מותקנת אצלי מערכת טיהור 3 שלבים שמסננת את המים בכיור במטבח (צריך להחליף אותה כל כמה שנים). את הקומקום אני ממלאת במים שיוצאים ממנה (ולא ישירות מהברז כי... איכס), מרתיחה לפני השינה קומקום מלא, במהלך הלילה המים מתקררים, מעבירה אותם לכד מים ו- voila מים נקיים לשתיה ליום-יומיים. אח"כ מכינה שוב.
תמי 4 ודומיו לא מסננים טוב את המים (מישהו פה בתגובות כבר כתב כמה אבנית הוא גילה שם כשפירק את המתקן).
מים מינרליים בבקבוקים זה גם לא טוב לסביבה (פלסטיק) וגם לך תדע איך מכינים אותם ומה מכניסים לתוכם.
*את הקומקום מנקה מאבנית כל כמה שבועות בעזרת מלח לימון - כפית של לימון, למלא את המים בקומקום, להרתיח ולהשהות עד שהמים הופכים צלולים. לשפוך את המים, לשטוף בפנים רק עם מים (בלי סבון חלילה) וזהו.