איזה נזק הפיבי הזו

Mikel20

New member
אם כך צפניה אז תתחיל להזהר

פאם בדרך

M a g n u s

New member
זה בסדר, הוא מזלזל בכל מי שאוהב

את ברוק ורידג', או שאולי זה בכלל קשור לאהבתנו לאירוויזיון....

נבלה ../images/Emo58.gifלפרקי ארה"ב

איך אתה יכול לאהוב את ברידג'? הבנאדם גם אנס את ברוק וגם איים לרצוח את הבן שלה. תסביר לי בבקשה איך אתה יכול לאהוב את הזיווג הנוראי הזה?

M a g n u s

New member
אם הייתי דופק חשבון לכל דמות בסדרה

כבר ממזמן הייתי שונא את כולן ומפסיק לצפות
אין שם אף דמות שלא עשתה טעויות, ודווקא ה"אונס" של רידג' לא ממש נחשב, כי הוא ממש לא קלט שהיא מסטולה. אני אוהב את ברוק ורידג' פשוט בגלל שהם זוג כ"כ נוסטלגי בשבילי שזה כבר לא ממש משנה מה הוא יעשה ומה היא תעשה, תמיד אני ארצה אותם ביחד. כן, יש קטעים שבא לי לדפוק לרידג' כאפה (במיוחד עם איך שהוא מתייחס לריק) ויש קטעים שבא לי להעיף לברוק שתי שטוזות לקמטים (ממש רציתי לעשות את זה באמצע השיחה שהיתה לה עם ניק השבוע), אבל אין מה לעשות- אני אוהב אותם ביחד. עם כל הכבוד, ניק לא הרבה יותר טוב- לפחות רידג' לא שכב (עדיין) עם ברידג'ט... עכשיו נראה מה סטפני תעשה, כי לפי התגובה שלה למסיבת האירוסין של ברוק ורידג' (בפרק של יום ה'), נראה שהיא פתאום כבר לא ממש מרוצה... אם רידג' לא יצא להגנת ברוק, מצידי הוא יכול ללכת לעזאזאל (עד לפעם הבאה כמובן
)

אני מסכים ואגב ../images/Emo58.gif גם למעלה

הם זוג נוסטלגי. אבל הם כבר לא צריכים להיות ביחד. ואם ביחד אז מחוץ לסדרה. הם כל כך מופרכים שזה נורא. גם הכתיבה שלהם נוראית. באמת נראה לכותבים שברוק לא תזמין את המשפחה שלה למסיבת אירוסין עם רידג'? איפה הם חיים? בקיצור - אני לא מאמין להם יותר.

M a g n u s

New member
האמת היא שעוד לא ראיתי את../images/Emo58.gif

הפרק של שישי, אבל זה דווקא לא ממש מופרך. לזכות הכותבים יאמר שברוק והמשפחה שלה לא ממש היו בקשר ב-המממממ.... 15 שנה האחרונות, במיוחד אחרי התרגיל המסריח שההורים שלה עוללו לה לפני כמה שנים. סטורם ודונה הגיחו אחרי עשור וחצי של היעדרות, וגם אז זה היה כדי לחבור לאקס של ברוק כדי להפיל את הפורסטרים, שברוק היא חלק בלתי נפרד מהם. בקיצור- מבחינתי הפורסטרס הם יותר משפחה של ברוק מכפי שהלוגנס אי פעם יהיו... או לפחות עד שבראדלי יחליט להחזיר עטרה ליושנה ולהשיב לחיים את סטפני הביצ'ית.

../images/Emo58.gifברכותיי, נכנעת לשכתוב

בראדלי בל לפחות הצליח להפיל צופה אחד עם כל השכתובים של ההסטוריה. ברוק לעולם לא הייתה עושה את מה שהתסריטאים כותבים לה היום. פשוט לא. וזה שאתה מקבל את זה רק מראה שאתה אוכל בכפית את מה שמאכילים אותך ועוד אומר תודה.

M a g n u s

New member
לכל אחד יש את הדעות שלו ואת זויות

הראייה שלו, ככה שלדעתי לפחות אין כאן מישהו שצודק ומישהו שטועה... תנסה לזכור את זה בפעם הבאה שאתה כותב הודעה כ"כ נחרצת ומתנשאת
ובגלל שבסדרה מטופשת עסקינן, נראה לי מיותר להמשיך את הויכוח ה"מהותי" הזה.

כפרה, אני ממש לא מתנשא

ואני מצטער אם זה יוצא ככה אבל לפי התסריט ביום רביעי סטפני הכינה את מסיבת האירוסין של ברוק כשהייתה בשיקגו וברוק ורידג' התלהבו מזה וביום חמישי כשהגיעה לעיר היא אפילו לא ידעה שיש מסיבה. ברור שכל אחד זכאי לדעותיו, אבל להגיד שזה לגיטימי שברוק לא הזמינה את המשפחה שלה.הו וול. תכנס לפורומים בחו"ל ותראה איך המסיבה הזו הפכה להיות הבדיחה של השנה בעיני המעריצים.

א ר י ק ל

New member
עדיין-יש הבדל גדול בין 2 אוהבים

שחווים יחדיו אהבה אסורה, לבין מישהי שמנצלת מינית מישהו.

למעלה