איזה מסכן הארי פוטר...

einzuc

New member
איזה מסכן הארי פוטר...

מצטערת על זה שלא הייתי פה שלושה ימים... פשוט לא הייתה לי הזדמנות להתחבר לנט... לא משנה, אתמול סיימתי לקרוא את הארי פוטר וגביע האש בפעם השניה, ומשום מה התחלתי לבכות בגללו!!! תחשבו על זה, אם אני הייתי במקומו... הייתי מזמן מתאבדת... איך אפשר לחיות ככה? עם דארקו מאלפוי, וסנייפ, והלורד וולטמורט (איך שלא כותבים את השם הזה... אני תמיד מסתבכת איתו), אוף... איזה מסכן :-( -עינת-

LuNaTiC

New member
הארי באמת מסכן.. פור בייבי!!

אני לעומת זאת.. אם חיי היו כוללים את דראקו מאלפוי.. הייתי מסירה כל מחשבות התאבדותיות מראשי (גו דראקו! גו דראקו!) -ענבל- YOU ARE THE MASTER OF AFRICA!!! הפרסומת הזאת רודפת אותי...

einzuc

New member
דארקו מאלפוי המבחיל הזה?

אל תגידי לי שאת אוהבת אותו... הוא ממרר את חיהם של הבוצמים ושל הארי פוטר... ואגב... האם הארי פוטר הוא בוצמד או טהור דם?

LuNaTiC

New member
דראקו אולי מרושע וקר ואכזר

פרום דה אאוטסייד... אבל כולנו יודעים (טוב לא כולנו, רק מי שממש רוצה להאמין בזה) שלוציוס מאלפוי הוא אבא רשע ואכזר ובגלל זה דראקו יצא ככה!!! אז דראקו צריך להעמיד פנים שהוא שונא מאגל בורנס למיניהם כדי שאבא לא יקלל אותו בבית... (יקלל הכוונה.. לקלל בקרושיאטוס!)... יש מבין? אז ככה.. כל מה שצריך זה ג`יני וויזלי שתבוא אליו ותעשה לו קצת סדר בראש... או הרמיוני, לחילופין... -ענבל- שלחילופין, הייתה רוצה לבוא לדראקו ולעשות לו קצת סדר בראש... ועוד דברים...

Hermione

New member
כן כן, כולנו יודעים...

מתחת למעטה האובנקשסיות מסתתר דראקו פגוע רגשית, אדיב, נחמד ומתחשב. אז זהו, שלא. אני שונאת אותו!! הוא כל כך..... אובנקשס! הוא ממש מעצבן אותי......

LuNaTiC

New member
האו קאן יו סיי ד`אט?

יו דונט איוון נואו הים!!! ונניח שאני כן... הממ גו דראקו, גו דראקו! DRACO DORMIENS NUNQUAM TITILLANDUS זה כל כך... סיסמה לחיים! -ענבל-

HarryPotterGirl

New member
הארי הוא לא...

יליד מוגלים (בוצדם) הוא טהור דם אבל אמא שלו הייתה ילדת מוגלים....

הסיבה שהארי פוטר באמת מסכן זה שאת>>

מעריצה אותו! סתאאאאם. דראקו מאלפוי הוא מסוג הדמויות המרושעות שאין בהם שמץ של מניאקיות חיובית (יש כזה דבר).

LuNaTiC

New member
היפ היפ, הוריי!!

דייי נו... דראקו דורמיינס חשף בפניי את האמת... שהייתי מגלה לבד...

shai.m

New member
דוקא די מרגיז...

