איזה פדיחות...

זכוכיות

New member
כל הכבוד, סופרמן.

בינתיים הסטודנטים סביבי שלא נתמכים ע"י אף אחד לא מוצאים זמן לעבוד מספיק, כדי לשלם שכר דירה וחשבונות ושכר לימוד ועדין לחיות כמו בני אדם ולא להזניח את הלימודים. הם חיים מהיד לפה ושוברים את הראש בכל חודש מחדש, אז לשפוט אותם שהם לא התנדבו כשלא היתה שביתה והם בקושי עמדו בעומס- נשמע לי לא במקום ברמות שלא יאמנו. אני לא יודעת מה התנאים שלך אבל חשבון פשוט. האנשים סביבי לומדים בממוצע 6 שעות ביום, עובדים 6-8 שעות ביום, תמורת שכר מינימום לרוב. + עבודות, תרגילים, לימוד עצמי זה עוד כך וכך שעות תלוי בחוג ובראש המדובר... מתי נשאר זמן לישון, לאכול, לחיות? מתי נשאר זמן לצבוע ולנקות גנים כשאפילו את הבית שלך אתה לא יכול? תהיה אפילו יותר גדולה. אתה מצליח, סחטיין עליך, אבל כנראה שמשהו במשוואה שתיארתי לא חל עליך, אחרת היית נשאר עם מצב בלתי אפשרי.

תודה על המחמאה. לא מצאתי אייקון של סופרמן, אז

נסתפק באייקון של קלארק קנט...
דאנטה

יעל, ביום חמישי אין שעת עוצר...

את לא יודעת שביום ששי לא לומדים? הלילה בין חמישי לששי הוא הזדמנות מצויינת לישון ולקום ביקיצה טבעית, ללא שעון מעורר... אגב, אתמול שודרה בערוץ 10 הסדרה "מונק", על איזה בלש הסובל מהפרעות מהסוג שאת בטח אוהבת, OCD וכו'. אני ממליץ לך לצפות בתכנית, זה יכול לשעשע אותך... דאנטה

ialstrn

New member
אני מהמיושנים יש לי רק ערוץ 1, 2 ..

חוץ מזה נמאס לי מסדרות משטרה ובי"ח מיציתי... הלוואי ואצלי לא היה שעת יקיצה בבוקר- הלכתי לישון ב2:30 וקמתי בלת ברירה ב 9:15 אחרי נדנוד נוראי שאני יקום מ 8:30... לא כיף

למעלה