איזה סרט אתם ממליצים?

זיגזג8

New member
איזה סרט אתם ממליצים?

אני הולכת לראות היום סרט עם חברה, ואין לי שמץ של מושג איזה סרטים טובים יש עכשיו (MAX PAYNE לא נחשב לסרט טוב מבחינתי). יש איזה המלצות? :)

snowbol

New member
על דרך השלילה

אל תלכי לראות את "רעם טרופי" ...בזבוז של תאי מוח...מבן סטילר ושאר הכוכבים ציפיתי ליותר

deathcaster

New member
לא מסכים + אנטי המלצה + המלצה

רעם טרופי - מאוד אהבתי... וגם כל מבקר קולנוע ראוי לשמו, הסרט הוא פרודיה אוטודידקטית על עולם הקולנוע. אבל באותה נשימה אני חייב לרשום אנטי המלצה על מקס פיין... סרט גרוע, משחק המחשב מלפני כמה שנים היה הרבה יותר טוב. המלצה לסרט ? אולי אינדיאנה ג'ונס החדש אם עדיין לא ראית..בהחלט אחלה סרט שמתאים לכל גיל

זיגזג8

New member
לגבי רעם טרופי

ראיתי כבר :) (לא בקולנוע, אבל ראיתי). סרט נחמד מאוד, אהבתי את הבדיחות השנונות מדי פעם. סבבה אינדיאנה ג'ונס נשמע אחלה :) תודה!

זיגזג8

New member
אז בסוף

הלכתי ל"אחים חורגים", כי זה מה שהיה... אחד הסרטים היותר הזויים שראיתי בזמן האחרון. הקונספט נחמד מאוד :) מומלץ למי שאוהב הומור נמוך וסרטים הזויים, כאמור.

hiGh jacKed

New member
"לקרוא ולשרוף"

סרט קצת לא ברור..... אבל עם הרבה קטעים מצחיקים גו'רג' קלוני ובראד פיט וג'ון מלקוביץ הרציני

deathcaster

New member
ממממממ

זה אמור להיות קומדיית טעויות בשילוב עם ריגול ומתח... הערבובייה הזו לדעתי יצרה משהו מאוד בישארי אבל יש שם קטעים שהפילו אותי מצחוק

למעלה