איזה מפגש נפלא

קיטי08

New member
../images/Emo214.gifתודה תודה,

אני וההשמנה שלי מודות מקרב לב, אבל באמת הגיע הזמן להפגש (אפילו במחיר הפחממות). אני בסדר, כל 2 דקות יש משהו, אבל כנראה זו השגרה לעכשיו. היום בביקורת, אעדכן. איך אצלכן, בממלכת השקדיות? יש תמונות מעודכנות? אשמח לזריקת סוכרים כזאת!!!

נייטי

New member
מותק, מקווה שרק הולך ומשתפר

שולחת לשניכן חיבוקים (שלא עוזרים בכלום אבל נו.... מה יש לומר). תהיו לי בריאים!

תמי ס

New member
את מסננת אותי?

דיברתי פעמיים עם הגומבוץ... האם מסר לך? מקווה שמנטוס כבר בריא, חסרת לנו מאד.

כמובן שלא מסר לי

זה גבר זה! לעומת זאת, אני דיברתי עם תאי. מסרה לך? בקיצור, נדבר מחר...

סגלגל1

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifאיזה כייף היה לנו!!!

מאד מאד נהניתי ממפגש ההורות הראשון שלי ושל שירה. נהניתי להכיר את כולן, את החדשות והותיקות. החברה הייתה נהדרת והאוכל נהדר. והסנדלים..........אוייש, באחת וחצי בלילה מדדתי אותם לחצי. סליחה תמי....ימצאו לך אחרות. הרגשתי כאילו אני מכירה את כולכן המון זמן, (נו, בכל זאת מכירים וירטואלית כמה שנים..) הרגשתי בבית. תודה שלומית מתוקה על האירוח הנפלא!!!

עדיקים

Active member
איזה מפגש ../images/Emo140.gif

שלומית
תודה רבה רבה על הארוח המקסים בביתך. היה כייף מאוד מאוד בנות כרגיל מאוד נהניתי.

רינת200

New member
לפעמים אין ברירה

צריך לחזור על דברי האחרות. שלומית תודה על הארוח הנעים ולכל הבנות היה כיף לפגוש אתכן שוב או לראשונה, וכמובן תודה להפי על ההסעה

מתוסכלת מאוד

חזרתי מהמפגש די מתוסכלת. לא ראיתי אף גירפה עם עין חבושה ואדומה ובכלל לא הצלחתי לזהות אף אחת שאכלה מהסלט... כמובן שהיו כמה "חכמות" שהסתובבו עם פרצוף "אני יודעת הכל" והרגשתי לא בעניינים. הקישוא הציעה לקרוא לרופא עינים ולנסות לאתר קרניות סרוטות אבל לא הספקנו. מאחר ויצאנו ראשונות, תוהה כמה עוד ריכלתם עלינו אחרי לכתינו. רק שתדעו שעצרנו למטה והקשבנו קצת... סתם מלהגת. שלומית, היה ארוח למופת. היה כיף גדול ועונג צרוף להתארח בביתך ולמרות שהגענו בפולניות חולנית בשעה שמונה על הדקה, היית מוכנה ולא הצלחנו להפתיע ולהביך אותך. כל שאר הבנות - איזה כיף היה לי. כמה אנרגיה חיובית הקרנתן, כמה צחוקים ויופי יש בכן. היה ממש כיף ולמרות שבאמת לא היה לי קל בדרך חזרה - כמה פיהקתי, מקווה שלא הפחדתי את הקישוא יותר מדי - היה שווה את זה בהחלט. בנות, אני בת מזל שהכרתי אתכן. ושלומית, אם אכן יגלו אותך מביתך, את מוזמנת לאזור שלנו, נקבל אותך בשמחה. ותגידי לכל החסודים באזורך שאם ההתנהגות שלך כל כך לא ראויה, אז הם לא היו צריכים להדבק לחלונות ולהקשיב לכל מילה בצמא...
יעל

