איזה מזל...

ז י ק ו

New member
מזל גדי

בני מזל גדי מצטיינים בכך שגם אם לא בא לך לעשות סקס הם יודעים בדיוק איך לעורר את החשק הזה אצלך. הוא אוהב לתכנן וליזום עוד אצלו בראש לפני שהוא מוציא את זה לפועל. לפני כל תנוחה הוא משקיע מחשבה. מעדיף גברים שהם יודעים בדיוק ממה הם נהנים וחושב שכל שאר הדברים הם סתם בזבוז זמן. הוא מצפה שתהייה מוכן בשבילו כל פעם שהוא ירצה יש לו סיבולת וכושר עמידה של רץ מרתון. הוא מסוגל להחזיק את עצמו כל כך הרבה עד שאתה תצעק עליו: "נו כבר תגמור... אני גמרתי פעם שניה"... האזור הרגיש: מתחילים במסאג' באזור מהגב התחתון ולאט עולים לעמוד השידרה עד הצוואר, בעדינות

ז י ק ו

New member
מזל דלי

אף פעם לא יתייחס אליך כעל עוד אובייקט מיני אוהב מאוד להשקיע במשחק המוקדם. יש לעורר אותו קצת בהתחלה אבל ברגע שהוא מוכן לא תוכל להרגיע אותו. הוא מאוד אוהב לראות כיצד הפרטנר שלו מגיע לשיאו. גבר שיודע בדיוק מה הוא רוצה ומחפש יהיה מאושר מאוד עם בני מזל דלי. הוא בדרך כלל גורם לפרטנר שלו להגיע לאורגזמה פעמיים - הראשונה אורגזמה אוראלית והשניה אורגזמה אנאלית. הוא בד"כ טיפוס אקטיבי. היזהר מבני מזל דלי - חלקם מוזרים ביותר. הם נוטים להיות סדיסטיים שלא אוהבים שמסרבים להם. האזור הרגיש: הקרסוליים והשוקיים

hatul

New member
מה קורה כששני דליים מתאהבים? ../images/Emo3.gif

הייתי עם כל מיני אנשים מכל מיני מזלות. אני וגל נולדנו באותו תאריך [27.01] בהפרש של 12 שנה ביננו, כך שגם בלוח הסיני שנינו באותו מזל
אותי אכן צריך לעורר בהתחלה, אני משקיע במשחק מוקדם, וגם גל, ובמיטה ממש טוב לנו ביחד, מהבחינות שהזכרת...
מעבר לכך שטוב לנו ביחד מעוד הרבה בחינות
אני לא נוטה להיות סדיסט או משהו, בכל אופן... |שוט|

stefan10

New member
צריך להיזהר שהמים לא ישפכו מהדלי

או מי ממלא אצלכם את הדלי.....

ז י ק ו

New member
מזל דגים

מוביל באומנות האהבה. מאסטר בתחומו. אולם מהר מאוד מאבד את סבלנותו אם הוא מרגיש שהוא לא נענה בחזרה. אין לו דעה בכל מה שקשור להגבלות בסקס. גם אם זה משהו שהוא לא חוקי או לא מוסרי. הוא מעדיף שותף שתשוקתו לסקס עצומה אוהב לעשות סקס על כיסאות, הוא אוהב להיות הפסיבי אבל הדומיננטי במיטה. הוא בקלות הופך להיות מכור לכל מה שגורם לו להנאה וסיפוק. האזור הרגיש אצלו: מסאג' בכפות הרגליים

Billy Eliot

New member
בכל מקרה זה מעשיר את הפורום

כל הכבוד לזיקית על הכנסת התיבול הזה של מזלות וסקס. חולה על זיקו

למעלה