איזה סרט!

איזה סרט!

העליתי את ההודעה הזאת גם בפורום צבא וגאווה. התגייסתי לצנחנים לפני כחודשיים (טעות שלי,לא יודע מה חשבתי לעצמי!). אחרי חודשיים של סבל ,אני רוצה לשאול איך לעזאזל אני יוצא מזה. דיברתי כבר עם כל המי ומי ואין שום דבר. (לאף אחד עדיין לא סיפרתי את ה"סוד") אני מרגיש שלא איכפת להם להשאיר כאן אנשים גם בכוח,כי הם רוצים כמה שיותר כאלה שיסיימו מסלול. רציתי לשאול אם אפשר עוד לצאת בדרך טובה, או שעדיף כבר לעשות בעיות רציניות וכך אולי לצאת? (עשיתי קצת בעיות בזמן האחרון)-מה שיכול לפגוע בי בהמשך. חבר'ה בבקשה תייעצו, זה חשוב לי !. אפשר גם לפנות אליי במסרים, אם למישהו היה דבר דומה. בתודה מראש!!!

resputin

New member
תראה,

אם תחליט לספר לקב"ן שאתה הומו, ולהגיד שזה עושה לך בעיות עם המסגרת האגרסיבית, הגברית שנמצאת שם, שקשה לך וכו'- זה יכול לעבוד, יכול להיות שלא. גם אם לא תספר, ותגיד שאתה נתקל בקשיים, בעיות וכו'.. תעשה קצת בלאגן ותתחנן אולי יקשיבו. בין אם זה פגיעה בך או לא- זה סיכון שמה לעשות, אתה חייב לקחת. הסיכוי שישחררו אותך לגמרי מהצבא, כמדומני, לא כזה גדול- מה גם אתה יכול להבהיר שברצונך לשרת, רק במסגרת פחות אינטנסיבית.

אני בכלל לא רוצה

להשתחרר מהצבא. יש דברים שאני כן יכוללעשות בצבא. לא מבין איך הם יכולים ככה להתעלל בבן אדם, רק בשביל שתישאר להם מכסה כמותית בסןף המסלול (אחרי שכבר כמה אצלנו בדרך לעזוב בגלל בעיות רפואיות)

muleman

New member
למה בכלל הלכת לצנחנים :eek:

זה אגרסיבי מידי להומואים =P תגיד להם שאתה הומו ותוכל להשתחרר ממה שתרצה(נראה לי)

שרימפי

New member
איזו שטות

זה ממש לא נכון. הומואים בצבא לא זוכים ליחס מיוחד, תלוי במצב שלהם. בלי קשר לזה שהם הומואים. זה נורא עניין של אם אתה רוצה להיות קרבי או לא. פשוט ככה. אני לא יודע מה לומר לך לגבי לצאת משם למקום קרבי אחר, כמו הנח"ל או משהו כזה("גאווה בלב וירוק נזלת על הכתף
"). אבל משיחה קצרצרה עם אחי, שקצת הבהיר וחידד את מה שחשבתי- אם אתה לא רוצה להיות קרבי אתה צריך לבקש שיחה עם המ"כ ואולי עם המ"מ ולהתעקש על זה שאתה לא רוצה להיות קרבי. תירוצים לצאת מקרבי אפשר למצוא בשפע, כמו בעיות ת"ש שונות(משפחה חד הורית, אחד מההורים חולה, חרדת נטישה וכל מיני דברים); שלי למשל היתה שאבא שלי חולה, מה שדי נכון. בכל מקרה, מה שתחליט. לך על זה, בעקשנות ובדביקות. ושיהיה לך המון המון
. וכמובן נשמח אם תבוא לספר לנו מה קרה ואיך הדברים התפתחו
אתה מוזמן גם לספר מה קורה איתך במסרים

resputin

New member
...ולכן אמרתי שאתה יכול להבהיר כי

אתה חפץ בשירות צבאי, פשוט לא קרבי. אני חושב שכדאי שתשים לב להודעה של אבי (המוכחל השני
) ושם יש עוד פרטים.

טיי 1

New member
זה לא נכון,

הומואים בצבא לפעמים כן זוכים ליחס מיוחד, אבל לאו דווקא שלילי :) אבל לא נפרט בקשר לזה :) שומעים שאתה במצב די לחוץ, כי זאת כרגע המציאות היום יומית שלך, אני די מכיר את המצב שאתה מתאר, ואני יכול להגיד לך שהעצות של resputio ושרימפי שתיהן ביחד די נכונות - אתה צריך שיהיה לך בראש את הקו שאתה הולך עליו : שאתה רוצה לעזור בצבא, ולתרום, אבל קשה לך במובנים מסויימים (שתהיה חייב לפרט לצבא, ותחשוב לפני זה על מה אתה אומר), ובמובן הזה אתה בא לבקש שילכו לקראתך , כי אחרת זה ישפיע עלייך נפשית מאוד קשה, להתמודד עם כל הבעיות שיש לך עם עצמך בתוך המסגרת הזאת, בתקופה שגם ככה אתה לא יציב עם עצמך. (אפילו אם זה לא מדוייק, הם צריכים משהו שיבהיר להם את הקושי שלך. ואני מניח שהצבא היום הרבה יותר מודע לבעיות האלה ומנסה להתחשב בהן) לא הוספתי הרבה, רק חיזקתי מה שאמרו לך. המ.. בהצלחה

למעלה