איזה מפגש נפלא

תמי ס

New member
איזה מפגש נפלא

ראשית אני בשוק מכך שאף אחת עדיין לא פתחה הודעת סיכום מפגש.... מה קרה לכן? עברו כבר לפחות 7 שעות מאז שכולן הגיעו הביתה... נהניתי מאד מאד, הייתה חברה משובחת (כרגיל) אוכל טעים, צחוק ואנרגיה נפלאה. שלומית יקרה, תודה שפתחת את ביתך בפנינו, תודה לכל מי שהגיעה. תודה לנעה המדהימה שהביאה עבורי את הסנדלים המהממות שבשיברון לב גדול ראיתי שהן כל כך יפות על רגלה הענוגה של סגלגל, תודה לנייטי על הטרמפ (שאין ספק שבלעדיה לא הייתי יכולה להגיע) ותודה לכולכן על שאתן שם. מקווה שה"ברכות" של הסלט הגיעו ליעודן (ועוד יותר מקווה שהוא לא ישפיע על מי שלא רוצה שהוא ישפיע <עיין ערך יעל וקישוא>). נשיקות לכולכן.

מקוםבלב

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב,

אכן היה כיף ונחמד לפגוש את כולן. תודה שלומית על האירוח . תודה על האוכל הטעים . סגלגל, איזה כיף היה לפגוש את הנסיכה המדהימה ואותך. תודה לכולן וסופשבוע נפלא.

שלומית76

New member
וואו היה כייף כייף כייף ../images/Emo70.gif

בנות מקסימות היה לי לעונג לארח אתכן בביתי. בגללכן קיבלתי מכתב מהשכנים שאני מתבקשת לפנות את הבית עד סוף השבוע הבא, בגלל שאיני מתאימה לרוח הישוב, ושהחברות שאני מארחת בביתי מהוות דוגמא רעה לילדי השכונה. חבל לי נורא על כל מי שרצתה להגיע ובסוף לא הצליחה. אני מתה עליכן. תודה על ערב משגע!!

mic75

New member
היה ממש כיף

החברה לא משהו אבבלללללללללללללללללללללללל שלומיתוש אנחנו מוכנים לקבל אותך ברמת גן יש פה פארק מאוד יפה אפשר לטייל כל יום תודה על האירוח המקסים מקווה שניפגש שוב בהקדם שבת שלום מיכל

גם לנו היה מפגש נפלא ../images/Emo3.gif

ה|מנטוס| נפגש עם ה
לפחות 25 פעם מאתמול בערב... כתבתי למטה אבל אני מחפשת תשומי: ראשית, תודה מכל ה
הנרגש למי שהכינה לי אוכל במיוחד. מה חבל שאי אפשר לפקסס זאת
(זה השימוש הכי מופרך שעשיתי אי פעם באייקון הזה, אבל אני רעבה!) שנית, לעניין המנטוס: בשעה 13:30, שלוש שעות לאחר מנה יפה של נורופן (שהגיע שעתיים אחרי מנת אקמול שלא עזרה) מד החום רשם 40.5 מעלות חום.
לרופא ושעטה למוקד עקב ילד ישנוני, בכייני ומתנשם. המוקד היה סופר יעיל (ריק בצהרים) ב-18 דקות הספקנו בדיקת אח ורופאה. מסתבר שיש למנטוס אפטות בפה. כואב לו נורא
קיבלנו הנחייה למינון גבוה יותר של אקמול או נורופן. הולכת לחפש תרומת חלב אם או לחילופין עיזה
והנה, הוא שוב קורא לי לדגל בבכי קוע לב... ביי.

../images/Emo6.gif כמובן ../images/Emo221.gif ולא |מנטוס|

מאז שעשו על שמי את אייקון ה
, אני בפאזה נקסיסטית ותמיד ברור לי ש| בועית | זה |מנטוס|.

זהו, אין לי מילים!

אני מלאת דיסקלודים, וזה עוד אחרי הגהה!! ס ב ת א הולכת לאכול, כי המח רומז לי משהו!

mic75

New member
היית ממש חסרה אתמול

שהילד ירגיש טוב נשיקות מיכל

שלומית76

New member
יקירתי היית חסר לי מאוד!

אני מקווה שהמיכוער הזה במגמת שיפור. החלמה מהירה. (מעיזה להציע משהו על דעת עצמי, אולי כדאי למרוח לו קצת משחת בייבי ג'ל באיזור האפטה, כדי לאלחש את המקום?)

זה בסדר ../images/Emo6.gif

גם לי חסרות שעות
ומיד קראתי "חסרת לי מאוד", רק אחרי שהערת, ראית שחסרה אות ושאני המצאתי כמה דברים. ה
הרבה יותר טוב (לא ממש טוב, עדיין אומללון, אבל אתמול היה ממש פיכסה ביכסה). שמחה שחסרתי למישהי! (כתבה בפולנית ולא יספה
) אולי תספרי לי איך היה האוכל שהכינו במיוחד עבורי?

שלומית76

New member
גם בהודעה הזו חסרות לך כמה אותיות יקירתי

את בטוחה שאת רוצה שאפרט לך מה הפסדת? יקירתי הפולניה, את נהנית מהצער, אה? איפה זברה כתומה כשצריך אותה לפקוח עין על עדר הפולניות שלה? באמת שחסרת לי. אוהבתותך!

קיטי08

New member
שבת שלום לכולן

תפוז לא נתן לי להכנס עד עכשיו, כבר לרגע חשבתי ואמרתי שאולי אני צריכה להבין את המסר ואתמול היה ארוע חד פעמי והודחתי... בכל מקרה לשלומית ולכל הבנות תודה על הכנסת האורחים, היה ארוך מחד אך בעצם לא ממש הספקתי. בכל מקרה היתה משימה מענינת לחבר את הניק לשם, את השם לפנים ואז את הכל לסיפור ולכתיבה של כל אחת. תודה על החברות ומקוה להכיר גם את השאר (שמאוד חסרו). מכל החזרה על פחממות בפורום קיבלתי רושם מוטעה. נראה לי שהיתה העדפה ברורה לעלים כמובן ו...לסוכרים. תודה מיוחדת לשלומית על הארוח, וכן יש כאן מחסה ברמת גן...

מבטיחה לפצות אותך (ואותי) במפגש הבא

פחמימות מלוחות - עליי!!!! וחייבת לנצל"ש ולשאול - מה שלומך?

למעלה