איזה עצביםםםםםם

Famme Fatal

New member
איזה עצביםםםםםם

הבוסית שלי לא נותנת לי חופש רצוף לפני הפסיכו אז היום בכיתי והתייפחתי יום שלם כמו ילדה קטנה גם ככה אני באטרף מהפסיכו אני מרגישה שאם אני לא אתרגל 'קונסטנטלי' אז ילך לי פחות מהר וטוב במבחן....... מה עושים?

זה מטכלי!

חובה לתת לך 4 ימים (כולל היום של הפסיכומטרי) כלומר, 3 ימים ברצף לפני.. זה מיוחדת שחייבים לאשר לך..

Famme Fatal

New member
אני בקבע

שבוע שעבר הייתי בחופשת מחלה, נראה לי הבוסית שלי חושבת שעבדתי עליה ולמדתי בזמן הזה, אבל זה לא נכון! מה יהיה? אני לומדת כבר חצי שנה אתם חושבים שזה מהותי אם אני אקח 4 ימים רק? ולמתן דנינו- לא הצלחתי לשלוח לך מסר בחזרה, סורי

היית צריכה לשגע אותה הרבה קודם

ואת לא צריכה להתייפח, את צריכה לזעום לצעוק ולהפוך שולחנות. את נותנת שנתיים וחצי מהחיים שלך (או כמה שזה היום לבנות). אז כשאת סוף סוף מבקשת חופשה בשביל לבנות את העתיד שלך לא הייתי מקבל לא כתשובה. אם לא תצליחי במבחן את הולכת לבזבז עוד שנה אקדמית (אפריל זה המועד האחרון שלך) בנוסף לשנתיים שכבר נתת, בנוסף לכל הזמן האנרגיות והכסף שהשקעת בחצי שנה האחרונה. את צריכה להיות תקיפה ולהבין שזה מגיע לך, את לא מבקשת פה טובה מאף אחד וזה חוצפה שהיא בכלל העזה להגיד לך לא. אל תשבי בשקט - תדברי עם המב"ס אם צריך, תשלחי מכתבים וטלפונים לגורמים שונים בצבא שמטפלים בדברים כאלה. בכל מקרה גם ב4 ימים אפשר לעשות סימולציות כמו שצריך ולהצליח, אז בכל מקרה תתחילי "לתת גז" מעכשיו ככה שלקראת הסוף כל מה שתלמדי ישעמם אותך. אם אין לך עדיין - תכיני לו"ז מה את לומדת בכל יום עד הבחינה. בהצלחה

סנטה

New member
../images/Emo2.gifמתי זה היה שנתיים וחצי ?

זה היה שנה ותשע... הארכת להן את הגיוס בחצי שנה :)

Famme Fatal

New member
../images/Emo13.gif

זה שנתיים חובה, בנוסף עשיתי עוד שנתיים וחצי קבע. העניין הוא ששבוע שעבר הייתי בחופשת מחלה אז כנראה בגלל זה היא לא מעוניינת לתת לי (כי לא הייתי הרבה) מה גם שלפני מועד אוקטובר לקחתי חל"ת (חופשה ללא תשלום) של חודש. בכל אופן, אולי אני אקח חצי יום בחמישי וחופש עד המבחן +חצי יום ביום שני יצאה לי כל הרוח מהמפרשים גם עושים לי בעיות עם החופשה גם אני צריכה ציון אסטרונומי (746!) בעעע סליחה על ההתבכיינות

למעלה