מרגיז למדי שבספרים דראקו מגעיל ומגעילים אליו-אהבתי יותר את הדראקו של DD ו-DS... אפשר להקים פורום לכבודו של דראקו ברוח זאת! (חשוב לי בנקודה זאת להבהיר שאני בן-ואני לא חושב שדראקו חמוד ומתלהב ממנו-הוא בסך הכל הרבה יותר מעניין מדראקו של הספרים. הקמת מועדון מעריצי דראקו הוא בגדר בדיחה בלבד-את פשוט מזכירה לי ידידה שלי-קוראת נלהבת של HP ןDD ן-D...ואוצטט ``דראקו כזה חמוד!`` וזה היה אחרי שדיברנו על הקטע שבו דראקו אומר להרמיוני שמאוד מחמיא לו שהיא מבקשת שהוא יוריד את המכנסיים, אבל הוא פשוט לא חושב שזה הזמן-זה אחרי שהוא נידקר מהחץ הקטלני...בפרקים הראשונים של DD-אני אמרתי שזה מצחיק-היא אמרה שזה חמוד...)

LuNaTiC

New member
דראקו כזה חמוד!

חחח אהבתי את הקטע הזה... הוא באמת היה מצחיק!! אבל ברצינות, דראקו של הספרים הוא פשוט זיוף. הבנאדם לא יכול להיות כזה רשע פור נו ריזן... זה הכל תוצאה של לוציוס... הוא בטח מתעלל בדראקו בבית, דונט יו ת`ינק? ודראקו שרוצה להימנע מעימותים, פשוט פליי אלונג ומעמיד פנים שהוא אוכל מוות וואנאבי ושאפתן... וסנוב... ורשע... אוףףף תהיו בטוחים שיש בדראקו הרבה יותר ממה שאתם חושבים... טוב אז הוא בטוח לא חביב ונחמד והירואי כמו הארי... אבל יש בו את התכונות שלו, שהן בכלל לא רעות... אז הוא באד בוי, אבל באד בוי טוב.. -ענבל-

Nagini Potter

New member
אני בפרק 5 של DD

ופתאום מאלפוי האמיתי מהספר נראה לי כל כך יבש ומשעמם... Nagini Potter

LuNaTiC

New member
דראקו של דד כל כך... מורכב.... וזה

ממש יפה!! נזכרתי פתאום בשיר קרולינג.. confusing what is real אז נגיד.. תמיד חשבתי שדראקו האמיתי הוא מה שיש בספר, ופתאום הפאנפיק מבלבל את מוחינו ומראה לנו שיש מעבר לזה... וואו, ותחשבו... השיר הזה מזכיר לי את דראקו... אתם יודעים מה עוד מזכיר לי אותו? מיי וואי של לימפ ביזקיט, שזה כבר ממש מוזר!!! אבל זה מזכיר לי יותר את דראקו של הספרים, כשמסתכלים מנקודת המבט של הארי.. אמ.. קונפיוזינג... -ענבל עם נטיות- and i`m running out of time my mother says i`m fine a teenage suicide

S.Riddle

New member
תדעו לכם

שרק בגלל DD ו-DS אני התאהבתי קשות בדראקו וליאת מנסה להוציא לי את זה מהראש וגם כל אלה שלא קראו את זה בעיקרון.. הוא פשוט מקסים! אבל האמתי- DS לפי דעתי היה פחות טוב מ-DD

Blackice

New member
טוב, פעם ראשונה שאני כותב פה, אבל

ממש ממש מעניין אותי- מה זה הDD וה DS האלה שכולם מדברים עליהם פה? אלו ספרים של רולינג עצמה או של אחרים? איפה אפשר להשיג אותם? בתודה מראש, Blackice

LuNaTiC

New member
אני אסביר...

DD ו - DS הם פאנפיקים... אתה יודע מה זה? אם לא תשאל, אם כן תמשיך לקרוא... אז הם פאנפיקים, מאוד טובים.. ומאוד מומלצים!!!! כדאי לך ממש לקרוא אותם, הם ממש יפים... יש להם לינק למטה... קודם אתה צריך לקרוא את draco dormiens ואחר כך את draco sinister זה נורא ארוך... אבל שווה את זה! -ענבל-

למעלה