איזה משטרה!!

BIG CHEVY

New member
איזה משטרה!!

חזרתי מבילוי וכמעט תאונה עם ניידת שלא עצרה בעצור! משטרת ישראל שמהווה דוגמא לעם כולו כל כך פושעת שכבר שריפת אדומים, עקיפות לא חוקיות, מהירות מופרזת, שיחות טלפון ועוד ועוד.. הפכו לחלק מהרגל שלהם! אותי זה מרגיז!!ואני הולך לדפוק שוטרים! אתם תראו.. לילה טוב לכם

BIG CHEVY

New member
לא חדש אבל מעצבן!

לא עשיתי כלום מה כבר אפשר לעשות ?

BIG CHEVY

New member
לא חדש אבל מעצבן!

לא עשיתי כלום מה כבר אפשר לעשות ?

joecamel

New member
תגיד לי אתה יודע מה קרה שם

שאתה יוצא בהצהרות ? אולי היה מרדף ? היה היה ארוע דחוף ולא לא פיגוע יש ארועים אחרים שמצריכים נסיעה " משוגעת".. למה אתה קופץ ישר למסקנות ? אל תשכח דבר אחד השוטר שנוהג ברכב גם הוא אדם ועלול לטעות בדיוק כמו שאתה עלול לטעות אם בגלל שיקול מוטעה או בגלל תנאי מזג אויר

מני 22

New member
ההבדל הוא...

שמתי שאני טועה בגלל תנאי מזג אוויר אני מקבל דוח וזה לא מעניין אף אחד למה עשיתי את מה שעשיתי. וחוץ מזה לשוטר אסור להכנס בפרעות לצומת אפילו בזמן פיגוע.

joecamel

New member
שוב אני שואל

משהו יודע מה היו השיקולים של השוטר?????? ישר אתם קופצים נסו לברר מה קרה שם אולי יש לזה זוית אחרת שאתם לא מכירים ? קחו בחשבון שמערכת השיקולים של השוטר היא שונה לחלוטין משלכם ועוד דבר קטן לא פעם ולא פעמיים כשאני ישבתי מאחורי ההגה של הניידת מה שהכי הפריע היה הרכב של האזרח מלפנים ואתה ממהר לארוע אבל האזרח מחליט לשחק אותה " שאקל " בקיצור עזבו אותכם יש לזה עוד נקודת מבט שאף אחד לא יכול לדעת אותה אז רדו מהנושא זה לא לעניין ומפחית מכבודכם הרי כבר נאמר " אל תשפטו אדם עד שלא תהיו בנעליו "

מני 22

New member
ושוב אני עונה....

היה הרצח הכי נתעב, יהיה הפיגוע הכי מזעזע, יהיה השוד הכי מתוחכם, יהיה מה שיהיה. אין לשוטר שום רשות, סמכות, לסכן אותי, הנהג שיושב מאחורי ההגה. אני לא צודק? תגיד?

joecamel

New member
לא!!!!!!!!!!!

ותחשוב לפני שאתה קופץ לסכן אותך נכון שלא אבל להזניח חיי אזרח אחר כן ???????? לכן אמרתי יש לשוטר מערכת שיקולים אחרת לגמרי מזו של אזרח !

BIG CHEVY

New member
אין לו גבולות מפה תתחיל!

אין גוף המפקח על אופן הנסיעה שלהם בניגוד לאזרח! אל תגיד לי שיקולים כי כל עצור/אדום/חוק בכביש לא מדבר אליהם זו המלצה רק! ככה שאין פה שיקול כזה או אחר הם החוק והם עושים כרצונם ושום דבר לא יצדיק את זה שכמעט מתתי אתמול בגלל "שיקולים" אז בבקשה ממך אל תאמר דברים בעדם סתם כי היית בתוך המערכת הזו או משהו כזה שום שיקול לא שווה חיי אדם ואתמול לא היה שום שיקול אני מבטיח לך!

joecamel

New member
יש גוף שמפקח

אני אישית חטפתי השהייה על זה שנהגתי בלי חגורה וסתם לידיעה אין חוקשמחייב חגירה של חגורת בטיחות בניידת מכיוון שהיא מוגדרת כ רכב ביטחוני ומבצעי לעומת זאת חובת החיגרה היא הנחייה פנימית של המפכ"ל ויש יחידה שאוכפת את זה ואת שאר עבירות התנועה. אתה יודע שעל כל או אדום שניידת עוברת צריך להוכיח מעל כל ספק וזה צריך להיות מגובה ביומן הארועים של המוקד המחוזי שהיה צורך ??????. יש לך מושג עד כמה אוכפים את זה ?????. אין לך הרי מכיוון שאתה לא מתוך המערכת ! אנילא בעדם !!!!!! אני פשוט מבין בעניין הזה קצת יותר ואני אומר שיש שיקולים שאתה כאזרח לא יכול לדעת מה היו השיקולים של השוטר שנהג !!!!!!!!!!!!!!1 תפסיקו להתלהם ולהתנהג כמו חבורה של חסרי השכלה ולהתפרץ על כל שוטר שראיתם נוסע בשוליים או עובר באדום אין לכם את השיקולים שלו וטוב שכך !! תאמינו לי ושוב לסיום אני לא בעדם אבל אני גם לא חושב שצריך להאשים סתם מבלי להכיר את כל העובדות

מני 22

New member
אפשר בארבע עיניים?

