איזה פדגוג חמוד...

avima

New member
הפרטנר ראוי לפרס על המשחק המוצלח

הוא מתנודד כמו עלה נידף גם כשהמכה חצי מטר ממנו.

sgracie

New member
תחפש קצת על בס רוטן באינטרנט ותבין שלכל מה

שראית יש גיבוי רציני והכי נחמד שהוא עושה הכל עם הומור

Pyongwon

New member
כולם לראות!!! לא צחוק! :)

גם עם הומור (מעניין, אבל הומור) וגם נראה כיעיל. אצטרך לבדוק... :) ג'ס.

זקס11

New member
באס הגדול מכולם

לפני כמה זמן פרסמתי לינק לסרט המלא ב dailymotion הבנאדם הוא לןחם מעולה ואישיות מיוחדת. הסרט מבליט את הדגשים בין קרב רחוב לקרב זירה. השותף שלו בסרט הוא ישראלי בשם אמיר. במהלך כל הסרט הוא מהלל ומשבח את קרב מגע.

אכן מהלל ומשבח

אז מה הנקודה שלך בעצם לגבי העניין? רק לידע ולרקע,לבאס רוטן יש קשר עיסקי עם KMWW, כך שראוי לדעת ולשקלל נתון זה בתמונה הכללית.

ננדין

New member
../images/Emo45.gifקרב מגע בארה"ב מכניסים הרבה כסף לבאס רוטן

הוא מעביר להם סמינרים והם מציגים את עצמם בארה"ב כמי ששואבים גם ידע מMMA... לא שזה דבר רע...

זקס11

New member
ננדין, בוא נראה מי יביא אותו לארץ לסמינר

כזה אדם יכול להביא כמות עצומה של אנשים לסמינר שלו. מי שירים את הכפפה יבורך.

ננדין

New member
אני לא אתפלא אם זה יהיה הביה"ס שלי

שיש לו מסורת של להביא הרבה מורים טובים על מנת להרחיב את בסיס הידע של הביה"ס. למרות שלא בטוח שזה יהיה כל כך טוב כמו שאני ואתה חושבים כי אומן לחימה מעולה הוא לא תמיד מורה מעולה... בכל מקרה, אם מישהו ירים את הכפפה (הכבדה הזאת...), אני שם!

זקס11

New member
לא בטוח שאני מבין את השאלה....

אם אתה מתכוון על הקשר בין באס לקרב מגע- אני פשוט ציינתי מה הוא אומר בקלטת. אם אתה מכיר את ההיסטוריה שלו, אתה יודע שמדובר במישהו שרכש את השם הטוב שלו בהרבה דם ויזע. תראה את הכבוד שאנשי MMA רוכשים לו, כמו משה וכפיר שכתבו כאן, וזה לא בגלל הקשר שלו לקרב מגע. אם יש קשר עסקי בינו לבין קרב מגע, זה טוב לאנשי קרב המגע, כי באס הוא לא אחד שימכור את השם הטוב שלו לשיטה שהוא לא מאמין בה. ובכל זאת, מדובר בשיטה שמקורה בישראל, אז כן יש פה סוג של פטריוטיות. באותה מידה ראיתי את הפרק על קרב מגע בסדרה של ערוץ ההיסטוריה.

טוב

אם אתה אומר שהוא לא ימכור את שמו לשיטה שאינו מאמין בה,אתה בטוח יודע על מה אתה מדבר. אין בין הידע והעמל שהוא השקיע שראוי להערצה ולהערכה, לבין KMWW דבר וחצי דבר. במקומך הייתי נזהר בקורלציות בין קמג ישראלי לבין KMWW ורמת ההדרכה בו.

icedog

New member
באס רוטן... לא יודע מה אהבת אני לא מחזיק ממנו

בכלל... אני לא יודע איך קרוא למה שהוא עושה... זה פשוט לא ממש יעיל לא אהבתי אבל תודה על הקישור

sgracie

New member
לא ממש יעיל?

בתור מה אתה לא מחזיק ממנו? בתור בשלן או עקרת בית? כי בתור לוחם הייתי אומר שהוא "קצת" הוכיח את עצמו

סיסטמתי

New member
למה השוביניזם הזה?

1) הוא ויתר על התואר העולמי בפנקריאס בשביל להיות נוכח בלידת ביתו. 2) הוא ידוע בחבטות לכבד ומן הסתם יכול להכין כבד קצוץ ללא כלים נוספים המקובלים בארניס. 3) הכינוי שלו הוא El guapo (היפה). 4) ויקיפדיה טוענת שהוא סובל מ- Brachycephaly שזה כמה סמלי...ראש שטוח
5) כנראה שהחסרון היחידי שלו כעקרת בית הוא, שהוא גבוה מדי. ובכלל ברור שהוא גם יפה וגם אופה.

זה "אל גאוופו"???

רציני? אגב, גאוופו הכוונה יותר לחתיך, ליפה משתמשים יותר במילים: פרסיוסו, או לינדו, או בוניטו.

למעלה