בייבי טוענת שלא
ב בייבי יי New member 12/9/07 #53 אם זה לא היה פורום א"ל הייתי נותנת לכם הסבר מפורט על הקדמה...שהגיע גם לתחומים אחרים בחיים..
ד דוד כפרי New member 12/9/07 #49 !../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif! קיבלתי נקע רק מלדמיין את זה...
ב בייבי יי New member 12/9/07 #51 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאוי ויי
E EranGoshin New member 12/9/07 #56 אז מה תגידו על זה http://www.youtube.com/watch?v=2bgqlfBlABY THE Best fight scene of all time
ר רן גוגיטסו New member 12/9/07 #60 ../images/Emo13.gif ולי כואב הגב רק מלחשוב על אריאל אברג'יל עושה לעצמו חניקת משולש (סנקקו ג'ימה / טריאנגל) ואפילו מצליח להחנק מזה...
../images/Emo13.gif ולי כואב הגב רק מלחשוב על אריאל אברג'יל עושה לעצמו חניקת משולש (סנקקו ג'ימה / טריאנגל) ואפילו מצליח להחנק מזה...
N Nickelstickz New member 12/9/07 #58 " thank you all for the "pimp my world however in the spirit of the Nickelsticks view on life chapter , I advice you all (the above) to start looking under your car before going in , unless of course you boys and girl are faster than 7000m per second "fast burning" wave ……….
" thank you all for the "pimp my world however in the spirit of the Nickelsticks view on life chapter , I advice you all (the above) to start looking under your car before going in , unless of course you boys and girl are faster than 7000m per second "fast burning" wave ……….
י יובל נחמקין New member 12/9/07 #59 תן לי רגע לשהתלט על הרעד הלא רצוני אזסה פחד... יא ו'ראדי ! זהוא. התעשתתי. תודה.
I icedog New member 9/9/07 #21 חוזר בי מצטער חוזר בי ראיתי רק חלק מסרט ההתחלה לא הייתה ניראת לי כמשהו כזה חיוני וששווה להפנים
ז זקס11 New member 9/9/07 #24 יצאת פארש פעם הבאה אל תשפוט לפי שלוש דקות ראשונות. כמעט כל הדברים שהוא אומר שם לקוחים מעולם הרחוב ולא מעולם קרבות הזירה.
יצאת פארש פעם הבאה אל תשפוט לפי שלוש דקות ראשונות. כמעט כל הדברים שהוא אומר שם לקוחים מעולם הרחוב ולא מעולם קרבות הזירה.
B boazjkd New member 9/9/07 #12 זמר או לוחם הרג אותי מצחוק עם כל התצורות המוזקיליות שבהן הוא ליוה את המכות, מעניין אם ככה הוא הורג גם את היריבים שלו בזירה.
זמר או לוחם הרג אותי מצחוק עם כל התצורות המוזקיליות שבהן הוא ליוה את המכות, מעניין אם ככה הוא הורג גם את היריבים שלו בזירה.