איזה פרק יפה

כנראה...

אבל זה עדיין לא מסביר למה ראו אותם [באיזה שהוא פרק..] ביחד כלומר באותו בית באותו חדר... אני מניחה{זו רק הנחה..} שהם חברים או משהו...

LILO digital

New member
זה ברור

אני מניחה שהם לא ממש חברים, אלא, את יודעת, מתחילים ככה למצוא חן אחד בהעיני השני.. למי שזוכר, ריילי הייתה הראשונה שהביעה חששות וספקות בקשר להיפנוס, וניסתה להזהיר את יאמאקי על כך והוא התעצבן מאוד עליה ("אני חייבת ללבטא את התנגדות שלי פעם נוספת, אדוני" "ואני חייב להודיע לך שאת הולכת על קרח דק, ריילי, והוא עלול להישבר בקלות רבה!..") ואחר כך, כשהיפנוס התמוטט וכולם ברחו, אבל יאמאקי סירב לעזוב, היא היחידה שנשארה לחכות לו, וא עזב עד שהוא אמר לה: "קדימה, לכי מכאן". אני בהחלט חושבת שהיא קצת דלוקה עליו...

זה מסביר...

למה היא לא יוצאת עם אף אחד אחר כלומר היה איזה פרק שראו אותה הולכת לקנות לחם מהמאפיה של המשפחה של טאקטו וראו איך כל הגברים מסתכלים עליה...

LILO digital

New member
כן, וגם

בבריכה כשהיא הייתה בטלפון ודחתה עוד דייט, בחור אחד ניגש להתחיל איתה והיא סובבה לו את הגב... בהתחלה חשבתי שזה סתם בגלל שהיא משחקת את ה"קשה להשגה" ושנמאס לה שגברים רצים אחריה, אבל עכשיו אני מבינה שליבה נתון ליאמאקי... ועוד דבר: למרות שהיא התעלמה מכל הגברים באותו הפרק, שמתם לבד שברגע שהיא הגיעה להיפנוס, החברה שלה קראה לה: "הי ריילי, יופי של איפור, יוצאת עם מישהו הלילה?" אז כנראה שהיא התאפרה לכבוד יאמאקי... ^_^

LILO digital

New member
אם כבר מדברים על רומנטיקה...

לא הייתי בפורום אתמול אז לא הייתה לי עדיין הזדמנות לשאול אתכם: בפרק של אתמול, מה בדיוק קרה שם במנהרה???!!!!!!! אני רק זוכרת את טאקאטו מסמיק בגלל ריקה (??! הוא לא מאוהב בכלל בג´רי??) ואת ריקה מסמיקה מהמחמאה שלו (??! היא לא דלוקה בכלל על ריו?!) ואת הנרי מביט בשניהם במין עצב מבולבל (מה, הוא מקנא לריקה??) !!!!!!!!! זה היה הקטע הכי מביך ולא מובן בכל העונה... אני התפקעתי מצחוק...

Morphia

New member
כי החולצה של ריקה

הייתה שונה- בד"כ היא לובשת חולצה עם לב שבור, ואז היא לבשה אחת עם לב שלם... טאקאטו שם לב לזה ולא ידע איך להחמיא לריקה (כי כולם שם נורא ביישנים...)

אממממ....

זה היה ככה.. גילמון הצדיק את ריינמון ואמר לה שהיא תמיד צודקת. ואז ריינמון אמרה לו תודה. ואז טרירמון אמר:"ריינמון וגילמון יושבים על העץ..." ואז טאקטו הסמיק ואמר לעצמו "רק תמשיך ללכת ותשתוק ואל תשים לב שהיא נועצת בך מבטים" ואז טאקטו אמר לה שהחולצה נראית עליה טוב... ואז ריקה הסמיקה.. והנרי הסתכל עליהם{זה היה עצב מבולבל בגלל שטאקטו החמיא לריקה ולא לו..} ואמר לעצמו "פשוט תמשיך ללכת". ************************************* וכן אני עדיין מאמינה שהזוג הכי מתוק בסידרה צריך להיות טאקטו והנרי...

LILO digital

New member
בכל זאת, מה, זה לא מוזר?!

