איזה סופ"ש משעמם..

• פותח הנושא sutul
  • פורסם בתאריך

sutul

New member
איזה סופ"ש משעמם..

יש למישהו תוכניות מעניינות? למישהו יש רעיונות למתכונים מעניינים שאפשר לנסות? דווקא לפני שבועיים הכנתי ארוחה טובה לכל המישפחה (הכל ממתכונים שלי) אתם יודעים מאוד חסר לי שהפורום הזה לא פורח לא חייבים לעלות כן אך ורק דברים שנוגעים ל"ביסקסואליות" נכון... אנחנו פורום של אנשים עם מחנה משותף אבל יש עוד דברים בחיים שאפשר לשתף בהם את כולנו טוב בינתיים אחזור לנקות ת'בית

sutul

New member
יש מתכונים מעולים גם בסיפריה בבית שלי

שמונה טיפה יותר מ40 סיפרי וחוברות בישול הרעיון היה לחלוק חוויות מהמיטבח

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifחוויות מהמטבח..פאדיחה מהמטבח!

ניסיתי להכין את הג'חנון למיקרוגל.. ולא קראתי ממש מה כתוב אז אמורים לשים דקה אני שמתי.. אמממ.. 5(?!) חחח ואז נכנסתי למטבח בשניה שאחי אמר שיש ריח שרופ פתחנו ת'מיקרו והוצפנו עשן אז עשינו כאילו אנחנו רמבואים וזחלנו את דרכינו מהמטבח החוצה כי לא היה אפשרי לקום מרב עשן.. יצאנו סגרנו את דלת וריססנו מטהר אוויר דרך החור של המנעול! חחח

sutul

New member
אם את צריכה טיפים לג'חנון

דברי עם יפית... יש לה הרבה ניסיון בתחום... וויי אני זוכר שפעם ניסיתי להכין ג'חנון בתנור.. רק שלקח 24 שהזין הזה יהיה מוכן אני מניח שהייתי צריך להפשיר את זה קודם חחח

בעעע אל תדברו איתי על ג'חנון...

אחרי מלא זמן שלא אכלתי היום נשברתי ואכלתי ג'חנון, הבטן שלי כ"כ כבדה עכשיו בקושי הצלחתי לגרור את עצמי למיטה! ועוד אחרי הג'חנון זללתי בן אנד ג'ריס!!! טוב נו יומולדת לאבא יש פעם בשנה
אוי אני מרגישה כזו בטטה, שבוע הבא הרבה חדר כושר חחחחחח

sutul

New member
חחחחח

אני חייב לעלות שוב על האלפטיקל .. לא שעשיתי הפסקה גדולה.. הפעם האחרונה היתה ביום רביעי למשך שעה וחצי אבל נידפקתי עם עקב דורבן
(זה הכי דומה לקיפוד) אז עדיף לחכות שזה ירגע

sutul

New member
עיצבן קצת

אבל מה יש לעשות!? איזה משפטים אתה מצפה שיהיו בדיון על ביסקסואלים בקסוצה שבה אין ביסקסואל לפחות הם לא אמרו "דו מיניים" אפילו לא פעם אחת ואנחנו כבר יודעים מראש שהומואים רואים בנו כאנשים שלא ביצעו את ההחלטה לצאת לחלוטין מהארון אם אי פעם אפגוש את החברה האלה ברחוב אולי אנסה לדון איתם על זה.. אבל ככה.. מה אפשר לעשות?!

Bi Free

New member
לא גם אותי זה קצת הטריד

השאלה היא איך הוא בכלל עשה את זה?

למעלה