איזה פורום מוזנח..

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifאוח אתה מרגיז אותי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

איך רושמים בכחול????????????????????כל הודעה שלך אתה רושם בכחול וזה מרגיז אותי!!!!!!!!!איך רושמים בכחול??????

תראו מה צריך לעשות:

א. לא צריך לפעול בצורה כזו אגרסיבית כלפיהם, צריך חכות עד ששירה תחזור והם כבר יבחרו מנהלים חדשים (שירה בטוח לא תנהל את הפורום הזה כי מניהול פורום נטליה היא יצאה ועוד מעט היא בצבא). ב. מי שרוצה לנהל וחושב שהוא ינהל את הפורום בצורה טובה, שיכתוב מסר לטל. אני כתבתי לו והוא ענה לי שהם יבחרו כששירה תחזור. שלחו להם מסרים והם יבחרו את המתאימים ביותר
ובינתיים, נחכה... או שפשוט...... כל הפורום יכתוב מסרים לטל ואז לפחות הוא יוריד את הטאגליינס הלא רלוונטיים (11!! וואו כמההה...) ויחליף סקר!

MrJacKasS

New member
האמת..

אני לא בטוח ששירה בחו"ל.. היא אמרה לפני חודש וחצי בערך שהיא נוסעת לחודש בערך, ואני חושב (אל תתפסו אותי במילה) שהיא חזרה כבר.. בכל אופן, אין מנהלים כרגע לפורום וזה גרוע מאד. שלחתי מכתב לתפוז ואני מקווה שהם יקראו אותו. בינתיים אני חושב על לעשות הצבעה מי יהיה מנהל הפורום ולשלוח את התוצאות לתפוז.

אורי...

אני אגיד לך משהו - אתה בקושי נמצא בפורום ורק אם אפשר להצית איזו מריבה או להעיר הערות אז אתה פתאום נמצא.. אז אני מבקש שתרגיע..

MrJacKasS

New member
טל היקר..

אני רגוע מאד. ומה שעכשיו אמרת מאד העליב אותי, כי אתה פוסל את כל הדברים שתרמתי לפורום הזה. אני נמצא פה כדי לריב? תגיד לי משהו, לא עדיף מנהל שמשתתף בהרבה מן השרשורים ואחראי לגבי הפורום שלו מאשר אחד שהוא לא כזה? עכשיו התחילו השידורים החוזרים של הסדרה ואני כן אהיה פה הרבה. אז טל, אני מבקש ממך שתרגיע.

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאתה צודק מאוד../images/Emo70.gif וטל כנס...

זה באמת לא היה בסדר מה שאמרת לאורי כי הוא לא רק בשביל לריב... בכלל הוא כותב הרבה מאוד והוא גם בכל התקופה של הישדורים הרגילים של הסדרה, השקיע מאוד וסתם כדי להסכיר לך הוא כתב כל שבוע את הפינה שלו...

תראו...

נכון שכל השבוע הוא העלה פינה מדהימה.. והוא הפגין הרבה כישרון ובקטע הזה מגיע לך את כל הקרדיט.. אבל בתור חבר פורום בקטעים האחרים רוב ההודעות שלך חיממו מריבות ועוררו וויכוחים.. תקן אותי אם אני טועה.. אגב - רק לידעיתך כבר הרבה זמן אני ושירה עוקבים אחרי זה.. הרבה זמן.. אני לא אומר סתם
באמת שאין לי אינטרס כלשהו להגיד לך את זה .. אני רק אומר את זה לצומת ליבך

עוד משהו..

אנחנו מנהלים ולפי דעתי הראייה שלנו על הפורום מכל הבחינות קצת שונה.. כי בטכלס אנחנו המנהלים ואנחנו צריכים לחשוב על כל מיני דברים בפורום ואתם חברי הפורום - אתם לא צריכים לחשוב על כללל הדברים האילו.. אולי על חלקם
תחשוב על מה שאמרתי וזהו..

