איזה סיבה יש לי להתקע

MysteryAngel

New member
איזה סיבה יש לי להתקע

אני יודעת, ומרגישה שאני תקועה על מישהו שאני אוהבת ואהבתי, אני יודעת שהוא לא בשבילי. אבל הוא כל הזמן שם בראש. אני כבר הפנמתי שאין סיכוי שנהיה לביחד, אני יודעת שהוא עשה את התפקיד הנשמתי שלו איתי, ואני יודעת ומרגישה הכל. אז אם כל זה מתקיים, ואת התהליך ניקוי שלי אני כבר עושה, למה אני עוד תקועה עליו? למה אני עוד לא מסוגלת להגיד לעצמי במאה אחוז ש"זהו"...היה נגמר וזהו???

Rinor

New member
עשי משהו סימלי

אני מכיר את ההרגשה יקירה שכן חוויתי את אותו הדבר עשי מדיטציה, צברי אנרגיות חדשות, אל תחשבי יותר מידי כי את יודעת שלא תהיו ביחד או שתפקידו איתך הסתיים, פשוט זרמי עם מה שהיקום נותן לך ולאן שהוא מכווןומדריך. עשי טקס סמלי כלשהו אשר יסמל הן לך והן ליקום כי שניכם סיימתם דרכיכם יחד וכי עתה את ממשיכה בדרכך לאן שהוא ייקח אותך אהבה ואור ובהצלחה יקירה ניר

kung fu

New member
תראי איזה צרכים הוא מילא אצלך...

(אולי חום / תחושת מוגנות / תחושהש אוהבים אותך / קירבה / הנאה וכו') תראי שצהרכיםה אלו לא קשורים אליו ספציפית, אלא שהוא מילא אותם די טוב. הכירי בצרכים או ברצונות שלך. ראי שהם לא קשורים אליו דווקא. אחר כך היפתחי למימוש הרצונות האלו בעזרת עצמך - שאת תספקי לעצמך אותם. אחר כך את יכולה להיפתח למימוש הרצונות האלו גם עם אדם אחר.

MysteryAngel

New member
תודה רבה לכולכם...

עזרתם וגם חיזקתם!

רונית 666

New member
שלום אנשים! למיסטרי אנג'ל - תגובה

כולנו כאן במסע ארוך ומפותל להכרת עצמינו, ועל כן כל הסובב אותנו הוא מראות של עצמנו, לחיוב ולשלילה. לשלילה - הכוונה לדברים שזקוקים לאישור, להכרה ולריפוי. את עדיין חושבת עליו, בעל כורחך אני מבינה (וכאן אני מבקשת לחזק את דבריה של קונג-פו) מכיוון שמשהו בתוכך מבקש שתכירי בו- והאיש הזה הוא המראה לכך. אולי זה צורך שלך שעדיין אינך מודעת לו ועל כן אינך מספקת אותו, או שאינך מאמינה שאת יכולה לספק אותו לעצמך, או שעלייך לסלוח לעצמך על טעות שאת חושבת שעשית איתו וכו'. נקודות למחשבה... יש לאיש הזה שיעור ללמד אותך, ועד שלא תלמדי אותו - את תמשיכי לחשוב עליו או שתכירי אנשים אחרים שיעורר בך את אותן תחושות לא נוחות. חשבי על כך, עשי מדיטציה, שאלי אנשים שמכירים אותך לדעתם, שלחי שאלה ליקום ובקשי שהתשובה תגיע ברורה, או כל דרך אחרת שעולה בדעתך. ואז כ"שתלמיד מוכן-המורה מופיע". אל תנסי לזרז את התהליך, ובינתיים, ראי באיש הזה מורה דרך להתפתחותך כי זה כל מה שזה. וזה לא נגמר עד שזה נגמר. בהצלחה.

לפעמים, כאשר נמצאים בתוך ההתאהבות

קיימת נטיה לראות בעיניי הדמיון את האדם נמצא עם מי שהתאהב/התאהבה. כאשר בדמיון עושים דברים יחד מושכים את ההילה של אותו אדם ומחברים אותה להילה של מי שמבצע את הדמיון הזה (גם אם ללא מודעות למה שקורה הלכה למעשה). לאחר מכן התדר של האדם יושב על ההילה ומתקיים מצב שהוא דמוי התמכרות ולא קל להשתחרר ממנו בכוחות עצמך. בהצלחה

gilata12

New member
השתחררות

תגובתך זו מתאימה למצב שאני חווה כרגע. יש לך רעיון או דרך איך בכ"ז להשתחרר? בכוחות עצמנו , בעזרה , כל תשובה תתקבל בברכה. תודה!

אכן, חש לי תשובה לכך

כאמור גם אני בעבר חוויתי אותו דבר והשתחררתי. אעדיף לספר זאת בשיחה טלפונית. את מוזמנת להתקשר היום או במהלך שבוע הבא עד 22:00 ל 02-6447990 להשתמע

למעלה