איזה סימס הכי אהבתם?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifככה:

הכי הרבה חפצים - החיים הטובים הרעיון הכי טוב - מסיבת השנה החבילה שהפתיעה - יוצאים קבוע החבילה שגרמה לכולם לעבוד יותר מהרגיל - סופרסטאר הכי מיותרת - חיות וחוויות הכי מרגיעה - חופשה הכי חדשנית - קסמים אני מניחה שיהיו כמה שיחקו על דעתי.... נו טוף... נ.ב: לכמה אנשים יש את כולם? (לי יש..)

פפסית

New member
לי יש את כולם

אני ממש מכורה לסימס
ביום הראשון שזה יצא כבר קניתי את זה

hen 111

New member
לי יש את כל הסימסים ../images/Emo10.gif

חבל שביזבזתי את כל הכסף שלי על זה במקום על הסימס 2

sagi82

New member
תגובה

סימס חיות וחיויות זה לא מיותר זה יפה
נ.ב.:אין לי את כל הסימסים

nitzanw

New member
גם לי יש את כולם

ולדעתי את די צודקת הכי מיותרת חיות וחוויות (לא ממש נהנתי)

פפסית

New member
גם לדעתי היא הייתה הכי מיותרת...

זה סתמי כזה קונים כלב מטפילם בו ואז מה? איפה כל האקשן כל הכיף? לגדל גזר ז לא בדיוק כיף... אבל זאת דעתי

sagi82

New member
אבל זה לא מיותר שזה

משולב אם סימס חופשה יוצאים קבוע מסיבת השנה והחיים הטובים כי יש יותר חפצים יש את מקום החופשה העיר שביוצאים קבוע והמסיבה שבמסיבת השנה והחפצים והטריקים הטובים שבחיים הטובים (טריקים כמו:סנטה קלאוס מלאך המוות וכל השאר) שזה ככה (משולב אם כל החבילות) זה לא מיותר וגם שכחתי אפשר לקנות כלב מהחבילה עצמה (חיות וחויות)

פפסית

New member
שזו חבילה בפני עצמה....

היא מאוד מיותרת... זה עוד חבילה בשביל להרוויח כסף

the mush

New member
יש לי את כול הסימס ו...

תמיד רציתי שיהיה לי כלב בבית.. ואמא לא מרשה - אז למה לא בבית של הסימס שלי?

gal56

New member
אתה צודק!

חיות וחוויות הייתה די משעממת הכלבים בקושי עשו משהו............. שלא לדבר על החתולים ולגדל גידולים זה נראה יותר זול אבל זה ממש לא נכון הרי אנחנו משלמים מלא כסף בשביל לקנות את הירקות עצמם.....

gal56

New member
אתה צודק!

חיות וחוויות הייתה די משעממת הכלבים בקושי עשו משהו............. שלא לדבר על החתולים ולגדל גידולים זה נראה יותר זול אבל זה ממש לא נכון הרי אנחנו משלמים מלא כסף בשביל לקנות את הירקות עצמם.....

אתה צודק

זה לא נימאס שכימעת כל יום בא בואש וזה סתים כלבים מבתובבים בבית ואפשר לגרש אותם או לשחק איתם לדעתי עושים קסמים וסופר סטאר הכי שוים את הכסף

גם שלי

מקוריים,רצו ליקנות לי און ליין מאר"הב אבל אחרי שאמרתם(סליחה על הביטוי) חרא לא קניתי קניתי בימקום זה חופשה,קסמים,חיות!

למעלה