ועוד דבר חשוב
זה שהזעמנים אוכלים יותר מאשר הבואות זה בגלל הרצון שלך לתת להם אוכל, אולי אתה לבואות לאכול פעם בשובעים או בשבוע, אבל תאמין לי שהיא בהחלט תשמח לאכול בתדירות יותר גבוהה, ואותו דבר לגבי הקינג סניק והזעמנים האחרים. הבואות הם נחשים יותר גדולים מאשר הקינג סניק והכרכני התירס, ולכן הם זקוקים ליותר מזון. אצלי הנשחים אוכלים פעמיים בשבוע כפי שאמרתי, זה לא בגלל שהאוכל קטן להם מידי או שיש לי מספיק אוכל בשבילם, אלא זה לפי רצונם, כל פעם שאני מזהה שהם רעבים הם מקבלים אוכל, אני לא מושך יותר מידי את הזמן. אני מחכה עד שהטרף מתעכל בבתנם ומיד הם עושים רושם שהם רעבים. אני בטוח שהם מאוד שמחים לקבל את המגיע להם. זה שנחש יכול לאכול בתדירות נמוכה מאוד, זה לא אומר שככה צריך לעשות. לדוגמא: זה שגמל יכול לא לשתות 7 ימים, זה לא אומר שהם לא רוצים או לא זקוקים למים במשך השבוע. לכן נותנים לגמלים מים כל יום, והם שותים גם כל יום. ודברי הם נכונים בהחלט, מכיוון שאני מתעסק עם גמלים המון, וכל פעם אני רוכש ידע חדש עליהם. אני לא בא אליך בתקופנות אתה מבין, אלא אני רוצה להסביר לך מאיפה אני יודע שהבואות מגיעים ל - 4 מטר ואוכלים יותר מהקינג סנייק ומזעמנים אחרים.