אתה הרבה צודק. אבל מה נגיד מתי שאנחנו רואים ניידת בתוך צומת על אדום לבן קונה שוארמה? מה נגיד מתי שהוא הלך לקנות סגריות ועשה פקק מפה עד לונדון, בקיצור יש ויש.יש שוטרים מנומסים ועושים עבודה טובה ויש שמנצלים את הקוזק ל..... יום טוב.

joecamel

New member
מני אני מסכים איתך

במידה וראית ניידת שחונה על אדום לבן והשוטר קונה סיגריות וכו'...יש דבר פשוט מאוד לניידת יש 5 מספרים קל מאוד לזכור ! תרשום אותם ושלח מכתב לאגף תנועה אני יכול להבטיח לך שבמידה והתלונה תמצא מוצדקת השוטר יחטוף באבי אביו !!! המשטרה היום מאוד מודעת לדעת הציבור עליה במיוחד עם המפכ"ל הנוכחי ! ולפני הכל רק שתדע שהם כן בודקים את הדברים האלו ! הם לא מכסתחים !

tooom

New member
ע"פ החוק

לרכב ביטחון (משטרה/כיבוי/הצלה) אין כיסוי מבחינת ביטוח ואחריות במידה ועבר על חוקי התנועה. אם רכב משטרה מיהר ועבר ברמזור אדום וכתוצאה מכך גרם לתאונה, נהג רכב המשטרה אשם!! ע"פ חוק.

תקנה 32 לתקנות התעבורה, להשכלה

לפי תקנה 32 לתקנות התעבורה, רכב משטרתי פטור מקיום הוראות חלק ב' של תקנות התעבורה, בתנאי שזה לצורך מילוי תפקידו. חלק ב' בתקנות התעבורה מדבר בין השאר על נסיעה בנת''מ, מהירות מותרת לנסיעה, איתות, פנייה ועוד - כל מה שקשור להתנהגות בכביש. ציטוט של התקנה הרלוונטית : 32. רכב משטרה (תיקון: תש''ל, תשל''ה, תשנ''ה, תשס''ג) (א) רכב של משטרת ישראל, שהנוהג בו או הנמצא בו ממלא תפקיד רשמי בפועל לא יחולו לגביו הוראות חלק ב' אם היה בקיומן כדי למנוע את מילוי התפקיד. (ב) רכב שבשימוש צבא הגנה לישראל שהנוהג או הנמצא בו ממלא תפקיד רשמי בפועל, לא יחולו לגביו הוראות חלק ב', אם היה בקיומן כדי למנוע את מילוי התפקיד, ובלבד שהתקיימו אחד מאלה: (1) הרכב נמצא בתוך שטח המוחזק בידי צבא הגנה לישראל או בשטח שמפקד צבאי הכריז עליו שטח סגור לפי תקנה 125 לתקנות ההגנה (שעת חירום), 1945, לרבות לצורכי אימונים בשטח האמור; (2) נעשה שימוש ברכב לצורכי אימונים, בדרך פתוחה למעבר הציבור, באישור ראש אגף התנועה במשטרת ישראל או נציג שהוסמך מטעמו.

BIG CHEVY

New member
מי קובע את שעת החרום שאפשר..

לפעול כרצונם מתי זה מלוי תפקיד ומתי זה עברות שוטרים? גבול דק זה מאפשר להם לעשות כרצונם!!

joecamel

New member
שוב כל הנאמר לעיל מחזק את טענתי

ןאתה CHEVY סתם מתלהם מי קבע ????? המחוקק קבע !! והמחוקק הוא לא איש משטרה !!!!!! והגבול הדק הזה מאפשר לשוטרים להגיע לארועים כמו המטען בעזריאלי לפני שבוע בזמן של 4 דקות מקצה לקצה של העיר ומאפשר לאמבולנסים להגיע מהר לארועים ולפות כמובן פצועים במידה ויש חס וחלילה לבתי החולים ואני לא שומע אותך מתלהם על נהגי אמבולנסים שעוברים באדומים ! ודרך אגב הסטטיסטיקה של תאונות אמבולנס גבוהה יותר מאשר של ניידות משטרה ועוד עובדה חשובה סיירים בלשים ושוטרי תנועה עוברים הכשרות אקסטרה בנהיגה במסלול באשקלוון למי שמכיר וזה כבר מעלה את רף הנהיגה שלהם מעל לזה של הנהג הממוצע בכביש !

big horn

New member
ל-chevy העצבן

כאחד שנוהג והרבה ברכב משטרתי (ואנני שוטר) וכולל נהיגה ברכבי הפרטי במשמרות בו הוא משמש כנידת בנהיגה רגילה חלות על הרכב ונהגות כל תקנות התעבורה ואבוי למי שלא יקימן. מאידך בעת ארוע כשהנסיבות מצדיקות זאת רשאי הנוהג ברכב למשל לחצות אדומים לעבור על חוקי המהירות וכ'. אבל כל זאת באישור מפורש של קצין ממונה תוך ידיעה שהארוע חיב להיות מתועד ומוסבר מדוע היה הכרח לעבור על החוק . ואם אין הצדקה נענשים כמו כל אזרח רגיל ואף יותר מכך.

למעלה