איזה פורום מוזנח..

MrJacKasS

New member
איזה פורום מוזנח..

כבר כמה שבועות שהמנהלים פה לא כתבו מילה. בושה וחרפה. אני הולך להציע את מועמדותי לניהול הפורום.

MrJacKasS

New member
גם תראו..

ש"איש השבוע" שלנו (ירון) הוא כבר איש ה-4 שבועות. הטאגליין הזה שבועות כבר לא רלוונטי. והספוילרים.. צריך להוריד אותם.. נגמרה הסדרה !! ועכשיו האיש שמציף פה, צריך לחסום אותו. איזה פורום מוזנח.

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאתה צודק אבל יש לכך סיבות...

שירה בחוץ לארץ וצריך להבין את טל כי יש לו לימודים וזה לא קל גם ללמוד עם כל הלחץ של המבחנים וגם לנהל פורום... אני בכול אופן מבינה את המנהלים שלנו... אז נכון שהמנהלים של "חברים" מוצאים זמן להיכנס ולכתוב הודעות בפורום אבל המנהלים שלנו לא מוצאים....

אני כבר הצעתי להם אבל...

טל אמר לי שהם יבחרו מנהלים חדשים רק כששירה תחזור... הצעתי בערך לפני שבוע או יותר... בכל מקרה אני בטוחה שהם לא יבחרו אותי
חפיף

m G m

New member
../images/Emo41.gifלי כנסי וגם כולם כנסו ../images/Emo26.gif

א. בסדר אני מבינה ששירה בחו"ל. נגדה אין לי טענות (למרות שגם לפני שהיא טסה היא לא כתבה פה הרבה אבל זה כבר משהו אחר ולא משנה.) ב. בקשר לטל היקר אז התרוצים של "מבחנים ועומס ולחץ" זה ממש בולשיט כי זה רק השבוע הראשון של שנה"ל איזה מבחנים ועומס כבר יש??? ולא זכור לי שלפני שהתחילה שנה"ל הוא גם לא כתב פה. וחוצמיזה- נכנסתי לפורום סלסה (הפורום השני שהוא מנהל) וראיתי שטל כתב שם דווקא ולא מעט. אז מה שאורי אמר באמת נכון- הפורום מוזנח וצריך בדחיפות מנהל/ת חדש/ה שיכניסו לפורום הזה קצת חיים ויתייחסו אליו כמו מנהלים נורמליים.

MrJacKasS

New member
צודקת

מילא שלא יכתוב פה הודעות, אבל שיארגן את הפורום !! יש בטאגליינס ובמאמרים ספוילרים משנת תרפפ"ו, מאמרים ישנים ולא רלוונטים, ובכללי - ארגון פורום. זוהי אחריות המנהל !! את שירה אני גם מאשים כי היא בקושי כתבה לפני שהיא נסעה, וגם זה היה רק הודעות "ברוכה הבאה" וכו'... ובלי קשר, אני יודע [URL='http://']‏לכתוב בכחול[/URL]
חה חה..

Dafi the Mighty

New member
צריך מנהל שמשתתף קבוע בפורום!

לא מנהל מפורום אחר- מישהו מפה. אחד מהאנשים שכותבים פה הרבה... אבל נראה לי שזה דורש ללכת למשרדים של תפוז ברמת גן לראיון- זה לא כזה פשוט להפוך להיות מנהל. אבל אולי אם יש פה חברים קבועים שהם מנהלים של פורום אחר...?

carmit4

New member
חחח...תרפפ"ו...

הרגת אותי... איך אתה יכול לרשום בכחול?

תפסיקו להתלונן כל הזמן..........

נכון ששירה וטל לא פה אבל זה אומר שרק בגלל שהם לא פה אסור לכתוב????? הפורום הזה גם שלנו וכולם פה יכולים לעשות סקרים וכל זה אז דיי להתלונן....

y a ® d e n a

New member
לא מתלוננים כל הזמן להפך...../images/Emo4.gif

אף פעם לא התלוננו פה בפורום
אבל באמת, זה לא בסדר מצד המנהלים ((לשירה אין לי כל כך תלונות כי היא בחו"ל... אבל טל כן בארץ וכל השטויות של המבחנים זה סתם תירוצים, כי רק התחילה השנה...)) ובכלל, ברוב הפורום הם בכלל לא כתבו הרבה, וכמו שכולם אמרו, טל כן כותב בפורום סלסה ופה הוא לא כותב...
אז מה אני אגיד לכם...חבל באמת! כי הפורום כבר בכלל לא כמו פעם

MrJacKasS

New member
אוקיי..

עשיתי ספירת מלאי :) וספרתי [URL='http://']‏11[/URL] טאגליינס לא רלוונטים !! 11 !! אני חושב שצריך לעשות מה שעשו בפורום סאותפארק - המנהל שלהם לא כתב בכלל, כל חברי הפורום שלחו לתפוז הודעת התלוננות עליו, ולאחר מכן עשו הצבעה בין חברי הפורום מי הכי מתאים לנהל אותו. אם אתם בעד - תגידו. אני רוצה וגם חושב שמתאים לנהל את הפורום, אבל אשמח לקבל כל תוצאה שהיא.

carmit4

New member
אולי פשוט

צריך להעיר לטל על זה שיעשה משהו...בכל זאת הוא המנהל פה ולא יפה להעיף אותו...אם הוא ימשיך עם זה אז זה מה שצריך לעשות אבל... god תעשו משהו עם זה!!!!!!!!!

m G m

New member
כרמית כנסי ../images/Emo26.gif

אמנם הוא אמנהל אבל הוא לא מתנהג כמו אחד כזה. ואם זה מגיע לידי מצב שמשתתפי הפורום צריכים "להעיר" למנהל שישתתף בפורום, זה כבר מצב לא לעניין. אז כנראה שהוא באמת לא מתאים או אולי אפילו לא רוצה לנהל את הפורום הזה
ואני מדגישה את "הזה" כי עובדה שבפורום סלסה הוא פעיל מאוד. לכן נעשה לו חיים קלים- ונמצא מנהל חדש. לי זה לא משנה מי זה יהיה. מבחינתי אורי מתאים או כל מישהו אחר שירצה ושבאמת כותב פה הרבה!

MrJacKasS

New member
שלא נדבר על הסקר...

שעבר זמנו לפני [URL='http://']‏חודש...[/URL]

למעלה