איזה פורום מקסים...

איזה פורום מקסים...

בתור מישהי שכבר מזמן לא משחקת בבובות (אך אוצרת אוסף מכובד של פולי-פוקט מימי ילדות, למי שעוד זוכר אותם) אני חייבת להודות שהתרשמתי מאד מהפורום בפרט ומהנושא בכלל. אני חייבת להודות שגם אני התפתיתי ועשיתי לי כמה בובות ב"דולימייקרס"... תודה רבה לטיש על שהפנתה את תשומת ליבי. ליה

Black Cat15

New member
פולי פוקט רולז!! ../images/Emo47.gif

המשחק הכי שווה שאי פעם הכרתי!!

S.tal

New member
ייאי! פולי פוקט!!!

דבר שולט!!! גם לי יש אוסף!! וזה ממש חמוד!! :)

babydoll

New member
איפה מוצאים את המשחק ואיך........

משחקים בו????????? אשמח עם תענו לי!!!!!
מוראל

זה לא איך משחקי בו....

זה כמו בובות ברבי או לא יודעת מה רק בקטן.... שיש לו בתים.... ואת משחקת בזה איך שאת רוצה.... ואין לי מושג איפה משיגים את זה....

Girly Girl

New member
פולי פוקט רולז איפה עוד אפשר להשיג?

אני חייייבת פולי פוקט! ד"א קוראים לך ליה? לאחותי קוראים ככה.. גירלי גירל

Diva Star

New member
What the **** is...

פולי פוקט
טל חסרת טקט במיוחד...(סורי מיכלוש
)

Mooa-Numi

New member
אם אני לא טועה (ואני כן ../images/Emo4.gif)

פולי פוקט זה מן בובות קטנות קטנות שיש להם אר... בתים? ואתה צריך לשחק איתם או משו... עזבו אני לא מבינה

Diva Star

New member
אהההההההההההה......./images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

אם הבנתי נכון... היו לי פעם כאלו.. ומשום מה (?!) הייתי קוראת להן לולי פופס... (טל טיפשה! ~נסקלת~) מיכלוש השארת את המסנג´ר שלי גלמוד!!!

Black Cat15

New member
פולי פוקט...

לדעתי כבר לא נמכר בחנויות זה כבר ממזמן פאסה אבל זה פשוט גדול!! זה בובות ממש ממש ממש קטנות שיש להן בתים, ואפשר לשחק איתן איך שרוצים :) וואי, איך אהבתי את זה פעם!! ומנצלת את ההזדמנות לפרסם אמו קיס **מכוערת** שהכנתי לבד אתמול... השיער יצא ממש ג´יפי... <לא יודעת לצייר שיער
>

S.tal

New member
בלה.. כבר לא ראיתי בשום מקום בעולם

בכל פעם שנסעתי, וגם השנה, אני כבר לא רואה בשום מקום פולי פוקט!!! רק ראיתי חיקוי ממש עלוב... אז תיזהרו לא לקנות דבר מעוות כזה! וטוב לדעת שיש עוד שאוהבות פולי פוקט כמוני, כי כולם צחקו עליי!!! איזה רשעים!! הם פשוט לא מבינים עד כמה זה חמוד!!! טל,t@l

BliNky

New member
פולי פוקט זה הדבר הכי מתוק בעולם...

באסה שכבר לא מייצרים אותן... ולכל מי שאוהב פולי פוקט גו אנחנו
(האמת הגבתי רק כדי להסכים לא היה לי עוד מה לכתוב אז לא להתייחס לשטויות...) מיכל

למעלה