איזה נזק הפיבי הזו

Indiman1

New member
איזה נזק הפיבי הזו

והפעם - היא חותכת את היד של שיין
כל הקטע היה משעשע (וטוב שלא אמין בכלל אבל נעזוב את זה..) בכל מקרה, טיילור מתחילה לפתוח בית מחסה בביתה ? קודם הקטור ועכשיו אולי גם שיין ? כל העיוורים והגננים הפצועים מוזמנים להתארח באחוזת ראשונים.. אמממ סליחה - באחוזת פורסטר
חוצמזה, עכשיו שיין לא צריך לסחוט את טיילור. הוא פשוט יכול לתבוע ממנה פיצויים בגין תאונת עבודה ועוד במיוחד שהבת שלה עוללה לו את זה .. ורק אל תגידו לי שבריג'ט בהריון מניק. כי זה פשוט יהיה נורא אם כן. ממש המיחזור בהתגלמותו

S c a r l e t t

New member
ברור שהיא בהריון!

עוד לפני שכריסטיאן סיים לשאול את השאלה התשובה הייתה ברורה...ואני כבר קיוויתי שניפטר ממנה לכמה חודשים כשהיא תהיה באפריקה, איזה סיוט!! טיילור קצת מגזימה עם כל השיכון חולים שהיא פתחה בבית, אני מבינה שמשעמם להיות לבד עם פיבי אבל זה כבר ממש נהיה הרגל, כל אחד שיוצא מבית החולים עובר ישר לאחוזה לשיקום, מי הבא בתור? אגב, זאת רק אני או שמאז שברידג'ט נהייתה רופאה אמיתית כל יום מישהו מתאשפז? כל פרק אני נכנסת ללחץ מחדש, כבר אי אפשר לדעת מה הלאה...

זה מה שאני כתבתי לאחר שידור הפרק

"גם אהבתי את הת'ם של בית המחסה שטיילור פתחה. מי יודע, אולי יום אחד כולנו נשכח את כל הפאקים שהיא דחפה לנו לעלילות. "דרסתי את גיסתי? בואו ננהל רומן עם בעלה", "גרמתי לבחור שמאוהב בי להיות עיוור? בואו נעביר אותו לבית שלי", "הבת שלי כמעט הורידה למישהו את היד עם מסור חשמלי () ? בואו נעביר אותו לבית שלי"." לינק להמשך ההודעה, יש ספוילרים אבל רק לשבוע הקרוב (כמו - האם ברידג'ט בהריון וכו')

Indiman1

New member
חחחח משעשע ../images/Emo6.gif

אבל לא קראתי את הלינק. אני משתדל להתנזר מספוילרים

S c a r l e t t

New member
כנ"ל

אני אקרא את כל ההודעה אחרי שאני אגלה אם היא בהריון או לא...

א ר י ק ל

New member
ז-ה ל-א מ-י-ח-ז-ו-ר !!! ../images/Emo26.gif../images/Emo46.gif

זו מידה כנגד מידה. זו סגירת מעגל! ילד תחת ילד. בגידה תחת בגידה. אם הילד מניק! ובתקווה שכן! החטא של ברוק כופר. אל תשכחו ש-דיקן- ניצל את ברוק. ו-ברידג'ט- ניצלה את ניק.

Mikel20

New member
דווקא לא זכור לי שדיקן ניצל את ברוק

לי זכור רומן ארוך, שנמשך על פני חודשים, בהם ברוק נהנתה מכל רגע שהיא הייתה עם דיקן.. ברידג'ט אמנם ניצלה את ניק, זה נכון, אבל במקרה השני, אין שום אלמנט של ניצול - זו הייתה בגידה של שניהם, ביודעין!

א ר י ק ל

New member
../images/Emo4.gif אני רגיל לזה שאתה מזלזל בי, אך

אני סולח בגלל שאני קיבלתי את מתנת האל, בעוד שאתה ירקת עליה,ושינית את דעתך כלפיה כל יומיים.

Mikel20

New member
זה לא ../images/Emo58.gif למעלה? ../images/Emo12.gif

וכבר אמרתי את דעתי בנוגע לברידג', אם יש סיבה למה אני אוהב אותם ביחד, זה כי כל שאר הדמויות חופשיות מהן לגמרי, מגיע לשני אלה אחד את השני.

Mikel20

New member
אתם ממש מצחיקים ../images/Emo6.gif

מזכירים את אריק וסטפני...

למעלה