איזה משטרה!!

zepelin

New member
צודק CAMEL. שוטרים גם טסים למניעת

ארועי פח"א, ושם מסכנים את חייהם. תרדו מהמשטרה כבר. די להתלונן ולקטר על כל דבר שזז.

ג'ו יקירי

ראשית לניידת אסור על פי החוק להכנס לצומת לא פנוי או לעבור רמזור אדום אלה רק אחרי שבדק שאינו מסכן כלי רכב הנוסעים כחוק.שנית כנראה שניידת זו לא הפעילה סירנה כמחוייב בחוק,אגב גם אם כן עדיין חובת הזהירות עליו. שלישית ב ח י י ך מה אנחנו ילדים שלא מכירים את זילזול השוטרים בחוק. מה אנחנו לא מכירים את חיפוש המפתח מתחת לפנס? ממש לא צריך לצאת להגנתם.

joecamel

New member
איל חמוד תשמע

כמו שיש נהגים שעושים שטויות יש גם שוטרים שעושים שטויות עם זה אני מסכים !! אבל יש לי חדשות בשבילך ! במסגרת חלק ממגוון התפקידים שלי הייתי בלש ! ( כן מנייאק עד הסוף ) ולא כל ארוע מפעילים סירנה מהסיבה הפשוטה שלא תמיד יש צורך לחשוף את ההגעה של הניידת לאזור !!!! וזה מגובה כמובן האישורים מתאים של הקצינים המתאימים בדרך קצין היחידה או הקצין התורן וכמובן שזה בהתאם לשיקול הדעת של אותו קצין ! ולא אנחנו לא ילדים ולכן ח שוב והכרחי שנבין שהשוטר לא עולה על הכביש סתם כי מתחשק לו אלא כי זו עבודתו ! המפתח מתחת לפנס ?? את זה לא הבנתי אבל ניחא ולסיכום הנה משפט שבטח יעורר פה המון המון בעיות אבל חשוב להבהיר אותו ..... השוטר אוכף את החוק ויש מקרים שבהם הוא מחוייב לעבור על החוק בשביל לאכוף אותו ! תחשבו על זה רגע ותבינו שזה הגיוני למרות שזה נראה אבסורד! זה לא נותן לגיטימציה להשתוללות אבל זה בהחלט מעלה את השוטר בניידת שבדרך לארוע לשלב מעל לאזרח שנוהג בכביש ! אני מקווה שבזה סיימנו את השירוש הזה יש דברים שאי אפשר להתווכח איתם וזה חלק מהם ! זו המציאות ! רוצה לשנות ? סבבה יש את בית המשפט העליון ובגצ"ים למינהם ! סתם ללכלך זה כבר לא לעניין !

רכב ביטחון בתפקיד רשאי לנסוע

ללא התחשבות כל שהיא בחוקי התנועה הוא רשאי לנסוע ללא כל הגבלות של כל חוקי התנועה אבל במספר תנאים א. חייב לצפור בצופר אזעקה וחייב להבהב באור אדום או כחול או שניהם ב. אסור לו לגרום/להיות מעורב בתאונה כל תאונה שתהיה תהייה באשמתו רכב ביטחון = ניידת משטרה,אמבולנס,רכב כיבוי אש =רק כשהם בתפקיד משמע כשהם בדרך לאירוע .

למעלה