נייטי

New member
שלומיתה הפיתה! וכל הסמבוסקות המבוצבצות

היה לי כיף אדיר, כרגיל! כבר די נמאס לי מהדפוס החוזר הזה. היה כיף להכיר את סגלגל וקיטי, מאוד שמחה לפגוש אתכן בפעם הראשונה ומקווה שנתראה בעוד מפגשים. למרות הקושי מאוד שמחתי לראות גם את פרצופן של כל שאר הבנות אלה שיוצא לי לראות יותר ואלה שיוצא לי פחות. שלומיתה פיתה, יש לך וואחד ילד משגע שאפשר לפול ממנו ומהמתיקות הצרופה שלו. יש לי חולשה לילדים מדליקים כאלה, (נו, יש לי משהו בסיגנון הזה בבית ואני משוחדת++++). העיניים המדברות והרגישות שלו עוד ישבו בקסמיהן עולם שלם. תודה על האירוח המקסים, איכשו תמיד במפגשים האלה יש בדיוק את הדבר הזה שאני צריכה ואני אפילו לא יודעת להגדיר אותו - אנרגיות? שמחה? מלאות? לא יודעת, משהו שופרה דה-שופרה.

שלומית76

New member
יפתי, ההתלהבות היתה הדדית

הוא לא הפסיק לדבר עליך כל השבת... יש לך את זה אחותי.

happy

New member
באיחור של 24 שעות ../images/Emo192.gif

היה מעולה. כלכך כיף לפגוש את כולן. שלומית האירוח היה מקסים והחברה היתה כרגיל מעולה. היה מ צ ו י ן

נעיתה

New member
הייה פשוט משגע../images/Emo51.gif

שלומציון את הילד שלך הבית היישוב כולל השומר ה!@#$ מהממים! הייה לי כל כך כייף ונעים ורגוע והרגשתי סבבי+++ לצערי הרב נזכרתי באיחור שאכלתי מנה (כפולה) מהההההסלט, לכן אני חייבת להתוודא זו אני בעלת הניק החדש "רוח הקודש ממולא".
הפי כפרה עלייך פגשת את תכול העיניים גם ביציאה?

meytall0

New member
היה ממש כיף!! אני כ"כ נהנית במפגשים האלו שזה

שהדרך ארוכה (ומסוייטת ככל שתהיה) שווה!! מיכל המקסימה הורידה אותי בבני ברק ב-12:40 ועד 01:20 חיכיתי לאוטובוס, עד שזה הגיע הנהג סגר אחרי שעליתי את הדלת ולא יכולתי (והאמת גם לא התחשק לי..) לרדת ולעלות מהדלת האחורית- כי כך נהוג בקווים החרדיים- נשים עולות ויושבות מאחור, והגברים עולים ויושבים מקדימה- בקיצור, כל הגברים הסיטו מבט כאילו אני איזו
דוגמנית צמרת בלונדינית וחטובה שאגרום להם במחשבות לחטוא עליי..
ואז האוטובוס עצר בתחנה ליד אחד האולמות והתמלא עד שלא היה אפילו מקום לעמוד.. היה מחניק ורועש ואחרי חצי שעה של נסיעה מחניקה ומבחילה הגענו לאשדוד. עוד 20 דקות לקח לי למצוא מונית ספיישל פנויה במיקום יחסית מרכזי- אבל כל המוניות משום מה עברו מלאות.. אבל הגעתי הבייתה, עייפה ומותשת אך מאוד מאוד מאוד מרוצה. נהנתי מאוד וצברתי אנרגיות טובות מכל החיבוקים והאהבה. (אגב, תפנו מקום ביומנים שלכן לסוף יולי- אני רוצה מעגל לידה..
) תודה לשלומית על האירוח, לסגלגל על הטרמפ הלוך ולמיכל על הטרמפ חזור. שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות, מיטל

קיטי08

New member
מיטל

קטן עליך ההריון אחרי מסע כזה. שמחתי להכיר אותך מקרוב וראות את הפנים שמאחורי הניקים. שבוע טוב לכולן.

למעלה