איזה מסכן הארי פוטר...

אולי תסבירי כמו שצריך???

פאנפיקים (Fan-Fics) זה קיצור לפאן-פיקשן (Fan-Fiction) שאומר שקוראים כתבו אותם. ובאמת, שם דראקו הרבה יותר חביב.

מתי היה הקטע עם החץ?

ב-DD או ב-DS? גמרתי את DD... זה היה מצחיק. גם גמרתי כמה פרקים מDS. לפני שעוד קראתי את DD...

LuNaTiC

New member
DD ו - DS הם פאנפיקים...

ותביני יותר טוב אם תקראי אותם, יש לינק למטה... תתחילי מ draco dormiens ואחר כך draco sinsiter וזהו -ענבל-

זו הסיבה שאני לא כל כך אוהבת את...

הספר השני והרביעי-שלא תבינו אותי לא נכון, אני עדיין מתה עליהם אבל הרבה פחות מהשאר! כאילו, לאורך כל 2 הספרים האלה הארי סובל וזה לגמרי מבאס אותי! בשני כולם חושבים שהוא היורש של סלית`רין וברביעי הוא רב עם רון! זה ממש עצבן אותי... מאי. :p

MadonnaFan

New member
שכחת עוד גורם...

ה``ראיון`` של ריטה`לה סקיטר!!! זה מה שהיה גורם לי להתאבד. כי זה היה ברור שרון יחזור להיות חבר שלו, הם חברים טובים מדי. וגם זה שכל רייבנקלו חושבים ש``הארי רימה את גביע האש בנסיון נואש לקנות עוד פרסום`` (איך אני? זה ציטוט מהזיכרון! טוב, כבר קראתי 4 וחצי פעמים את הספר...) ^מעין חצי-עלף, שמעוצבנת כי אף-אחד פה לא יודע חוץ ממנה מה זה עלף!^

ViperG

New member
להתאבד בגלל ריטה?!?!?

הדבר האחרון שהיה עולה בראש שלי, אני התעצבנתי שהוא לא הלך וטיפל בעניין ולא לקח לה את העט המעפאן ושבר אותו או שלפחות היה מקלל אותה בפלולות מוגלתיות על כל הגוף!!! למה הוא וויתר לה? הארי סתם יצא פארש בכל העניין עם ריטה, נ-ק-מ-ה- _________ |_+גיא+_|

פגעסוס

Well-known member
בקשר לחתימה...

הפורומים של תפוז מצמידים תמיד את התו הראשון לימין ורק אח``כ מתחילים להתחשב ברווחים... אז אם אתה רוצה לעצות חתימה שכוללת רווחים תשים תמיד איזשהו תו בהתחלה שיוצמד לימין... GYXOIO

ViperG

New member
שמתי לב

הבנתי איך זה עובד אז החלפתי חתימה, למשהו בלי רווחים בכלל... _______ |_*גיא*_|

רחלי!

New member
נקמה?

נראה לי שלכלוא אותה בצנצנת כחיפושית ולחסל את מקור הפרנסה שלה זה דיי מספיק... אתה חושב שלא?

רחלי!

New member
ועוד משהו

אני לא חושבת שאם ליאת הייתה כאן היא הייתה כ``כ מסכימה איתך. נראה לי שהיא דיי מחבבת את ריטה סקיטר, אחרת היא לא הייתה קוראת לעצמה that skeeter woman... נ.ב.:זו רק אני, או שסקיטר זה אחלה של שם משפחה?!

S.Riddle

New member
ליאת?

מחבבת את ריטה? חחחחחחחחחחחח *צוחקת בטירוף* הצחקת אותי! היא חולה עליה, מכורה אליה, מזריקה אותה לוריד! מחבבת את ריטה לא מגיע לרמה של הטירוף שבו ליאת מסניפה אותה!

LuNaTiC

New member
חחח

היא טוענת שריטה סקיטר היא אימו הביולוגית של רון... ואפילו שילבנו את זה בסיפור שעשינו!! חחח לפני כמה זמן איכשהו התחלנו טלנובלת הארי פוטר בפורום... ויצא כל כך מצחיק!!!! -ענבל, שנזכרת ברעינות המקוריים להפליא של סנאפלס-

Hermione

New member
ריטה היא אימו הביולוגית של רון?

נשמע הגיוני בצורה מדהימה... היא כתבה כתבות נאצה על כולם כמעט, חוץ ממנו... היא כנראה יודעת שהוא הבן שלה... והיא נשמעת לחלוטין הטיפוס שתצבע מג`ינג` לשחור. אאאההההההמממ.... זה מתחיל להעלות בי הרהורים....

העצלנית

New member
אני יודעת מזה. עלף=בן לילית

אבל הכי אהבתי שקראו לזה בן לילית זה הכי מגניב. חוץ מזה העם הזה של העלפים הם הדבר הכי מגניב שיש. דפנה שמצטרפת למעיין.

Vilia©

New member
אני בהחלט מסכימה איתכן, אבל....

תניס הוא חתיכת מניאק!!! מי סובל אותו בכלל!!! עלפים הם עם ממש יפה ואני חושבת שהם מעוד מיוחדים ויפים..אבל לא תניס! כי טובים שם הם רייסטלין וגדילן...אין כמוהם! טלי רב מגית....*לצורך אהבתה לרייסטלין..*

Vilia©

New member
ברור שיודעים!!!

איך אפשר לא לדעת אחרי שקוראים סידרה כה מדהימה כמו ``רומח הדרקון``... ורייסטלין רולז.... טלי

למעלה