איזה מזל...

ז י ק ו

New member
איזה מזל...

כל הומו והמזל שלו.. מוזמנים לכתוב כל אחד במזל שלו אם יש התאמה או לא..

ז י ק ו

New member
מזל טלה

לשכב עם בחור בן מזל טלה זה כמו לשחק סקווש עם פצצה חיה אתה אף פעם לא יודע מה לצפות ממנו. אף פעם אל תצפה שהוא יחכה עד שתהייה מוכן - הוא יפשיט אותך ברגע שהוא ירגיש שהוא מוכן לעשות את זה. אל תנסה להקניט אותו אף פעם או שתצטער על כך אוהב מושבע של משחקי סקס - במיוחד אדון ועבד והוא אוהב לשחק אותה קשוח. בני מזל טלה אוהבים גם לחקור, אז היה מוכן להגיע למקומות שאף גבר לפניך לא היה התנוחה האהובה עליו: גבר הכורע ברך ורוכן קדימה. הוא מאחור כמובן האזור הרגיש: הפיטמות

אני טלה- והרב נכון

אבל הכריעה מאחור היא לא בתנוחה הכי חביבה. התנוחה החביבה היא ברכיבה.

קשירות? גם לא

ומעדיף רומנטיקה על פני משחקי כח, אבל אצלי ונוס בדגים. המון השראה באהבה.

hatul

New member
הייתי עם טלאים...

לרוב הם קופצניים, טובי לב, רעננים וסוערים, לא קשוחים, עדינים אפילו, [אולי לא הקנטתי...?] אוהבים לחקור, לגלות, לעשות דברים מעניינים

ז י ק ו

New member
מזל שור

המאהב המושלם - רגיש ומבין את שותפיו למיטה. הוא מעדיף את זה לאט ובזהירות. הוא לא יהיה המדריך שלך לבלתי נודע, אבל מה שהוא יודע לעשות הוא עושה את זה במומחיות איתו אתה תאהב מאוד לעשות מין אוראלי, הוא מומחה בזה כושר העמידה של הזין שלן הוא מבין הטובים ביותר גם אם תכסה אותו בקרח. הזין שלו ימשיך לעמוד האזור הרגיש אצלו: בעדינות וברכות נשק לו מאחורי הצוואר

ז י ק ו

New member
מזל תאומים

הוא אוהב לעשות את זה כשהאור דולק ומולו נמצאת המראה הוא יכול לגרום לכך שכל פרטנר שלו לסקס ישתף איתו פעולה מאחר והוא יודע בדיוק איך לעורר את החשק אצל הפרטנר מין אוראלי לא מהמועדפים עליו אבל יהיה מוכן להשקיע בזה רק כמשחק מוקדם ואם ייצא לו מזה משהו טוב הוא נוהג למהר והדאגה העיקרית שלו היא כיצד לגרום לעצמו סיפוק רב יותר מאשר לפרטנר שלו. אבל אין ספק שהוא משקיע במשחקי האהבה, דבר שמזניחים אותו רוב בני המזלות האחרים הוא לוחש לך דברים באוזן, דברים שהוא יודע בוודאות שאתה רוצה לשמוע אותם האזור הרגיש אצלו: לקק לו עם הלשון את האזור הפנימי של היד

Billy Eliot

New member
C'est moi

אני מזל תאומים אבל לא הכל נכון............. בכל מקרה אנשים הם לא רק אופיינים למזל שבו הם נולדים אלא הם מיקס בין מזלות שונים, וחשוב גם מיקום של מזל מסויים ביית האהבה במפת הלידה. אבל כאילו דא........ ללכת להיות אסטרולוגית?? זה לא בשבילי.