הם כולם הסמיקו, כולם היו ביישנים, הקניטו זה את זה במושגים רומנטיים, והנרי מאוהב קצת בריקה - אני מתה! אתם יודעים כמה זה יהיה מצחיק אם משהו רומנטי יקרה לשלישיה שלנו?? יש לכם מושג בכלל איזו דחקה קורעת זו תהיה אם פתאום בין קרב לקרב, הנרי ימצא את עצמו עומד ליד ריקה, משתעל קצת, נבוך, ומנסה להגיד לה שלדעתו היא נורא יפה וגם.. אהמ.. טוב, את מבינה, זה לא שאני... "נו, דבר כבר, הנרי, מה העניין?" "את יודעת, מאז הפעם הראשונה שהתחלנו את כל הקטע של המאמנים, לא באמת חשבתי שאת קרה כל כך כמו שהתנהגת.הייתה לי תחושה שמתחת לפרצוף הזה מסתתרת דווקא.. אהה, טוב.. מישהי שיהיה נפלא להכיר." ואז היא תסמיק, נבוכה, תסובב לו את הראש ותגמגם: "או, הנרי, אני..." והוא ישתעל קצת, והיא תשתעל קצת, והם יביטו זה בזה רגע ארוך, ואז המצלמה תתרכז על פניו והוא יגיד במבוכה: "אני חושב שאני.. שאני אוהב אותך, ריקה..." והעיניים שלה יתעגלו מתדהמה, והיא תמות מרוב בושה, ותענה לו: "הנרי, זה ממש לא צפוי, אני... לא יודעת מה לומר..." "פשוט תגידי את מה שאת מרגישה, אני לא אכעס אם תגידי ש---" "זה מוזר, גם אני מרגישה אותו הדבר כלפיך," עכשיו היא תסתכל לתוך עיניו, ואז--- "הו, ריקה!" "או, הנרי!!!" ונשיקה צרפתית לוהטת! אוווו... חחחחחחח... חחחחח..... אני יודעת שזה נשמע ממש ממש מפגר (טוב מה אתם רוצים, אני כתבתי) אבל אני פשוט נקרעת מצחוק!!!!!

Morphia

New member
O.O אורו...

א) סדרת ילדים... ב) אם זה לא היה כל כך מצחיק, זה היה מטריד ^^;; ג) אלה יפנים, זה עוד דבר שאף פעם לא נבין אצלם, הם כל כך ביישנים, שאם תלכי ברחוב, תפגשי מישהו\י ותגידי לו\לה שהעניבה\נעליים\שמלה שלו\לה ממש מחמיאים להם, או יפים, יש סיכויים גדולים שהם יתעלפו מבושה ויתרחקו ממך מהר ככל האפשר לפני שיהיה לך סיכוי להחמיא להם עוד... מה גם, שנשיקה צרפתית באנימה לילדים זה יותר נדיר מציפור דודו..

החלטתי...

לא לצאת.. את קורעת אותי מצחוק זה ענק.. אני הייתי מעדיפה לדמיין את זה עם טאקטו והנרי..אני אוהבת תמונות של שניהם ביחד...או שבעצם ריו וריקה...זה יהיה מצחיק או שבעצם ריקה וג´רי.....

DiGiHiLa

New member
חחח לילואית

זה לא נשמע מפגר....זה נשמע נחמד בעצם זה נשמע מצחיק חחח בדיג´ימון תתארי לך באמת היו קטעים כאלה יותר כאילו טלנובלה למרות שזה עדיין כמו טלנובלה....כלומר עם נשיקות וכאלה חחחחח זה היה יכול להיות נחמד לא?..

DiGiHiLa

New member
כן בטוח היו מצנזרים

בכלל לא היו עושים הרי דיג´ימון זו תוכנית ל"ילדים קטנים" ואני יודעת שזה ממש לא נכון...אבל ככה הם מבאסים!!!!

חבל שאנחנו...

מקבלים את הגירסה המצונזרת....אולי נשכנע את ביפ לקנות את הגירסה היפנית כלומר ביפ יכולה לשדר את זה..הם לא ערוץ לילדים...

LILO digital

New member
ומה אם טאקאטו מאוהב בהנרי??

