איזה פורום משעמם >_X

Serf SaN

New member
איזה פורום משעמם >_X

ספרו מה הוא הקוספליי החלומי שלכם.

D N ANGEL GRIL

New member
אררר...צ'י..מהוולסקרול שיש לי בחדר XDDD"

לא ראיתם אתזה מגיע הא?~ זה ואשורה~ 3>

Mana Sama

New member
אייבי מסול קאליבר 3

עם חזה או בלי XDD ותמיד היה לי חשק לעשות קוספליי לשיזומה מסטרוברי פאניק..אבל זה לא שווה בלי נאגיסה

XannieChan

New member
אין לי ממש

אבל בטח כשאני אמצא אחד אני גם אעשה אותו ואפציץ פ=פ

pokegirl

New member
הוא כזה חלום רחוק

שאני אפילו לא רוצה להעלות אותו בכתב.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אמרתי בכמה הזדמנויות

ריטה רפסולה הפאוור ריינג'רס כל כך

WayToDawn

New member
רק אחד? O:

אני לא חושבת לצמצם את זה לאחד, יש לי המון שאני רוצה לעשות. אבל אני לא סגורה אם לקרוא לזה קוספליי חלומות- כלומר, נראה לי שקוספליי חלומות צריך להיות לא רק דמות שאני ממש אוהבת, אלא גם עיצוב קשה\מפותץ ומשהו שבכללי יאתגר אותי ויהיה ממש קשה להכין אותו. ככה שלהצליח את זה= חלום. אני מניחה שכל קוספליי שאני רוצה הוא קוספליי חלומות בסוג או שלב ומסויים, ואז אני עושה אותו D;

krysta1525

New member
ואוו לא הגבתי פה שנים

הממ קוספליי חלומות... אני מניחה שאין כרגע ממש חלומות כי אני יודעת שהיכולות שלי לא גבוהות עכשיו ואני דיי עצלנית= קוספליי חלומות זה משהו מיוחד ומדהים ומסובך שאני אכין לבד ואעבוד עליו קשה ואהנה מכל רגע. כרגע זה לא בר ביצוע XD מה שכן אני שואפת לקוספליי של טסוג'ידו מספיד גרייפר[ משהו במסכת פנים שלו תפס אותי, יש לי את הקטע הזה גם עם קאקאשי אבל אליו אני יודעת שלא ממש יצא לי קוספליי...אולי גרסת ילד- זה יתאים לגובה שלי XD] אני חושבת שאם אני אלמד תפירה או אנסה ללמוד בעצמי(ואשקיע) אני אנסה להגיע לזה: התלבושת שלו מעניינת [ מעין אוברול מוזר עם מחשוף ענק] והצורך למעוך את החזה כדי שפחות ישמו לב שאני בחורה יהיה משהו מעניין להתמודד איתו[ אני חולמת למצוא שיטה לשלב את זה בקוספליי אבל היי- קטונתי].

למעלה