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifמה זאת אומרת../images/Emo35.gif אולי אנחנו

לא צריכים להתערב אבל באמת הרבה זמן לא כתבת פה... תראה זה לא שיש לי משהו נגדך, להפך! אבל אני שמה לב שבפורום סלסה כל הודעה שניה שלך ופה אתה לא כותב בכלל...

זה בסדר.. אני מבין אותכם..

ואני מודע לעובדה שלא רשמתי פה דיי הרבה זמן.. ובהודעה הראשונה שלי הסברתי גם למה..

y a ® d e n a

New member
בואנה איזה חוצפה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

נכנסתי לפורום סלסה, הסתכלתי וכמעט בכל שרשור טל כותב
אני בשוק
איזה מבחנים בראש שלו...
לא יודעת מה איתכם, אבל זה מעצבן
אותי לפחות...

תראו..

אני באמת עמוס בלימודים ואני באמת דיי עסוק.. ובפורום סלסה אני כותב הודעות קצרות וקטנות שלוקחות לי דקה לרשום.. אז אני מנצל הזדמנויות , רושם כמה הודעות קטנות וחוזר לעיסוקי.. לעומת זאת פה הפורום הפך למן פורום חברתי.. כי נגמרה הסדרה ולמרות שעכשיו יש שידורים חוזרים אז בכל זאת אין כ"כ על מה לדבר חוץ מכל מיני דברים חברתיים בין חברי הפורום ששומרים על גיבוש הקהילה... אני מההתחלה לא הייתי נמצא חזק בתוך החלק החברתי של הפורום ובגלל זה אני בקושי רושם פה בזמן האחרון.. מה גם שהייתי בכמה חופשות בזמן האחרון.. ומתי שהייתה ההצפה בפורום הייתי בנופש בצפון (בכפר הגלעדי).. עוד לפני שנגמרה הסדרה אמרתי לשירה שאני רוצה לפרוש כי אני יודע שאני לא אתאים לנהל את הפורום אחרי שהסדרה תיגמר כי אחרי שהיא תגמר הפורום יהפוך ליותר פורום חברתי ובקטע הזה אני לא חזק פה והיא אמרה שהיא בטוחה שאני אסתדר אז אמרתי "יאאלה ננסה.." אבל זה לא הולך..

סליח שאני מתערבת..

אבל.. טל אם כפי שרשמת, אין לך מש הרבה מה לכתוב כאן או לעשות כאן אולי לא כדאי ש"תנהל" את הפורום הזה... כי גם כאן אפשר לרשום תשובות קצרצרות שרק יראו על נוכחותך שמן הסתם חשובה לאנשים כאן. אז הם צודקים כי אתה בעצמך רשמת כאן שאתה רוצה לפרוש אז למה לתקוף... זה פשוט קצת מצחיק אותי שלא יה לך זמן לכתוב כאן אבל ברגעא שתקפו אותך פתאום וואווווו אילו תגובות ארוכות... ושוב.. סליחה אבל זאת דעתי..

אז טל, אם אתה לא רוצה להיות מנהל..

מה דעתך שתבחר אחד אחר? אני שלחתי את מועמדותי ואני רואה שגם אורי ועוד כמה רוצים להיות אז עדיף, במקום למרוח את הזמן, לבחור מישהו אחר...

את לא צריכה להתנצל..

זו דעתך ומותר לך להביע אותה.. ואם תשימי לב.. ההודעות האילו נכתבו אתמול בלילה וחלקן היום בבוקר (אם אני לא טועה) ויש גם כמה מהיום בצהריים שרק באתי מהבצפר.. כמו ששמת לב - שעות לא כ"כ נורמליות..

לסיכום..

השרשור הזה נסגר.. אני חושב שלא כדאי שיהיו פה ריבים וויוכוחים שלא מגיעים לשום מקום.. אני מקווה שמי שהיה צריך להפנים משהו (כולל אותי) הפנים.. וכששירה תחזור (בקרוב מאוד) נמצא מנהל חדש במקומי.

למעלה