לאחר שהנרי התוודה בפני ריקה, וכולם חזרו לקרב, טאקאטו קיבל מכה קטנה מהדי-ריפר, והוא נפל על האדמה די חבול. הנרי מיהר אליו לתמוך בו... "תחזיק מעמד, חבר, אתה בסדר?" הוא שאל אותו. "כל עוד אני בזרועותייך הגבריות, כן," מלמל טאקאטו בחולמניות. "מ... מה?" נדהם הנרי. "לא, עזוב, אני סתם הוזה..." מיהר טאקאטו להגיד, לפני שייחשף סודו. "אסור להרשות לדי-ריפר לנצח. עד שסוף סוף הבנתי את המשמעות לחיי," אמר הנרי. "מה שבאמת חשוב זה להגן על סוזי, ולתמוך בחברים ו.. להילחם למען האהבה..." "Tהבה?" טאקאטו נשא אליו עיניים כמהות. "אתה... גם אתה?" "אני חושב שכן. סוף סוף הבנתי שאני מאוהב," אמר הנרי. לבו של טאקאטו החל להלום בעוז. הוא הרגיש את מגעו החמים של הנרי סביב גופו החבול, אך לא היה מוכן לזוז משם... הוא היה יכול לנצור את הרגע הזה לנצח... "אני מבין אותך, גם אני לא מסוגל לשלוט ברגשותיי," לחש טאקאטו, "או, הנרי, האם אתה מרגיש אותו דבר לגביי?" "גביך?" התפלא הנרי. "אני לא מבין. אני דיברתי על ריקה." כאב עמוק פילח לפתע את לבו האומלל של טאקאטו. הוא חש נסדק כולו, ועצב נורא משתלט עליו. "ריקה?" מלמל. "אבל..." "היא מדהימה, לא ככה?" מלמל הנרי בחיוך, "אני מאוהב בה עד אובדן חושים... וסוף סוף היא יודעת זאת..." טאקאטו רצה להוסיף ולהתענג על החוויה שבלשבת בחיקו של אהוב נפשו, אך לא יכל, כי בדיוק אז בקעה אחת מצורות החיים של הדי ריפר והתקיפה אותם. "הנרי!" זעק טאקאטו כשהנרי נקטף ממנו והועף לצד השני של המקום. טאקאטו הבחין בריקה, רוכבת על קיובימון, ממהרת לעזור להנרי. הן הביסו את צורת החיים ההיא, וריקה והנרי נשקו זה לזו. טאקאטו נשך את שפתיו בכאב. עוד אשיג אותו, חשב בנחישות. את תראי, ריקה, אני עוד אשיג את הנרי. שום דבר לא יפריד בינינו. גם לא את, ג´ינג´ית! והוא צחק צחוק פרוע ומתגלגל...

DiGiHiLa

New member
לא לא לא...

טקאטו נעלב מזהההה טקאטו : **נעלב** יופי עכשיו תרגיעי אותו טקאטו : אני מאוהב בג´רי..אופססס!!! חחח טקאטו טקאטו : כלומר מחבב את ג´רי ואני לא הומווווווו! די להעלב רגיש אחד~!

הילה תגידי לטאקטו: ריגעון....

ריגעון טאקטו זה סך הכל פיק...{פיק שמאוד מצא חן בעיני אבל..}. ותודה שאם הנרי יגיד לך שהוא אוהב אותך אתה תגיד לו שאתה אוהב אותו..נכון???{ואני לא רוצה לשמוע לא....}

DiGiHiLa

New member
ריגעון טקאטומון

טקאטו : אבל חופית...הוא חבר טוב ...אני אוהב אותו מבחינה אחרת אוי נו אני מאוהב בג´רי טקאטו...הם רק כותבים פיקים וזה יכול לשעשע... טקאטו: אבל הילה... טקאטו!! טקאטו : טוב.....אבל אני עדיין מאוהב בג´רי בסדר בסדר לך תגיד לה את זה... טקאטו : לא...אמ... אז מה אכפת לך מה הם כותבים?! טקאטו : הילההה!! בסדר בסדר....

הלדין

New member
יש לנו בעיה, יוסטון

מה שטאקטו שומע זה לא "ריגעון" אלא "אין בעיות" כלומר אתם מבטיחים לא לחבר פיקים בנושא הזה על שמו. פרט טריוויה פעוט שדליתי ממצולות הפורום.

למעלה