איזה מין פורום זה?

thisisme4

New member
איזה מין פורום זה?

פעם הייתי נכנסת לפה להתעדכן בכל מה שקורה עם בריטני. כל פיפס קטן, כל חולצת בטן, כל רכילות, כל שמועה. להתעדכן ולדעת מה כותבים עליה, מה היא מתכננת, פאפרצי, הכל.

היום זה המקום האחרון להכנס אליו אם אתה מעוניין במידע חדש על בריטני. במקום זה מתעסקים פה במצעדים מטופשים חרושים שעשו פה כבר כל כך הרבה פעמים. בחיי, אם לא הייתי יודעת הייתי חושבת שהפורום הזה הוא פורום המוקדש לזמרת שנפטרה.

כי הדבר היחיד שעושים פה זה לדרג שירים מלפני 15 שנה שבריטני היתה שרה.

מה הולך פה?

זה פורום הצדעה לזמרת זכרונה לברכה? או פורום עדכני על זמרת שחיה ונושמת ועושה דברים?

thisisme4

New member
איבדתם קשר למציאות ואת הקשר לבריטני

פשוט עצוב.
במקום שיהיה פה פורום פעיל ומעודכן ומעניין. בהדרכת שירן הפך הפורום לאיזשהי אנדרטה מקודשת לבריטני ספירס.

שירן את פה כבר כמה שנים והפורום הזה לא מה שהיה. אולי הגיע הזמן לפרוש? לרדת מהסיפור? תני לאנשים אחרים לנהל, להתבטא, ואולי גם בריטני האמיתית תבוא לידי ביטוי בפורום שלה עצמה!

ndnd123

New member
שירן ממש לא צריכה לפרוש.

אתה האחרון שמוזמן להטיף לה, היא מנהלת מדהימה ותאמין לי למרות שאני לא מכיר אותה אישית, רואים שהיא עמוסה ולחוצה ובכל זאת יש לה זמן להגיב ולהשקיע בפורום.
בקשר למצעדים, אז מה עם היא חיה נושמת ובועטת, אסור לעשות? הרעיון לגמרי נחמד לדעתי והוא כן משאיר את הפורום על הרגליים. בקשר לשאר אני כן מסכים איתך, הפורום הזה כבר בקושי מעדכן עליה וזה באמת חבל, בזמן האחרון כמעט כל יום יש תמונות פאפארצי מדהימות שלה, וגם כל מיני עדכונים חדשים על האלבום.
ואולי במקום לכתוב הודעה מעצבנת כזאת, תפתח שרשור עדכונים ותעדכן?

I Remain

New member
איזה עמוסה

כל היום משחקת הוגו במשרד
.

Shiri from the block

Active member
את יודעת... פורום זה לא משהו שרק מנהל אחראי עליו, זה גם על אחריות הגולשים.
הכי קל להתלונן שאין כלום בפורום מאשר לקחת יוזמה ולעדכן פה דברים. מנהל לא אמור לעשות הכל, זה בא בשיתוף פעולה עם הגולשים, ואם למשל בכללי גולשים לא משתפים פעולה אז זה לא משנה כל כך מה המנהל יעשה.

וכן, לא היה לי קצת זמן לאחרונה, אבל כמו שאמרתי.. פורום זה לא רק באחריות מנהל זה גם באחריות הגולשים.

אז אם זה כל כך מפריע לך את מוזמנת גם לפתוח שירשורים ודיונים ולא רק להתלונן שאין

thisisme4

New member
אוקיי... תודה לך

את מוכיחה שאת בחורה נהדרת. צודקת. אין לי מה לומר. אני אנסה ....

Invisible Boy

New member
אולי במקום לפתוח שרשור ממורמר

תעזרי בלעדכן? להרים את הפורום?

היית פה בתקופת האקס פקטור? כל שרשור שני היה עליה. עכשיו הבחורה לא עושה כלום חוץ מלעבוד בסודיות על אלבום חדש.. ככה שרק יוצא לראות אותה בתמונות פפראצי ש..קטע.. גם על זה פרסמו.

לא לכולם יש זמן לזה, וגם לא למנהלת שירן. זה שהיא בצבע כחול לא אומר שהיא צריכה להיות פה 24/7... יש לה חיים.. יש לה חתולים לגדל! היא משקיעה כמה שהיא יכולה והיא עושה את זה מצויין. אחת המעריצות

הכי קל להתלונן.

Shiri from the block

Active member
חחחחחח כפרות עליך!! חתולים לגדל

ומה הכוונה אחת המעריצות??? ה-מעריצה!

thisisme4

New member
חחח סבבה. כן אני בפורום כבר הרבה שנים

און אנד אוף...
אני אנסה להשתדל. תודה לכם - אתם ממש חמודים. ציפיתי להתקפת נגד אכזרית :))

GM1988

Well-known member
על מה יש לעדכן כרגע?

אומנם אני לא מהופנט מהמצעדים שנעשים בפורום ולא בשום פורום,
אבל עם זאת, אני לא מוצא משהו בתקופה הזו שאפשר לעדכן עליו.
על הרימיקס עדכנו, הקליפ, המפיקים לאלבום החדש, מה עוד?

אם יש משהו לעדכן לא צריך לחכות למנהל/ת שיעשו זאת, אלא להיכנס ולעדכן בעצמך.
לבוא בתלונות נחמד, אך מועיל מעט במקרה שלך.

theone24

New member
אנשים אנשים, נו באמת...

לא הבנו כבר מה עושים שאנשים כאלה קופצים לפה מדי פעם להתסיס את האווירה?

ולאותה גברת חמודה, לא חושב שנתקלתי אי פעם באיזו הודעת פירגון מצדך, את רק קופצת לכאן בשביל להתלונן.
תעשי לכולנו טובה ולכי עם העכבר עד ראש המסך.
עכשיו תפני איתו שמאלה עד הסוף.
את רואה את האיקס האדום? יפה.
תקליקי.

thisisme4

New member
אני לא טרולית !

בריטני מעדכנת אותי בפייסבוק שלה.. שמעתם שהיא עושה טיים-ליין? כלומר לא היא. בטח אחד העובדים של המנהל שלה

YugiBoy

New member
אנחנו לא פה בשביל שמועות על הריון.

כשיש משהו חדש הוא מפורסם פה, וכשיש לאנשים רצון לשחק החוליה החלשה הם משחקים (ואם היית בודקת, יש שם שירים חדשים גם
)

אני בטוח שבפורום טניס שלך אין החוליה החלשה

למעלה