ז י ק ו

New member
מזל סרטן

הטכניקה המפתיעה ביותר אצל בני מזל סרטן: סקס ללא ידיים הוא זקוק לעידוד ותמיכה מתמדת. אם הוא יקבל את החיזוק המתאים בעת קיום יחסי מין הוא יהיה מאהב נפלא ביותר גם האגרסיביים וגם הסבלניים שביניהם יתחילו סקס לא בצורה קשוחה. הם אוהבים שמצווים עליהם בדרך כלל ואוהבים שעושים עליהם מניפולציות במיטה. אתה תאהב את הטיול שהוא יעשה לך במקומות שהוא ייקח אותך אליהם האזור הרגיש: כפות הרגליים

ז י ק ו

New member
מזל אריה

שים בצד את כל החוקים שלך והתנאים שלך. איתו זה לא יעבוד דבר חשוב מאוד לגבי בני מזל אריה: אף פעם אל תרמה. כוח הסבל שלו ראוי להערצה. האיפוק שהוא מגלה ראוי לחיקוי כאשר הוא עושה אהבה עם מישהו הוא אוהב גברים שנכנעים בקלות לדרישותיו. סקס אוראלי בסדר מבחינתו כשהאקט מבוצע עליו. הוא אוהב לראות את הגברים שלו נהנים וגומרים האזור הרגיש שלו: הגב שלו

שמנת20

New member
בדיוק הפוך

אני לא אוהב שנכנסעים לדרישותי אלא אוהב להיכנע לדרישותיהם

ז י ק ו

New member
מזל בתולה

יותר מדי ביישן ולכן אל תצפה ממנו שהוא יתחיל. אבל כשהרגע מגיע, הוא אוהב לדבר על מה שאתה אוהב לעשות במיטה והוא ידבר הרבה. אח"כ הוא יהיה מוכן לעשות איתך סקס, לאחר שהוא בירר הכל עליך. אל תצפה ממנו לדמיון מפותח אבל אם אתה תגרור אותו אחריך הוא פתוח לנסות דברים חדשים הוא אובססיבי לגבי חומר פורנגרפי. הוא אוהב לאונן על גברים עירומים וללכלך את העיתונים…. או אפילו את מסך המחשב שלו האזור הרגיש שלו: התחת

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

הלוואי שהייתי ביישן והלוואי שהייתי בררן אבל אני מזדיין ואוהב את מי שאני רוצה בלי לבדוק עליו פרטים ודווקא יש לי דימיון מפותח מאד ולגבי אובססיה לפורנוגרפיה זה נכון

ז י ק ו

New member
מזל מאזניים

רוצה לעשות הכל במכה אחת. לא מעניין אותו להתכרבל בין הסדינים. יש לו צדדים אפלים בכל מה שקשור לחיי המין אוהב סקס בשלישייה. בעל איפוק רב. בד"כ מחכה עד שאתה תגמור ראשון הוא אוהב גברים שמתלבשים יפה וגברים שיש להם שיער ארוך אם הבגדים נראים טוב עליך ובקלות גם יכולים לרדת ממך יהיה לו מאוד קשה להתעלם ממך האזור הרגיש: הגב והתחת

ז י ק ו

New member
מזל עקרב

בני מזל עקרב הם שטופי זימה, חולה מין וסקס מאניאקים הנהנים מאוד מנשיכות ומציצות והוא המאסטר של פעולת המין האוראלי. כאבים מדי פעם גורמים לו לעונג עילאי ונשיכות בפיטמות יעשו לו את זה. הוא אוהב כל מה שקשור למים ולכן לעשות מקלחת ביחד זה אחד הדברים האהובים עליו. מ אוד רומנטיקן במערכת יחסים. הסוד שלו שהוא אוהב לעשות את זה על רצפה האזור הרגיש: איבר המין ופי הטבעת

ז י ק ו

New member
מזל קשת

חוויה לא נעימה אם יוצא לך לעשות איתו סקס. הוא גומר יותר מדי מהר, אבל מצד שני הוא יהיה הראשון שיקפוץ על מנת ללמוד תנוחה חדשה. הוא המאסטרו בעיסוי אירוטי - גם מסאג' אוראלי וגם מסאג' ידני. הלשון שלו יודעת לעשות את העבודה. וביחד עם שימוש נכון בשפתיים שלו יכול להיות פיצוץ האזור הרגיש: המותניים והירכיים

למעלה