איזה סימס הכי אהבתם? סופר סטאר חיות וחוויות קסמים החיים הטובים יוצאים קבוע מסיבת השנה?
ס סויון New member 22/12/03 #1 איזה סימס הכי אהבתם? סופר סטאר חיות וחוויות קסמים החיים הטובים יוצאים קבוע מסיבת השנה?
X XplowBoy New member 22/12/03 #5 ברור שזה את אוט דייט!(יוצאים קבוע) האמת שעכשיו אני לא משחק בו בכלל כי חרשתי אותו(לא שהוא לא מותקן אני פשוט לא הולך לאיזור הזה)
ברור שזה את אוט דייט!(יוצאים קבוע) האמת שעכשיו אני לא משחק בו בכלל כי חרשתי אותו(לא שהוא לא מותקן אני פשוט לא הולך לאיזור הזה)
T t0p Girl New member 22/12/03 #8 סופרסטאר../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אבל גם יוצאים קבועה וחופשה... וחיות וחויות...
S sagi82 New member 23/12/03 #17 יש לי שאלה אליך kitikiti למה את תמיד כותבת באנגלית????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T tamar brandy New member 23/12/03 #9 חיות וחוויות וסופר סטאר.... למרות שאין לי אותם, נדפק לי הסימס ואני כבר ח-י-י-ב-ת לשחק בו!!!!
G gal56 New member 23/12/03 #10 אהבתי את..... הכי אהבתי,את סימס קסמים כי,קודם כל יש שם את כל הדברי.............אני גם עשירה שם מאוד בקסמים יש לי כמעט את כולם....
אהבתי את..... הכי אהבתי,את סימס קסמים כי,קודם כל יש שם את כל הדברי.............אני גם עשירה שם מאוד בקסמים יש לי כמעט את כולם....