איזה פורום מדליק!!!

hadozi

New member
איזה פורום מדליק!!!

שלום בנות, אני חדשה כאן וממש שמחתי לגלות את הפורום הזה ולהזדהות עם הדברים שאתן כותבות כאן. אז בתור חדשה וירוקה יש לי מיליון שאלות ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי. אני גרה באזור השרון ומחפשת בנרות חנויות בגדים ל"מלאות" (גובה 1.60, משקל 85 וחזה גדול 85F ולפעמים גם G....). לא מצליחה למצוא חזיות וגם לא בגדים שאני אוהבת (הייתי בבורדו עם חברה וגם שם הדברים לא היו בסגנון שלי...). אם יש לכן מידע על חנויות באזור שיש בהם בגדים בסטייל יותר זרוק, מבדים לא סינטטיים, בגדים של "שאנטי-כזה-כאילו" אשמח לקבל כתובות והכי חשוב לציין שהכיס שלי ממש ממש ריק.... לצערי... וגם -ומאד חשוב- חנות חזיות שגם שם לא צריך לקחת משכנתא.... וומן אונלי ממש לא בא בחשבון.... אני ממש מודה מראש עבור כל מידע שיעזור לי כי אני ממש מיואשת!!! ציפי

Agnetta

New member
רשת FLOWERS תתאים לך

ויש גם ב"מתאים לי" השנה הרבה חולצות שאנטי. חזיות תנסי באפרודיטה או ברשת GOLF יש להם מלא מותגים וגם בH&O ובהמשביר החדש לצרכן בהצלחה!!!

קואלהלה

New member
איזה מידות יש להם?

אף פעם לא שמעתי עליהם... חנות למידות גדולות? מה הסגנון פחות או יותר?

DREAM111

New member
ברוכה המצטרפת

אני רואה שהבנות כבר דאגו לך וציינו את פלאוור שלהם יש סגנון שאנטי. כתובות יש במאמרים ובקישורים. לגבי חזיות אני אישית ממליצה בחום על המאדאם שצריכה לחזור בקרוב מטיול בחו"ל. כמו כן יש את החנויות שציינו הבנות שיש צורך לקחת בחשבון שהמחירים שם הם בכלל לא זולים.

hadozi

New member
תודה על קבלת הפנים החמה...

אני מכירה את פלאוורס ושם אני קונה לפעמים בגדים אבל לא ממש ליום יום.. בנות - במשביר, ב H&O ובגולף יש חזיות במידות 85F-G???? ממש לא ידעתי!!!

יעלולי10

New member
לברוכות החזה

ממליצה בחום על רשת החנויות womenonly המחירים בהתאם, אבל השירות ללא דופי ! זה המקום היחידי בו מבינים שגם נשים עם חזה גדול אןהבות לבנים יפים ולהרגיש סקסיות ! השירות ללא תחרות. המחיר לא זול אבל התוצאה מעולה, והחזיות מאיכות טובה ! אגב, הם גם מוכרים בגדי ים בהתאמה לגודל החזה! שווה לנסות

זכוכיות

New member
ציפי סיקסטיז?

היא מכסה בעיקר (רק?) את איזור המכנסיים, אבל אני ממש אוהבת אותה, מאז שהתחלתי לקנות אצלה זוגות מכנסיים העפתי את כל השאר והן היחידות שיש לי בארון... היא מאוד זולה (בסביבות ה80 ש"ח לזוג מכנסיים), תופרת עד מידה 54 או 56, לא זוכרת... אבל את בטוח תמצאי את המידה שלך. הבעיה היחידה היא המיקום, אני מכירה רק את הסניף ביפו, ברח' התחיה... אבל אני יודעת שיש עוד כמה, תבדקי מה הסניף הקרוב ביותר אליך...

בעייה נוספת עם ציפי סיקסטיז - איכות

לפי כל מה שאני שומעת, וממכנסיים שהבת שלי קנתה אצלה, האיכות אצל ציפי לא עקבית בלשון המעטה. יש הרבה מאד מקרים שהמכנסיים לא שורדים כביסה. מכיוון שגם המחירים נמוכים, זה אולי לא נורא - אבל צריך לקחת בחשבון.

cotton. יש חנות ברננים (רעננה)

מאוד בקטע "טבעי" ובוהמייני. יותר סטייליסטי מ"פלאוורס" אבל לא זול. עוד ממליצה על ג'אמפ. יש דברים מאוד מאוד יפים השנה. יש חנות מאוד מוצלחת שלהם בכפר סבא (איפה שהמגה). עוד הצעה: חנות העודפים של דורית שדה במרכז גירון. החנות של יעל לב בהוד השרון.

hadozi

New member
כבר אמרתי שאתן גדולות מהחיים!!!

תודה לכל המשיבות!!!! בקשר לג'אמפ במגה כפר סבא - יש להם מידות גדולות?? עד איזו מידה??? ברחוב וייצמן לא מצאתי כלום ולהגיד את האמת -הם גם לא כל כך נחמדים שם, בלשון המעטה, או שאולי תפסתי את המוכרות שם ביום לא טוב??? שבת שלום לכלם ו... אני כבר מוטרדת מהק"ג שאורבים לי בפינה לקראת השבת-חג-שבת-חג.... פשוט לא עומדת בפיתוי ובעצם חיים רק פעם אחת, לא???

הדסקה

New member
מצטרפת לשאלות...

עד איזו מידה יש בג'אמפ ואיך הסניף במגה כפר סבא???

ג'אמפ זה המידות הרגילות (עד 7 אני

חושבת) החנויות שלהן משתנות מאוד גם במבחר וגם בצוות ולכן הכי חשוב בג'אמפ זה למצוא סניף טוב הסניף במגה בכפר סבא (זה מאחורי כפר סבא כזה) הוא מעולה יש סניף עודפים במרכז שרונה (צומת כפ"ס רעננה, אם אני לא טועה) כותון לדעתי זה עד 48 אבל אני לא בטוחה. הנה האתר: http://www.cottonet.co.il/HTMLs/Home.aspx

הדסקה

New member
קטן עלי... לצערי.......בכל אופן -

תודה. טוב לדעת שזה סניף נחמד אפילובשביל חברותי ה"דקיקות"....

polegra

New member
אל תהיי בטוחה שקטן...

אני היית מידה 6 של מתאים לי ויש שם מכנסיים מידה 7 שעולים עלי יופי :) טלי

למעלה