איזה פורום מושלם

איזה פורום מושלם

הי לכולם

פתאום מצאתי את עצמי בגיל 25 בלי חברים, רק מכרים מפה ומשם, כמה חברים ותיקים שגרים רחוק וכמה חברים לא רלוונטיים בכלל כי הם פשוט לא עושים לי טוב, אז התחלתי לסנן אותם. אז אני גם לבד וגם בודד, קצת בגלל יציאה בשאלה וקצת בגלל ביישנות וקושי ליצור קשרים חדשים.

כל עוד היו לימודים ופגשתי אנשים ביומיום זה לא הציק לי, ועכשיו חופשת סמסטר, בעבודה אני לא ממש מתחבר, ואני מגלה שמעבר לזה אני לא חי בכלל.

אז איך בעצם פוגשים אנשים בחיים הבוגרים?

לי בא

New member
שאלת מיליון הדולר

ואני חושבת שהתשובה היא באינטרנט,
הרבה אנשים מצטרפים לכל מיני קבוצות.
יודעת שיש קבוצות בפייסבוק של אנשים שמחפשים אנשים לצאת איתם לשתות משהו, ללכת לרקוד וכו, לא בקטע רומנטי. בטוח שיש קבוצה גם לחוזרים בשאלה, או לכל תחום ועניין שמעניין אותך.
לא פשוט להכיר אנשים חדשים ובטח לבנות מערכות יחסים חברתיות. מי כמוני יודעת.
בהצלחה

פריאל12

New member
היי 'חורף מתקרב' ו'לי בא'

כפי שרשמת, לי בא, האינטרנט אכן יכול להוות כר נרחב להיכרויות.
הוא יכול להיות הבסיס שממנו אפשר להתפתח הלאה...

חורף מתקרב, אני בטוחה שקיימים פורומים ו/או קומונות של חוזרים בשאלה
(אגב, יש משמעות לכך שהשתמשת במילה "לצאת" במקום "לחזור" בשאלה?),
חברויות נוצרות על פי רוב על בסיס תחומי עניין משותפים ובמקומות הנ"ל תוכל למצוא אנשים עם
סיפורי חיים, שאני מניחה שיהיו דומים לשלך.
חוץ מזה, מה דעתך על ספורט, למשל? בחדרי-הכושר נרקמות לא מעט חברויות (לאו דווקא רומנטיות...)

אם יבוא לך פעם לשתף כאן, אשמח לקרוא באיזה גיל חזרת בשאלה? האם כל חייך היית אדם דתי?
מה גרם לך לעשות את השינוי המהותי והמפחיד הזה? (מפחיד כי אני מניחה שזה היה חדש לך ובניגוד
לערכים שעליהם גדלת), וכיצד הגיבה על כך המשפחה? - רק אם תרגיש נוח לספר כאן... בלי לחץ

היי :)

בכל מקום פוגשים אנשים, השאלה מה אתה בוחר לעשות איתם.
האם אתה מסתגר ומניח להם לחלוף על פניך, או יוזם אינטראקציות שונות.

ברוך הבא

תודה על קבלת הפנים

כן אני מבין עכשיו שעשיתי טעות כשהנחתי לאנשים טובים לחלוף על פני במקום לחזק קשרים.
בנוגע ללהכיר באינטרנט אני לא שולל לגמרי אבל לא נראה לי שהייתי זורם עם מישהו שאני לא מכיר ליציאה. נשמע לי הזוי. אולי זאת הטעות שלי.
אני לא יודע אם היציאה בשאלה היא הדבר העיקרי, אני פשוט מרגיש שיש כל מיני קודים של התנהגות שלא לגמרי קלטתי.

פשוט לא היה לי זמן לחברים, ועכשיו כשיש לי זמן אין לי חברים

אני אגיד לך משהו חשוב..

יש כמה דברים בחיים, שלא משנה כמה עסוק אתה, אתה חייב למצוא להם זמן, אחרת החיים פשוט לא מלאים.

משפחה
בני זוג
חברים
לעצמך.

לא משנה כמה מעט יש לך, אתה חייב לשלב את כל אלה בשגרת החיים בשביל להרגיש שהם מלאים.

לא משנה מה עשית בעבר, תמיד אםשר לחדש קשרים ישנים שהיו טובים, או למצוא חדשים

פריאל12

New member
חורף מגיע

הרעיון בהכרות דרך האינטרנט הוא ליצור את הבסיס להכרות העמוקה יותר
שתיווצר לאחר מכן.
יש אנשים שקל להם יותר להיחשף במדיה הזו, ומכאן אפשר להמשיך הלאה
לפון, סקייפ. ההכרות שבמפגש פנים אל פנים עוברת סינון ראשוני ולפעמים
זה פחות מביך אנשים מסוימים בצורה זו.
בכל אופן, אדם בוחר לו את הדרך המתאימה ביותר לו ולאופיו.
אתה הוא זה המכיר את עצמך בצורה הטובה ביותר :)
בהצלחה

פריאל12

New member
תמונה מקסימה!

אני אוהבת חורף אבל שיראה נוכחות בצמצום...
לא יותר מדי קר ולא יותר מדי רטוב

אוי אני מתה על החורף !!

מצידי שיהיה 10 חודשים מהשנה, וכמה שיותר גשום יותר טוב

לי בא

New member
חורף חורף חורף

נו מתי הוא מגיע?
אוהבת חורף, גשם, קר, סיבות לא לצאת מהמיטה.

ברוך הבא!

אין ספק שיציאה בשאלה זה צעד גדול ומשמעותי בחיים שלך.אתה צריך להתרגל לדברים שלא היית מכיר ורגיל אליהם.

ברוך הבא וינטר. להכיר חברים דרך האינטרנט זו

בהחלט דרך טובה עם המון פוטנציאל, אבל במקרים רבים באינטרנט אנשים לא נוטים לתת אמון, לא ממהרים להפתח
ומעדיפים להשאר במרחב הוירטואלי.

פריאל העלתה כאן אופציה מעניינת, להכיר חברים במכון הכושר.
אני ניסיתי לא מעט להכיר חברים בדרך הזאת ואפילו הכרתי חבר טוב במכון הכושר (אם כי אח"כ החברות הזאת עלתה על שרטון והגיעה לקיצה).
גם שם, בין כתלי מכון הכושר, זה לא קל להכיר אנשים , כי זה מקום רועש והומה אדם וכל אחד עסוק באימון שלו, ממהר לסיים את האימון והולך לדרכו.
לפעמים יש שיחות סתמיות במלתחות, היי וביי ומה קורה ואיך הולך , אבל זה לא הופך לחברות ממש, אלא רק במקרים נדירים.

למעלה