הוא לא פיידמון אלא מי שיצר אותו - אפוקלימון! וכמובן בעונה השניה אותו דבר - כשהם סופסוף ניצחו את קן, הסתבר שהאויב האמיתי שלהם היא ארוקנימון. כשהם הצליחו לגבור על דיג´ימוני חרוטי הבקרה של ארוקנימון, הגיע אוקאווה שהוא בעצם השליט שלה - וכשהם עקבו אחרי אוקאוה למימד השלישי הסתבר שהאויב האמיתי שלהם היה כל הזמן מאלו-מיוטיסמון ששלט באוקאווה! בקיצור - יש תמיד אויב אחד יותר חזק! והאויב הזה - הדי-ריפר - הוא יעני נחשב להכי חזק, אז הפרקים עד לקרב הגדול איתו יהיו ארוכים ומפרכים... וחכו חכו, עוד לא קיבלנו ממנת הכוח האפל של ג´רי! (וואאהההההההץץץץ)

יאקומו

New member
ברור!!!!!!!

הרי יש לה דיג´יכלי! וחוץ מזה, כך לפחות אני חושבת: הדי-ריפר רק תפס עליה "טרמפ", כדי להגיע לעולם האמיתי.

יאקומו

New member
"כן אני מדבר עם עצמי, אז מה?!"

על מה מתערבים, ליסטה תמשיך להזכיר את זה, שנים על גבי שנים, שכוכב היום היה................ אימפמון! (ליסטה, זה היה בצחוק, אל תתייחסי...)

"אני עושה איתו תחרות לטישת עיניים"

אם היא ראתה את הפרק של היום...{אני מקווה בשבילה שכן...}. הנה תמונה של...טאקטו וגילמון.......

DiGiHiLa

New member
כן חבר´ה...

בכל מקרה יש שידורים חוזרים ביום שבת... חחח כתבתם ציטוטים שאני רציתי לכתוב .. והנה משו שימאקי אמר "באמת,הם מסתדרים יותר ממך..אדוני!" ואת זה אמר רפידמון... :" סליחה לא התכוונתי לעצבן אותך...אימפמון.." ואחותי הולכת לקשקש על זה הרבה אחרי שתראה את הפרק הזה... ומה שם המתקפה שלו.... " פיצוץ הילה" חחח

יאקומו

New member
"משהו נראה לכם לא בסדר...

בתמונה?!" "אתה מתכוון שאנחנו צריכים לרוץ בצרחות?!" "כן!" אני סתם שמה כל מיני משפטים... "עכשיו זה רישמי: אנחנו נמות מהרעלת מזון!" "אני לוקח את החל של ריקה!" "אם גילמון לא יאכל הכל..." "למה תמיד יוצא שאנחנו צריכים לחכות?!" מי שפה שיוסיף!!!!

שלום..שלום...

הנה פאנארטס שכבר שמתי פשוט אף אחד לא ענה לי על השאלה אז אני שואלת שוב בפאנארט הזה טייקי לא דומה ליאמאקי????

LILO digital

New member
בכלל, באפן כללי

יאמאקי וטיקיי מצויירים לפי אותה השיטה.. האמת היא שכשהראו את יאמאקי בפעם הראשונה הייתי מופתעת כי חשבתי לרגע שזה טיקיי המבוגר, מה שכמובן היה בלתי הגיוני...

LILO digital

New member
אימפמון בהחלט הצליח לרגש

אוי, הוא כזה חמוד כשהוא רוצה!!! והפרק היה ממש מצחיק, בעיקר כל הקטע עם הלחם... ואיזה יופי - ריקה לא איבדה את העוקצנות המצחיקה שלה!!!! הנה ציטוטים מצחיקים: "אין לי שמץ של מושג מה אתה אומר, אבל זה נשמע טוב... "כן אז אני מדבר אל עצמי, אז מה?" (אימפמון ברכבת... חחחח) "גם אני אוהב אתכם. אני לא מאמין שאמרתי את זה!" "בטח אצליח.. דבר קטן כמוני עם רובה צעצוע... אני הולך לחטוף אותה!" "עכשיו זה רשמי, כולנו הולכים לקבל הרעלת קיבה" "כן, אבל זה יהרוג אותנו?" (ריקה מגיבה להצעה של טאקאטו שיכינו לחם לבד). "הבייגלה האלה ישנים" (יאמאקי... למה הוא התכוון?) שאלה: אם הם המאמנים של אימפמון למה אין להם דיג´יכלי?

אני מניחה...

3. אני מניחה שריילי הייתה קונה ליאמאקי בייגלה אז הוא אמר לה "הבייגלה האלו היו ישנים.." כלומר הראו אותם הרבה פעמים באותו מקום...{אני חושבת שאולי היא חברה שלו או משהו...} 2. אולי הם עדיין לא קיבלו את הדיג´יכלי שלהם...{או משהו...} לי יש שאלה! איך אימפמון גדל בלי לדיג´יגדול???

יאקומו

New member
הוא התכוון...

ריילי כנראה כיבדה את כולם, והוא לא ידע שהם ישנים...

למעלה